Es izlasīju visu diskusiju,labi,dažus teikumus izlaidu,bet pa lielam izlasīju visu. Jā,tieši tik daudz man šobrīd nav ko darīt. Un kā izrādās man ir ko teikt. Uhhh būs gari. :D
Šeit tika izteikts viedoklis par to,ka apēst picu randiņā norāda uz zemo labklājības līmeni. Tā kā man pica ļoti garšo,tad es vispār būtu sajūsmā,ja varētu ēst picu randiņa laikā. Jo īpaši tāpēc,ka,manuprāt,tas varētu izvērsties par jautru pasākumu staipot sieru pa muti un
cūkojoties. Šeit gan abām pusēm ir jābūt ar labu humora izjūtu,lai šādus misēkļus uztvertu pozitīvi nevis kā neaudzinātas cūkas rakstura īpašību.
Vispār es ļoti labi uztveru
agnese_m domu,un pat kaut kur viņai piekrītu,piemēram,par to,ka neviens nav piedzimis īpašāks par otru. Tikpat labi mēs varētu sākt runāt par rasēm,kura tad nu ir īpašāka par otru,tas pats attiecas uz dzimumiem. Lai gan vairumā gadījumu es tomēr piederu pie seno laiku domāšanas,ir šādas tādas nianses,kurās es piekrītu šim viedoklim,kaut vai nesenajā diskusijā par braukšanu pakaļ pirmajā randiņā,es uzskatīju tomēr,ka vīrietim tas nav obligāti jādara,lai gan es tajā pašā laikā uzskatu,ka durvis atvērts,maisus panest utt ir patīkams žests no vīrieša un liecina par to kāds džentelmenis viņš ir. Manuprāt,tāda lieta kā nedošanās uz randiņu,vai vīrieša norakstīšana,jo viņš pirmajā reizē nedodas pakaļ,ir sava veida nepamatota cimperlība,bet tajā pašā laikā likt sievietei nest smagu maisu uz mašīnu vai pat līdz mājām ir liela nepieklājība no vīrieša puses. Ļoti patīk arī
parasts puisis viedoklis.
Vispār diezgan nepatīkami,ka sievietes uzreiz atsijā foršu vīrieti,tikai tāpēc,ka trešajā randiņā,viņš kāda eksluzīva restorāna vietā izvēlas vieglu pastaigu gar jūru ar sarūpētu statoil kafiju. Ja runa ir par mani,tad es personīgi pat dodu priekšroku otrajam variantam kā randiņam,neatkarīgi no tā pirmais vai piektais,jo gaisotne ir daudz nepiespiestāka,un ir labāk iespējams iepazīt otru cilvēku. Uzskatu,ka pēc šī var ļoti izvērtēt,kurai tad interesē tā nauda un kurai cilvēks. Tāpat vispār nereti tie naudīgākie cilvēki ir daudz vienkāršāki,kamēr tie,kuriem tās naudiņas nemaz nav tik daudz,labprāt ir ļoti vērsti uz āru un mētājas ar to,kur nevajadzētu,lai radītu iespaidu kāds nemaz neeksistē,proti,dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Tas gan nekādā merā neietekmē to,ko es meklēju otrā cilvēkā,ko esmu jau minējusi pirmajā komentārā šajā diskusijā,taču uzskatu,ka randiņa vieta,vai tas,cik daudz naudas vīrietis tajā iegulda,absolūti neparāda viņa manieres,respektīvi,cilvēks,kurš aizved uz Rītiņa restorānu var būt rupjš,nepieklājīgs un likt sievietei pat samaksāt par savu daļu vakariņu,kamēr izbraucienā ar velosipēdu un saldējums mežaparkā var nākt no vīrieša ar ļoti labām manierēm,kurš daudz labāk parūpēsies par savu sievieti.
Vīrietim ir jāliek justies sievietei kā sievietei, bet ne jau jākalpo viņai.
Ļoti labi teikts.
Vīrietim ir jāpelna,un vīrietim ir jāspēj nodrošināt ģimene,piedod,agnese_m,bet reālu pamatojumu izņemot vēsturi,es tev nevarēšu sniegt,taču tas nebūt nenozīmē,ka viņam viņai ir jākalpo un jāizdabā katrai neadekvātajai kaprīzei,un tādas nereti ir daudz(neadekvātas kaprīzes),kas bieži vien tiek pasniegtas,kā kaut kas pašsaprotams.
ja sievietei ir uzskats, ka vīrietim ir viņa jānodrošina kā "mamuta nesējam" (es te nerunāju par randiņiem, bet sadzīvi), tad viņai kā sievietei tomēr būtu jāuzņemas "pavarda sargātājas" loma - jāgatavo ikdienā, jātīra māja utt.
+++
Mūsdienās jau bieži vien var redzēt,ka mājsaimniecība,starpcitu to pašu šeit cosmo var izlasīt,aprobežojas ar kafejnīcām,sporta klubiem un šopingiem,paralēli izsakoties,ka vīrietis ir pieaudzis vīrietis un pats var sev uztaisīt ēst,izmazgāt istabu un izgludināt veļu. Jā,piekritīsim visi un visas,ka tā arī ir,ka vīrietis pats var visu izdarīt,bet ja reiz viņš ir vienīgais pelnītājs,tad lūdzu,lai tu esi vienīgā mājas tīrītāja un visām tā izrietošajām sekām.