Kaut ko pieskribeleeju kopsh sevi atceros rakstiit protoshu. Taa pavisam apzinaati rakstu no gadiem vienpadsmit laikam. Rakstu visu, kas ieshaujas praataa. Ne nu gluzhi, cik siermaizes apeedu brokastiis un kaada sejas aada shoriit, bet piefikseeju notikumus un emociju krikshus. Piesprauzhu miiljas zimiites, kuras gadiijies sanemt. Bileti uz koncertu, kursh savilnojis. Ierakstu smiekliigu joku vai citaatu, kas dienaa dzirdeets. Traapiigu fraazi no dziesmas lirikas. Jebko, kas tobriid skiet svariigs.
Kaut kas tiek ierakstiits katraa dienaa, jo man loti, loti patiik peec gada vai diviem palasiit vecos plaanotaajus, skatiities, kaa esmu (vai, tieshi otraadi, neesmu) mainiijusies un augusi. Vai uz kaadiem graabekliem veel joprojaam kaapju. :D Un tad veel visi piedziivojumi, kuri ar laiku izbalee, bet palasi un atkal kikinies pie sevis. :D
Rakstu taadeel, ka tas man skiet dabiski. Laikam man tas taapat kaa kaadam citam cilveekam iepostot kaut ko Instagramaa vai Twiterii. Mans Instagrams ir mana A5 izmeera graamata aadas vaakos. :)