Kā nebūt tik materiālistiskai?

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka man diezgan lielu lomu spēlē vīrieša materiālais aspekts. Un diemžēl es tur neko nevaru padarīt. Man, godīgi sakot, pašai šī rakstura iezīme nepatīk sevī...

Saku, Anete, nu come on, izvērtē vairāk citas lietas. Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu.

Zinu, tas ir stulbi. Un, protams, tas nav iemesls, lai nesatiktos arī tālāk. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ceru, ka kāda saprata šo murgu :) Un varbūt var ko ieteikt
04.02.2015 11:21 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
man vispār rodas jautājums, kādēļ tām ballēm tik ļoti tiek pievērsta uzmanība? :D Es to varēju noformulēt arī bez baļļu pieminēšanas, bet to maskēt ar, piemēram, dzīvniekiem. Ka žurkai nepienākas balts zirgs. Vai tas skan patīkamāk? BŪTĪBA TAM IR TĀDA, KA CILVĒKS, KURŠ PATS NESPĒJ SNIEGT OTRAM TO AUGSTO KLASI, TĀDU NAV TIESĪGS PIEPRASĪT PRETĪM. Nu, bet kas tur nav skaidrs? Cik sarežģīti ir to saprast???? Jūs kā aklas vistas ieciklējušās uz kaut kādiem cipariem, kuriem pa lielam nav nozīmes.
04.02.2015 18:48 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tev, iespējams, tā ir žurka, viņam - pelīte.. :D
04.02.2015 18:50 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Trāpīgi un spēcīgi.
04.02.2015 18:51 |

Reitings 762
Parastais puisi, nepūlies :D tev tulīt sāks dāmas skaidrot par to, ka redz viņas ir sievietes un viņām pienākas tas, ka tu viņas baro, ģērb un vēl izmitini. Ak jā, un kā tad bez izvizināšanas :) Bet tas viss tikai tādēļ, ka viņas ir sievietes. Principā, ja viņām nebūtu krūšu un starp kājām būtu krāniņš, tad viņām tas viss nepienāktos. Tas ir tik vienkārši :)
04.02.2015 18:51 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Paldies, vista, tā arī tu man nepaskaidroji, pēc kādiem kritērijiem tu atļauties iedalīt citus cilvēkus un kas tev vispār ir devis tiesības noteikt, vai tā pele var sapņot par princi, vai nevar. :)
04.02.2015 18:54 |

Reitings 2797
Man liekas, ka te vienīgais cilvēks, kurš neko nesaprot, esi tu pati.
Ja vīrietis vēlās veidot attiecības ar sievieti, nopietnas un ilgstošas, viņam būtu jāparāda tas, ka viņš spēs parūpēties par sievieti jebkurā dzīves situācijā. Ja ņemam kaut vai tos pašus bērnus - vīrietis kļūs līdzvērtīgs, tad, kad sāks dzemdēt, bet kamēr es esmu tā, kas iznēsā un audzina mūsu kopīgos pēcnācējus, es gribu būt droša, ka viņš spēs ne tikai aizsargāt ģimeni, bet to arī nodrošināt.
04.02.2015 18:57 |

Reitings 2797
Turklāt, ja reiz tu sludini to vienlīdzību, iedomājies, dzīvo piektajā stāvā, vīrietis nopērk jaunu dīvānu, kas nemaz nav tik viegls, vai pārvācaties, tu tad ar viņu droši stiepsi tās mēbeles no vai uz piekto stāvu, vai tomēr gaidīsi, ka vīrietis par to parūpējās?
04.02.2015 18:58 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Nenormāli smieklīgi. Nekad neesmu nekur citur pasaulē novērojusi, ka meitenes būtu par sevi tik loti sadomājušās. Zini, cik daudz meiteņu/sieviešu ir? Krietni vairār nekā puišu/vīriešu. Ar to vien jau vajadzētu pietikt, lai nokāptu pāris pakāpienus zemāk, mazu reality check uztaisīt un tad padomāt vēlreiz.

Welcome to reality

agnese_m savu viedokli pasniedz galīgi šķērsām, bet lielos vilcienos es viņai piekrītu, un arī pati daudz esmu šeit rakstījusi, ka sievietēm būtu labi izbeigt būt tik pasīvām, mūžīgi gaidot visu no vīrieša, jo tā viņām cosmo un meksikāņu seriāli iemācīja.

Man pat ir vienalga par attiecībām un bentlijiem, es domāju, ka sievietes vispār, arī pārējās dzīves jomās, nepiedodami maz dara pašas priekš sevis, visu sagaidot no citiem. Man tas šķiet infantili, es tā dzīvot nespētu. Un tas, ka apkārtējās sievietes mūžīgi kladzina ''sievietes nekad nebūs vienlīdzīgas ar vīriešiem'', ''vīrietim jābūt augstākam par sievieti'', ''blablabla'' ļoti kaitina. Ok, jūs sevi uzskatāt par nevienlīdzīgām, zemākām, vai vēl kādām, bet kāpēc runājat par visām sievietēm? Kāds man ar to sakars? Runājiet par sevi.
04.02.2015 19:01 |

Reitings 16391
Man ļoti patīk tas vecais labais teiciens:
Sieviete ir kā kakls, kas groza galvu..

Sievietes, manuprāt, ir ļoti īpašas būtnes. Sieviete spēj vīrieti iedvesmot uz lieliem darbiem un celt viņa pašsajūtu, labklājību.. (vai arī gluži otrādi.. pilnībā nogremdēt un sabradāt.. )
Nereti dzīvē izsitušies un pacēlušies vīrieši apgalvo, ka milzīgu lomu viņu veiksmes stāstā ir spēlējusi mīļotā sieviete.
Ja jau sievietēs ir tāds spēks.. varbūt tomēr vajag viņas (princeses, žurkas, peles..) lutināt un izrādīt to īpašo attieksmi?
04.02.2015 19:01 |

Reitings 762
harmless, nu come on :D Kas man ir iedevis tiesības? Tas pats, ka šitajām vāvuļotājām dod tiesības izteikties par mani un visiem pārējiem. Atklāti sakot, bija slinkums izlasīt tavus tekstus kārtīgi, pārskrēju ar acīm pāri.... Tas, ka tev bērnu jāiznēsā, tas nu diemžēl nav tev vienīgajai. Arī man bērnu jāiznēsā, bet es tādēļ neuzskatu, ka vīrietim man visu uz paplātes priekšā jānoliek. Ja tu nespēj pārdzivot to, ka tev daba ir uzlikusi par pienākumu iznēsāt un dzemdēt bērnu, tajā nav jāvaino vīrieši ;)
04.02.2015 19:05 |

Reitings 762
Jā un vīrieši nav īpašas būtnes. Viņi vispār ne uz ko nespēj iedvesmot vai ne.

Interesanti tev vīrieši pagadījušies, ja vienīgais kritērijs, kas tev liek viņus pacelt saulītē ir vai viņi tev atbrauks pakaļ pirms randiņa. :)
04.02.2015 19:06 |

Reitings 16391
Interesanti tev vīrieši pagadījušies, ja vienīgais kritērijs, kas tev liek viņus pacelt saulītē ir vai viņi tev atbrauks pakaļ pirms randiņa.
Tie nav mani vārdi ..būsi malziet kaut ko saputrojusi :D :D :D
04.02.2015 19:09 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Bet nu man arī jāpiekrīt dāmu viedoklim. Mātīte instinktīvi meklē tēviņu,kas viņai un viņas pēcnācējiem nodrošinās pēc iespējas labāku iztiku un drošības līmeni. Viss ok,tā tam jābūt.
Sievietei jābūt sievietei, vīrietim jābūt vīrietim. Sievietes vienmēr bijušas šādas - palasiet to pašu Blaumani, Remarku.
Vienīgā problēma ir tā, ka mūsu labklājības līmenis sasniedzis tādus apmērus, ka tikai ar ēdienu un pajumti vien nepietiek. Pirms 200 gadiem maza koka māja un bada neesamība vien jau bija vērā ņemams labklājības līmenis, lai sievietei vīrietis liktos iekārojams un veiksmīgs.
Jānovērtē mūsu laika priekšrocības.
Jānovērtē arī valsts ,kurā dzīvojam. Piemēram, Afganistānā sievietes ir īstas sievietes - viņas nestrādā, audzina bērnus, vīrieši pilnībā pār viņām gādā. Apgādības līmenis gan ,diemžēl, nav tas elitārākais.

Var liktos ,ka es žēlojos sieviešu forumā. Bet tā nemaz nav. Man patīk tā sajūta, kad es izmaksāju sievietei, panesu viņas iepirkumu maisu ,jo esmu spēcīgāks, palīdzu kādā tehniskā lietā, jo tā man ir tuvāka. Katram savs!
Un tomēr, Agneses attieksme man ļoti patīk un katrs puisis priecātos,ja viņa sieviete palīdzētu viņam celt šo attiecību tiltu. Tādu meiteni kā Agnesi es uzskatītu par vienlīdzīgu partneri, cienītu viņu, bet nenozīmē ,ka lutinātu mazāk. Savukārt, tādu kuru es "nopirku" vai "iekaroju", ļoti iespējams,ka arī uzskatītu par tādu kā "laupījumu" no kārtējā sirojuma vai "pirkumu"
Agnese uzsit sev uz pleca, esi malacis!
04.02.2015 19:10 |

Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
harmless, Tavs piemērs par mēbelēm nav īsti korekts. Protams, es nenestu dīvānu uz piekto stāvu, jo tas apdraud manu veselību, bet es mierīgi pārnestu, piemēram, virtuves krēslus un citas ne tik smagas lietas, nevis gaidītu, ka vīrietis viens pats visu pārnes. Gluži tāpat, ja būtu situācija, kurā man būtu vieglāk kaut ko izdarīt, es to noteikti darītu.
04.02.2015 19:10 |

Reitings 762
ha ha, parastais puisi, šito parādīšu savējam vēlāk :D Laigan viņš man tāpat bieži saka to pats. Viņš man saka, ka ir atšķirība starp vienkārši sievieti un gudru sievieti, un diemžēl lielākais vairums pārak ieciklējas uz to, ka viņas ir vienkārši sievietīties un ar to pietiekot. Nekā :)

Rhea, malacis :) man tāpat. Ja kaut ko varu pati, tad nemaz negaidu, ka vīrietis to izdarīs priekš manis. Šķiet pavisam lieki tēlot no sevis nevarīgu. Bet vēl skumjāk ir par tām sievietēm, kuras jau sev ir tā iestāstījušas, ka viņas ir šīs vājās sievietītes, ka viņas tam pašas arī tic un citādāk vairs nemāk.
04.02.2015 19:16 |

Reitings 435
Sievietes vienmēr bijušas šādas - palasiet to pašu Blaumani, Remarku.

Vai ne, ''vienmēr'', 100 gadus atpakaļ :D Bet vispār jau taisnība. Iesaku palasīt kaut vai Epikūru. Vēl ir ļoti daudz vīriešu, un pēdējā laikā arī sieviešu, kas par šo raksta. Nerunāju par žurnāliem, bet nopietnāku literatūru. Slēdziens viņiem īsumā ir viens - sievietes ir pārlasījušās izpušķotas pasakas, romānus, seriālus, un savā lētticībā arī no realitātes sagaida to, kas iespējams tikai fikcijā.

sievietes ir īstas sievietes

lieliski, tagad tīnis internetā man stāstīs, kas ir ''īsta sieviete'' un kas nav :D ak dievs...
04.02.2015 19:19 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
es neuzskatu, ka sieviete ir īpass radījums, vājš, mūžīgi dzemdējošs un tāpēc lutināms, bet es arī neuzskatu, ka kādam ir tiesības žurkai/pelītei norādīt, ko viņai ir tiesības gribēt - ja viņa gribēs to zirgu vai begemotu, tad tā ir viņas darīšana, nevis jūsējā.
04.02.2015 19:22 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
lieliski, tagad tīnis internetā man stāstīs, kas ir ''īsta sieviete'' un kas nav ak dievs...

Žēl, ka nesaprati zemtekstu.
Tieši tā, internetā arī stāstīs. Tāpēc jau tas arī ir internets,kas pacietīs visu.
Ok, adios
04.02.2015 19:29 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Remarks arī rakstīja aptuveni to pašu ko tagad agnese_m cenšas pateikt. Vīrietim ir jāliek justies sievietei kā sievietei, bet ne jau jākalpo viņai. Es nemāku to tik skaisti pateikt kā Parastais Puisis.
Anonymous nu pateikt pa 100gadiem :D kas tad jūtās sajūtās mainījies ?
Te daļa grib īstu vīrieti, bet pašām attieksme nekāda. Drostalin ;) Tas Tev.

Vismaz "Laiks dzīvot un laiks mirt" izlasiet, lai saprastu kā tas ir jūtu ziņā, ne domāšanas, jo šeit jūs pa daudz domājat.
04.02.2015 19:31 |

Reitings 435
Vīrietim ir jāliek justies sievietei kā sievietei

Mani vienmēr ir fascinējis šis izteikums, kā no vīriešiem (to gan gandrīz nekad nedzirdu), tā arī no sievietēm. Arvien vairāk sāku uzskatīt, ka piederu sabiedrības izņēmumiem. Man nav svārstīga identitāte, kā bezdzimuma būtne nejūtos nekad, un arī vīrieši manu sievietību nekā neietekmē, tāpat kā arī nekas cits, vismaz neesmu ievērojusi, ka kādu rītu pamostoties piefiksētu, ka šodien vairs pēkšņi nejūtos kā sieviete.

Anonymous nu pateikt pa 100gadiem kas tad jūtās sajūtās mainījies ?

Tiem, kam patīk vēsture, varētu būt zināms, cik ļoti dažādi uzskati (tajā skaitā par vīriešiem/sievietēm, attiecībām u.tml.) var un ir mainījušies laika gaitā. Runāt par ''vienmēr'' piesaucot iepriekšējo gadsimtu, kuru mēs tikai par 15 gadiem esam pārvarējuši, ir labākajā gadījumā naivi.
04.02.2015 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)