Kā nebūt tik materiālistiskai?

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka man diezgan lielu lomu spēlē vīrieša materiālais aspekts. Un diemžēl es tur neko nevaru padarīt. Man, godīgi sakot, pašai šī rakstura iezīme nepatīk sevī...

Saku, Anete, nu come on, izvērtē vairāk citas lietas. Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu.

Zinu, tas ir stulbi. Un, protams, tas nav iemesls, lai nesatiktos arī tālāk. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ceru, ka kāda saprata šo murgu :) Un varbūt var ko ieteikt
04.02.2015 11:21 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Ha ha, vīrietis tevi ir nolūkojis. Protams, ka viņš ir nolūkojis. Seksu tak gribās!

Nenormāli smieklīgi. Nekad neesmu nekur citur pasaulē novērojusi, ka meitenes būtu par sevi tik loti sadomājušās. Zini, cik daudz meiteņu/sieviešu ir? Krietni vairār nekā puišu/vīriešu. Ar to vien jau vajadzētu pietikt, lai nokāptu pāris pakāpienus zemāk, mazu reality check uztaisīt un tad padomāt vēlreiz. Ko tieši TU vari dot viņam tādu, ko nevar neviena cita, lai čalis no dibena līstu ārā un tev izpatiktu? ;) Varu tev priekšā pateikt...pa lielam - neko.

Nu nav tāds APLIDOŠANAS periods. Randiņošana un tikšanās un attiecību veidošana ir DIVU PUŠU ieguldījums, nevis puisis kaut ko tur makšķerē un tad tu izdomā vai jā vai nē :D Ārprāts.... karalienes atradušās :D
04.02.2015 16:38 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
6-7 foto neuzrādās.

ASV sievietes daudz prasīgākas kā LV.
04.02.2015 16:39 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Ja tie ir aklie randiņi vai caur internetu, tad nevar zināt, kas atnāks. Katrā ziņā, uzskatu, ka cilvēks sevi diezgan labi parāda pirmajā randiņā. Protams, 18-20 gados es arī ar savu draugu staigāju gar krastmalu, sēdējām viņa kojās un dzērām tēju, bet tuvojoties 30 tomēr viss mainās. Un, ja arī vīrietis nav izaudzis līdz šiem 30 , tad visticamāk turpat vien arī paliks.
Protams, sajūtas, emocijas ir ļoti svarīgas, bet tomēr uzskatu, ka cilvēkam ir jāaug, jāattīstās. Un neviens jau neprasa, lai vīrietis 30 gados būtu miljonārs, bet, ja pat nevar meiteni uzaicināt normālās makariņās pa 20-30eur un samaksāt par stāvvietu 5eur, tad tas kaut ko arī leicina par vīrieti, cik viņš ir mērķtiecīgs, ambiciozs un ar vēlmi censties meitenes dēļ, kas viņam simpatizē. Ne tikai naudā ir viss, bet arī attieksmē.
04.02.2015 16:40 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
normālās makariņās pa 20-30eur???

uz diviem o_O ?

nopieni ? kur tā var izdarīt ?
04.02.2015 16:43 |

Reitings 4320
agnese_m kādu bezsakaru tu tur dzen, ir tieši otrādāk, LV meitenes ir ļoti skaistas, gudras ( protams ar izņēmumiem ) un sevi uzturēt spējīgas. Tieši vīrieši ir izlaidušies pēdējā laikā tieši dēļ tā, ka daudzas ir gatavas uz jebko , lai tikai vīrietis kaut kur uzaicinātu vispār un neizvirza nekādas prasības. Tad kāpēc vispār censties, ja var nedarīt neko un tāpat būs gribētājas bez pašapziņas?
04.02.2015 16:43 |

Reitings 762
kampanella, kaut kā neviens neatbild konkrēti uz jautājumu... kas tev liek domāt, ka vīrietim ir PIENĀKUMS samaksāt par tavām vakariņām un stāvvietu utt? Kurā brīdī tieši uz vīrieša pleciem tiek uzlikts tas, ka viņam viss ir jāizplāno un vēl arī jāapmaksā? Man ir interesanti, kura tad būs pirmā, kas atzīsies, ka dzīvo uz veciem stereotipiem un patiesībā tam reāla pamatojuma nav.

Rekur tev piemērs. Pieņemsim, ka tevi potenciālais darba devējs uzaicina uz darba interviju. Principā jūs esat vienādās pozīcījās - darba devējs meklē darbinieku, bet tu meklē darbu. Tātad uz savara kausiņiem jūsu intereses ir vienādas. Citādas, bet vienlīdz svarīgas. Nu lūk. Tu dzīvo citā pilsētā un tev ir jābrauc līdz Rīgai, lai uz šo interviju aizietu. Tu sapucējies, viegli ieveido matus, uzkrāsojies smuki. Plus tev vēl jāpaēd pusdienas kaut kur Rīgā. Pieskaiti tam klāt kādus 10eur. Tad iztērētais laiks. Nu lūk. Un beigās jūs saprotat, ka kaut kā nav jums pa ceļam - tu biji iedomājusies no darba pavisam ko citu, bet darba devējs saprot, ka tava pieredze nebūs īsti "pa ceļam". Vai arī šeit tu uzskati, ka darba devējam būtu tev jāapmaksā brauciens, pusdienas un vēl uz mājām jānogādā, jo redz viņš izrādījā iniciatīvu un tevi uzaicināja uz darba interviju?

Nevajag domāt vienā kvadrātā, bet mazliet atvērt acis un uz visu paskatīties lielākā bildē. Ar to, ka vīrietis uzaicina uz randiņu, viņš vienkārši izrāda interesi, bet piekrītot, tu atbildi ar to pašu. Jūs esat pilnīgi līdzvērtīgi šajā situācijā un jūsu abu interesēs ir vienam otru "iekarot", nevis tikai vīrietim. Nu nav tā, ka tu esi sieviete-dieviete un tikai tādēļ, ka tev starp kājām nav krāniņš, tam otram cilvēkas, kas happens to be, ir vīrietis... pēkšņi ir jākļūst par supercilvēku. Tu esi TIKAI sieviete, tu esi CILVĒKS. Arī viņš ir TIKAI vīrietis un CILVĒKS. Ar ko tu, kā cilvēks, esi labāka nekā viņš, kā CILVĒKS? Nekā.

"...................... iekopē linku new tab un viss parādīsies. Man slinkums vēlreiz kopēt un likt iekšā.
04.02.2015 16:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
agnese_m, Nu idiotisms totalakais! man ir kauns, ka to sludina pašas sievietes!

Ja meitene pēc izskata ir uz 6-7, tad viņai princis bentlijā nedrīkst būt, vai kā? Tikai tapēc, ka nav lapsenes viduklis un garas kājas, viss? Uz restorānu var necerēt, un drīkst skatīties tikai uz puišiem autobusa pieturā?

Par tādām lietam, kā, nu nezinu, piemēram personība, raksturs, šarms, utt - ta visa nav? Ir tikai ķermenis ar klat piespraustu "smukuma" cenu zīmi 6???
04.02.2015 16:52 |

Reitings 762
jā, noteikti, nesu tādu bezsakaru. Bez kosmētikas un mākslīgās "mīlīgās" balstiņas, daudzas Latvijas skaistules ir pilnīgs sapuvis šokolādes sieriņš. Tev laikam kaut kāds iekšējais naids pret vīriešiem, ja tu domā, ka Latvijas vīrieši nav pelnījuši Latvijas sievietes. Diezgan līdzvērtīga sabiedrība, manuprāt.
04.02.2015 16:53 |

Reitings 762
57days, nu nevajag izraut teikumus no konteksta. Es iepriekšējos komentāros rakstīju, ka arī raksturam ir jābūt lieliskam, ka jāmāk vīrieti apmierināt gan galvā, gan gultā UTT. Man tika uzdots konkrēts jautajums - kādu sievieti es vērtēju uz 6-7. Uz to es arī atbildēju. Nevajag pārspīlēt... ar bildēm atbildēju uz man uzdotu jautājumu par vizuālo izskatu, nevis par VISU KOPUMĀ.
04.02.2015 16:55 |

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Agnese, tu laikam esi kaut kāda feministe, kas domā, ka vīrieši un sievietes ir viens un tas pats cilvēks. Tās ir pilnīgi dažādas lietas, ar dažādām misijām šajā dzīvē, izpausmi, lomu utt.
04.02.2015 16:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man ir interesanti, kura tad būs pirmā, kas atzīsies, ka dzīvo uz veciem stereotipiem un patiesībā tam reāla pamatojuma nav.
Reāla pamatojuma arī nav tam, ka vīrietim jāatver durvis sievietei (pašai ir rokas) un jālaiž pa priekšu (gabals taču nenokritīs, ja ieies pēc kunga)..

Nu patīk man tie vecie stereotipi!!!
04.02.2015 17:00 |

Reitings 762
Un joprojām atbildes uz to, kādēļ vīrietim būtu jāizdabā sievietei nav. Tā jau man likās.

Un jā, es ticu tam, ka vīrieši un sievietes ir vienlīdzīgi. Un Anete, mēs paši savu misiju nosakām dzīvē ;)
04.02.2015 17:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Izdabāšana nav spiesta lieta... tikai tad nevajag brīnīties, ka grūti meiteni nocopēt :D
04.02.2015 17:05 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, man likās, ka ar sieviešu vērtēšanu ballēs tikai troļļi nodarbojas. Un tad kacina tautu, rēķinot, ka tāda, lūk, pelnījusi sagrabējušu golfu un maķīti, bet citai pienākas bentlijs un Vincents :D Bet izrādās, ka kāda arī uztver nopietni... Agnese, kāds tev numuriņš un ko esi pelnījusi? :-P
04.02.2015 17:07 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
agnese_m, jo tas pieder pie aplidošanas perioda, lai viņš mani dabūtu kā sievieti

Man tas izklausas skumigi. Taatad lai tevi ievilinatu gultaa ir jasamaksaa par vakarinjaam. cik vienkarshi.
Pilnigi piekriitu agneses domai par to,ka neko virietis saakuma stadijaa nav paradaa un nekas nav obligats. iepatikies,grib dzivot kopa,precet,veelas,lai tu izaudzee vina seeklu- luuk tad var apbeert ar rozeem utt.

Reitings 4320
Var jau būt, ka esmu vecmodīga, bet uzskatu, ka randiņu lietas ir jādomā vīrietim, tāpat arī bildinājumam jānāk no vīrieša. Un galu galā maksā tas, kas aicina. Ja vīrietis uzaicina sievieti uz randiņu, tad viņam arī vajadzētu nodrošināt to, lai sieviete jūtas lieliski šī vakara laikā.
Ja pirmie randiņi ir izdevušies un abiem saskan, tad arī sieviete var uzaicināt uz kādu turpmāko tikšanos vīrieti un rūpēties par viņa labsajūtu. Ne jau viss ir jādara vīrietim, protams, bet sākumā tomēr viņam vairāk ir jāizrāda iniciatīva. Un es arī neuzskatu, ka vienmēr vīrietim viss ir jāapmaksā, kādreiz sieviete var maksāt arī par sevi.

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Materiālajam stāvoklim ir nozīme, tikai to nevajag pārvērtēt

+++

agnese_m kādu bezsakaru tu tur dzen, ir tieši otrādāk, LV meitenes ir ļoti skaistas, gudras ( protams ar izņēmumiem ) un sevi uzturēt spējīgas. Tieši vīrieši ir izlaidušies pēdējā laikā tieši dēļ tā, ka daudzas ir gatavas uz jebko , lai tikai vīrietis kaut kur uzaicinātu vispār un neizvirza nekādas prasības. Tad kāpēc vispār censties, ja var nedarīt neko un tāpat būs gribētājas bez pašapziņas?

Nodomāju to pašu par LV izlutinātiem čaļiem/vīriešiem, kuri pieprasa modeles un paši pretī negrib neko dot.

Un jāpiekrīt, ka agnese_m pati ir džiļi iestrēgusi stereotipos, kaut gan ļoti cītīgi ar tiem it kā cīnās.
04.02.2015 17:09 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
* dziļi
04.02.2015 17:10 |

Reitings 4320
iepatikies,grib dzivot kopa,precet,veelas,lai tu izaudzee vina seeklu- luuk tad var apbeert ar rozeem

Šovakar pat savam vīram pajautāšu, vai viņš mani aplidoja, lai es izaudzētu viņa sēklu?
Kā tā vispār var uzrakstīt un pasniegt to šādi ? :-O
04.02.2015 17:11 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Šovakar pat savam vīram pajautāšu, vai viņš mani aplidoja, lai es izaudzētu viņa sēklu?

:D :D :D
04.02.2015 17:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)