Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā nebūt tik materiālistiskai?

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka man diezgan lielu lomu spēlē vīrieša materiālais aspekts. Un diemžēl es tur neko nevaru padarīt. Man, godīgi sakot, pašai šī rakstura iezīme nepatīk sevī...

Saku, Anete, nu come on, izvērtē vairāk citas lietas. Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu.

Zinu, tas ir stulbi. Un, protams, tas nav iemesls, lai nesatiktos arī tālāk. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ceru, ka kāda saprata šo murgu :) Un varbūt var ko ieteikt
04.02.2015 11:21 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Smieklīgākas ir tas, ka problēmu tajā visā saskata sievietes ne jau vīrieši.
05.02.2015 10:07 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
anna220, kompleksu man noteikti nav, un sevi es ļoti mīlu ;)

Bet paldies par rūpēm :D
05.02.2015 10:12 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Man šķiet,ka šādi sīkumiņi kaitina,kad pretī nav īstais vīrietis,neuzskatu,ka tas ir materiālisms. :-)
05.02.2015 10:16 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Par īstajiem un neīstajiem jau vispār cita opera. Šķiet, ka tad, kad satiec to riktīgo, pa lielam vispār viss ir vienalga - ir nauda vai nav, nes maisus vai nenes, resns vai tievs :) :D
05.02.2015 10:21 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Te pat vien, kad palasa diskusijas - 90% uzskata, ka vecim jābūt gandrīz vai miljonāram, jāstiepj rozes katru dienu, jāpērk dārgas dāvanas uz svētkiem un parastākas dāvanas ikdienā, bet diskusijās par ēst gatavošanu un tīrīšanu gan aktīvisms mazāks. Tur atklājas, ka ēst gatavot riebjas, vīrietim jāved uz restorāniem, un tīrīšana arī jādala uz pusēm utt.

+

Un vēl atklājas, ka daudzi no tiem vīriešiem patiesībā ir nekādi. Ne īpaši glīti, ne īpaši gudri un ne arī īpaši arī rūpējas par savām sievietēm, izņemot obligātās puķes svētku dienās. Vienīgais, ko daudzmaz prot, tas ir naudu nopelnīt.
05.02.2015 10:28 |

Reitings 774
Es izlasīju visu diskusiju,labi,dažus teikumus izlaidu,bet pa lielam izlasīju visu. Jā,tieši tik daudz man šobrīd nav ko darīt. Un kā izrādās man ir ko teikt. Uhhh būs gari. :D

Šeit tika izteikts viedoklis par to,ka apēst picu randiņā norāda uz zemo labklājības līmeni. Tā kā man pica ļoti garšo,tad es vispār būtu sajūsmā,ja varētu ēst picu randiņa laikā. Jo īpaši tāpēc,ka,manuprāt,tas varētu izvērsties par jautru pasākumu staipot sieru pa muti un cūkojoties. Šeit gan abām pusēm ir jābūt ar labu humora izjūtu,lai šādus misēkļus uztvertu pozitīvi nevis kā neaudzinātas cūkas rakstura īpašību.

Vispār es ļoti labi uztveru agnese_m domu,un pat kaut kur viņai piekrītu,piemēram,par to,ka neviens nav piedzimis īpašāks par otru. Tikpat labi mēs varētu sākt runāt par rasēm,kura tad nu ir īpašāka par otru,tas pats attiecas uz dzimumiem. Lai gan vairumā gadījumu es tomēr piederu pie seno laiku domāšanas,ir šādas tādas nianses,kurās es piekrītu šim viedoklim,kaut vai nesenajā diskusijā par braukšanu pakaļ pirmajā randiņā,es uzskatīju tomēr,ka vīrietim tas nav obligāti jādara,lai gan es tajā pašā laikā uzskatu,ka durvis atvērts,maisus panest utt ir patīkams žests no vīrieša un liecina par to kāds džentelmenis viņš ir. Manuprāt,tāda lieta kā nedošanās uz randiņu,vai vīrieša norakstīšana,jo viņš pirmajā reizē nedodas pakaļ,ir sava veida nepamatota cimperlība,bet tajā pašā laikā likt sievietei nest smagu maisu uz mašīnu vai pat līdz mājām ir liela nepieklājība no vīrieša puses. Ļoti patīk arī parasts puisis viedoklis.

Vispār diezgan nepatīkami,ka sievietes uzreiz atsijā foršu vīrieti,tikai tāpēc,ka trešajā randiņā,viņš kāda eksluzīva restorāna vietā izvēlas vieglu pastaigu gar jūru ar sarūpētu statoil kafiju. Ja runa ir par mani,tad es personīgi pat dodu priekšroku otrajam variantam kā randiņam,neatkarīgi no tā pirmais vai piektais,jo gaisotne ir daudz nepiespiestāka,un ir labāk iespējams iepazīt otru cilvēku. Uzskatu,ka pēc šī var ļoti izvērtēt,kurai tad interesē tā nauda un kurai cilvēks. Tāpat vispār nereti tie naudīgākie cilvēki ir daudz vienkāršāki,kamēr tie,kuriem tās naudiņas nemaz nav tik daudz,labprāt ir ļoti vērsti uz āru un mētājas ar to,kur nevajadzētu,lai radītu iespaidu kāds nemaz neeksistē,proti,dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Tas gan nekādā merā neietekmē to,ko es meklēju otrā cilvēkā,ko esmu jau minējusi pirmajā komentārā šajā diskusijā,taču uzskatu,ka randiņa vieta,vai tas,cik daudz naudas vīrietis tajā iegulda,absolūti neparāda viņa manieres,respektīvi,cilvēks,kurš aizved uz Rītiņa restorānu var būt rupjš,nepieklājīgs un likt sievietei pat samaksāt par savu daļu vakariņu,kamēr izbraucienā ar velosipēdu un saldējums mežaparkā var nākt no vīrieša ar ļoti labām manierēm,kurš daudz labāk parūpēsies par savu sievieti.

Vīrietim ir jāliek justies sievietei kā sievietei, bet ne jau jākalpo viņai.
Ļoti labi teikts.
Vīrietim ir jāpelna,un vīrietim ir jāspēj nodrošināt ģimene,piedod,agnese_m,bet reālu pamatojumu izņemot vēsturi,es tev nevarēšu sniegt,taču tas nebūt nenozīmē,ka viņam viņai ir jākalpo un jāizdabā katrai neadekvātajai kaprīzei,un tādas nereti ir daudz(neadekvātas kaprīzes),kas bieži vien tiek pasniegtas,kā kaut kas pašsaprotams.

ja sievietei ir uzskats, ka vīrietim ir viņa jānodrošina kā "mamuta nesējam" (es te nerunāju par randiņiem, bet sadzīvi), tad viņai kā sievietei tomēr būtu jāuzņemas "pavarda sargātājas" loma - jāgatavo ikdienā, jātīra māja utt.
+++
Mūsdienās jau bieži vien var redzēt,ka mājsaimniecība,starpcitu to pašu šeit cosmo var izlasīt,aprobežojas ar kafejnīcām,sporta klubiem un šopingiem,paralēli izsakoties,ka vīrietis ir pieaudzis vīrietis un pats var sev uztaisīt ēst,izmazgāt istabu un izgludināt veļu. Jā,piekritīsim visi un visas,ka tā arī ir,ka vīrietis pats var visu izdarīt,bet ja reiz viņš ir vienīgais pelnītājs,tad lūdzu,lai tu esi vienīgā mājas tīrītāja un visām tā izrietošajām sekām.
05.02.2015 12:35 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015
Canis Lupus,
Ļoti labi teikts Tavā 4. rindkopā par randiņu vietām. Man ļoti būtisks ir radošums, lai vīrietis pārsteidz, lai nav garlaicīgi, kad var redzēt, ka ir piedomājis, kaut vai aizved uz kādu skaistu vietu pie dabas un voilā! izvelk uzkodas un tēju.. nu, kaut kā tā.. Un tam ar naudu nav īsti daudz sakara.
05.02.2015 12:48 |

Reitings 774
caroli

vai ne,man šķiet,ka pikniks pie jūras saulrietā ir tik romantiski un intīmi,ko neviens šikais restorāns ar rēķinu vairāki desmiti euro neaizstās. :) Nu tiešām randiņa izmaksas ne vienmēr parāda to,cik daudz cilvēks pelna,reizēm vienkāršība ir tieši tas,kas nepieciešams. Taču šeit var diemžēl ļoti labi redzēt,ka atkal lielu lomu spēlē jau manis pieminētā ārišķība.
05.02.2015 12:53 |

Reitings 774
Tas gan nekādā merā neietekmē to,ko es meklēju otrā cilvēkā,ko esmu jau minējusi pirmajā komentārā šajā diskusijā
Sajaucu ar otru diskusiju,kur tēma ir tāpati (s)(s)(s)(s)
05.02.2015 12:55 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Vienkārši, kad trīsdesmitgadīgs čalis neuzskata par vajadzīgu rūpēties par sev simpatizējošu sievieti, man nav ar viņu interesanti, jo ir acīmredzama uzskatu atšķirība. Ja viņš to nespēj atļauties, tad arī nav pa ceļam, jo secinu, ka viņam nav ambīciju un viņam pietiek ar to, kas man ir par maz.

es varētu teikt kaut kā līdzīgi. man tomēr ir ļoti svarīgs aspekts, lai puisim būtu ambīcijas un potenciāls pelnīt naudu un kaut ko sasniegt - tādā personības līmenī. un, nē, man neinteresē, lai mani uztur, jo ar to pati tieku labi galā. un nav svarīgi, lai ar naudu mētajas apkārt, drīzāk saista, ja ar to prot apdomāti apieties (stāvvietas variants. labā laikā es ar prieku pastaigātos, nevis vēl pēc tam pusstundu stāvētu sastrēgumā, lai tiktu ārā no stāvvietas :D).
nauda dod lielu brīvību attiecībās, jo ļauj rīkoties spontāni un gan iebraukt Statoilā pēc kafijas un hotdoga, un kaudzes nekad neēstu saldumu, lai tikai pagaršotu, gan aiziet uz šiku restorānu. un, ja to var saukt par golddigerismu, tad mani arī atstumtu, ja mani aizvestu vakariņās uz kaut kādu pritonu, jo tas kaut kādā veidā parādītu vīrieša attieksmi pret mani un vēlmi kvalitatīvi pavadīt laiku kopā :)
05.02.2015 13:03 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Skatos tagad naudas lietas tēmas baigi topā tagad:-D Piedod, bet nu sasmējos, nebiju domājusi, ka kādu tiekoties ar vīrieti uztrauc tas kādā stāvvietā viņš noparkojas:-D Es pati arī vienmēr cenšos parkoties stāvvietās, kur ir lētāk, jo man besī vienkārši maksāt par to, labāk tos 5-10 eiro izmantoju lietderīgāk, nekā par plika asfalta gabala īri. Un? Ērtāk un labāk arī jūtos vienkāršos restorānos un kafejnīcās, nekā ūber krutā restorānā.
05.02.2015 14:03 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Canis Lupus, ļoti patika Tavs komentārs, īpaši tā daļa par randiņiem un vīrieša labajām manierēm:-)

Es varu padalīties ar piemēru iz dzīves. Mana vecākā māsa savā otrajā laulībā ir precējusies ar ārstu, tiešām brīnišķīgu cilvēku un izcilu speciālistu savā jomā, viņš arī pasniedzējs Stradiņos. Atceros, vēlāk viņš stāstīja, kā aptaujājis savas tuvākās kolēģes, uz kurieni vest meiteni, sirds mazdrusciņ ietrīsējusies,- negribējis pārforsēt ar kaut ko pārāk grandiozu un pavisam izgāzties arī ne, jo par kafejnīcām un restorāniem vispār neesot nekādas nojausmas, jo ikdiena viņam diezgan noslēgta - universitāte un privātas konsultācijas. Ārējās dzīves spožumi maz zināmi, kaut tas nenozīmē, ka viņš neko no tā nevar atļauties. Vienkārši pārāk maz laika un intereses tam pievērsties. Kamēr māsas pirmais (bijušais) vīrs tiešām bija visu stilīgo restorānu un smalko zīmolu guru, bet tagad, kad jārūpējas par savu meitu no pirmās laulības, regulāri piemeklē amnēzija, kur atrodas bērnu veikali un vēlīgi ''atļauj" par savu bērnu materiāli parūpēties māsai pašai un viņas otrajam vīram:-D Bet sabiedrībā joprojām iznesīgs un smaidīgs, zina pareizos vārdus un īstās vietas.. Un sievietēm patīk. Protams... Dzīve tāpat visu saliek pa pareizajiem plauktiņiem - māsa daudz no iepriekšējās pieredzes mācījusies. Ne viss ir zelts, kas spīd, lai cik banāla un nodrāzta šī frāze nebūtu(t)
06.02.2015 10:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits