Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur viņš ir ? Mr. Lieliskais!

Reitings 32
Reģ: 29.03.2009
Labvakar, cosmo meitenes.
Parasti es nepiedalos forumā čīkstules lomā, bet kāpēc gan nepadalīties ar savu bēdu ..
Augustā izšķīros ar savu vīrieti, ar kuru kopā pavadījām 4 lieliskus gadus, bet diemžēl tas notika ne mūsu gribas dēļ.. Rokas nolaidās, sevišķi tāpēc, ka laikam neciešu būt viena, un bez vīrieša jūtos bezspēcīga. Tā kā sapratu, ka ar manu vīrieti mums nebūs iespējas turpināt mūsu attiecības, es nevēlējos gulēt gultā, ēst nejēgā daudz saldumus un par to sērot, jo " dzīvē gadās visādi" . Tad, kā sniegs uz galvas man uzkrita vīrietis, kuru pazīstu jau ilgus gadus, un atzīšos, ka agrāk man viņš pat diezgan ļoti simpatizēja, bet viņam tolaik bija attiecības , līdz ar to mūsējās,protams, bija tikai "čau-čau" līmenī. Neiegrimšu detaļās, kā tieši viņš uzradās manā dzīvē, bet tā nu tas notika. Viņš vēlējās uzsākt attiecības, un es nebiju pret , lai gan iepazīstot viņu tuvāk, jau pēc pirmajām tikšanās reizēm , nebiju stāvā sajūsmā, jo kaut kas viņā mani atbaidīja. Nu esam kopā pāris mēnešus , taču mūsu attiecības atgādina skolnieku romānu, pie kam - nepārāk izdevušos. Vīrietis mīl iedzert, nepievērš man pienācīgu uzmanību , mēdz būt rupjš un visādā ziņā neliek man justies laimīgai. Nesaprotu , ko darīt, ja esmu situācijā, kad negribu būt viena , taču nevēlos arī sadzīvot ar ko tādu.. Vai ir iespēja kaut ko mainīt otrā cilvēkā?
24.01.2015 00:20 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Pamest un nemocīties būtu vislabāk :)
24.01.2015 00:22 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Nesaprotu , ko darīt, ja esmu situācijā, kad negribu būt viena , taču nevēlos arī sadzīvot ar ko tādu..
Manuprāt, tev vislabāk būtu sākumā līdz galam "atkopties" no iepriekšējām attiecībām pirms veidot jaunas. Es uzskatu, ka, lai būtu veiksmīgas attiecības, katram cilvēkam ir jābūt spējīgam nebaidīties no vientulības, jo nekas, kas balstās uz bailēm, nevar darīt kādu laimīgu.
Vīrietis mīl iedzert
Ko tas īsti nozīmē? Uz svētkiem vai katru dienu?
24.01.2015 00:25 |

Reitings 32
Fionna - Labprāt , bet tik tiešām neizskaidrojami baidos palikt viena. Un ir sajūta, ka nebūs tik viegli atrast vīrieti, un , iespējams, nākamais būs vēl sliktāks. Un pat ja grasītos pamest - es to prat neprotu izdarīt, savas gļēvās sirds un rakstura dēļ!
24.01.2015 00:26 |

Reitings 32
Rainyday - Iedzert viņš mīl tādā veidā, ka nekad neatsakās "iziet ar draugiem" vai " pasēdēt pirtī" , vai pēc medību iedzeršana.. Es jau neesmu pret, taču ja tas viss veido 70% no nedēļas , tas noteikti ir par traku.. Protams, mājās pudeli noteikti neaiztiktu, bet atrod iemeslu vienmēr , lai kaut kur nozustu un lietotu alkoholu..
24.01.2015 00:28 |

Reitings 16
Reģ: 23.01.2015
Ar mani tu jutīsies drošībā. To garantēju.
24.01.2015 00:29 |

Reitings 1540
Ja ir tā, kā tu saki, tad varu teikt tikai to, ka tu viņu pavisam noteikti neizmainīsi. Ja viņš mīl alkoholu, tad mīlēs, kamēr pats neizlems pārtraukt.. Nekas cits, kā paša apņemšanās un lēmums, tur nepalīdzēs.
24.01.2015 00:30 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Ir iespēja mainīt, protams, ar nosacījumu, ja otrs arī vēlas mainīties un iziet uz kādiem kompromisiem. Personīgi es, sākumā tiktu pāri vecajām attiecībām un tad sāktu jaunas. Pietam, pirmie mēneši taču ir lidojuma laiks, nevis apcerēšanas laiks, kurā pamana visas negatīvās īpašības otrā cilvēkā.
24.01.2015 00:31 |

Reitings 32
Rainyday - Labi, alkohols. Bet nesaprotu, kāpēc man ir tā bail viņu pamest. Jo itkā jau no laika gala zināju, ka šīs attiecības nebūs nopietnas, taču jūtos kā tīne, kura nespēj izprast , ko īsti grib.
24.01.2015 00:33 |

Reitings 32
Mistalee - tur jau ir tas āķis, ka mums šis periods bija ne ilgāk par 1-2 nedēļām, jo vīrietis ir arī gana auksta. Taču tanī pat laikā brīžiem viņš māk atrast īstos vārdus.. Es pati cenšos maksimāli iziet uz kompromisiem un piekāpties, varbūt esmu pārāk laba un viņš to izmnto?
24.01.2015 00:35 |

Reitings 1540
Anyuta Tas, kāpēc tev ir grūti viņu pamest, manuprāt, ir tas, ka tu vēl neesi īsti atjēgusies no iepriekšējām attiecībām. Tu baidies būt viena, jo galu galā, tu, vairākus gadus dzīvojot attiecībās, noteikti esi jau aizmirsusi, kā īsti ir būt vienai. Tās ir bailes un nepārliecība par to, vai tu patiešām esi pietiekami spēcīga, lai būtu viena.
24.01.2015 00:37 |

Reitings 32
Rakstot visu šo es sapratu, ka vajadzēja drīzāk veidot diskusiju " Kā izšķirties no vīrieša " , jo tikai to uzrakstot un izlasot atkal un atkal, es sāku saprast, ka manas ilūzijas par to , ka kaut kas varētu mainīties ir pilnīgi veltīgas!
24.01.2015 00:37 |

Reitings 32
RainyDay - Laikam jau Tev taisnība. Ir grūti pašai to saprast , jo pārsvarā manī maļās kaut kāda mistisks apjukums .
24.01.2015 00:38 |

Reitings 48
Reģ: 14.01.2015
Pēc visa lasītā sāku domāt, kādēļ Tu vēl esi kopā ar šo cilvēku, ja neēsi laimīga!? Uzskatu, labāk būt vienai nekā būt kopā ar cilvēku, ar kuru nejūties laimīga. Jā ir iespēja, ka nākamais vīrietis būtu vēl sliktāks bet var būt tieši pretēji, Tu vari satikt kādu, kas Tevi novērtētu, mīlētu Tevi un Tu būtu laimīga! Tas ir tā vērts, mēģināt un galvenais nebaidīties no jaunām attiecībām un centies nedomāt, ka nākamais jau būs vēl sliktāks utt. Ne velti saka, ka domām ir milzīgs spēks!
Pabūt vienai nemaz nav tik slikti, kā Tu domā! Šajā laikā kad esi bez attiecībām Tu vari vairāk laika veltīt sev! :) Protams Tu vēlies attiecības, un reti kurš to nevēlās bet ja nejūties laimīga, tad kāda ir jēga no šīm attiecībām?
Tikmēr kamēr Tu esi kopā ar šo vīrieti, kas Tevi nenovērtē, iedzer, mēdz būt rupjš, Tu velti savas domas viņam un līdz ar to, Tu pati sev liedz satikt kādu, kas labāk pret Tevi izturētos, kas darītu Tevi laimīgu. Esot kopā ar neīsto cilvēku, Tu vari palaist garām savu īsto!
24.01.2015 00:43 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Mistalee - tur jau ir tas āķis, ka mums šis periods bija ne ilgāk par 1-2 nedēļām, jo vīrietis ir arī gana auksta. Taču tanī pat laikā brīžiem viņš māk atrast īstos vārdus.. Es pati cenšos maksimāli iziet uz kompromisiem un piekāpties, varbūt esmu pārāk laba un viņš to izmnto?

Varbūt jums abiem ir tā, ka vienkārši gribās kādu cilvēku, bet ne nopietnas attiecības? Nu kā es minēju - randiņi, sekss, bet nekas vairāk.
24.01.2015 00:43 |

Reitings 32
MySoul - paldies . Šie vārdi bija man ļoti vajadzīgi. Es to visu saprotu, bet laikam negribēju apkopot un saprast, ka man patiešām tas nav vajadzīgs. Laikam šonakt būs tam visam jāpieliek punkts. Es tikai gribēju dzirdēt pāris ierosinošas frāzes. Paldies , meitenes, ja nu kas - došos taismā ceļā atpakaļ uz forumu un veidošu topikus " Kā dzīvot bez vīrieša " vai arī " Kur nopirkt kaķi" , vai " Vecmeitu beztēma" haha :D :))

Tagad tikai jāatrod īstie vārdi, nekad neesmu pārtraukusi attiecības un pat nezinu kā īsti būtu to pareizāk izdarīt..(t)
24.01.2015 00:47 |

Reitings 32
Mistalee - man nepatīk tādas friends with benefits attiecības, kā arī viņš par spîti savai muļķīgajai uzvedībai apgalvo, ka grib visu tikai nopietni un vēl bērnus gribot!!
24.01.2015 00:49 |

Reitings 48
Sapprotu, ka ir grūti šķirties bet tajā brīdī kad to dari, domā par sevi, par to, ka esi pelnījusi cilvēku kas Tevi novērtēs un cienīs! Jā ir sāpīgi un tas ir pilnīgi normāli, jo šis cilvēks tavā dzīvē ieņēma lielu lomu bet ir jāsāk domāt arīpar sevi! No sākuma būs skumji, vientuļi bet redzēsi, nepaies ne ilgs laiks, kad sāksi justies daudz labāk un sapratīsi, ka šis lēmums par šķiršanos bija pareizs jo nu, Tev vairs nav jāskumst, jālauza galva dēļ kāda kuram kā liekas nemaz pat īsti neinteresē kā Tu jūties, ja interesētu tad viņš dsrītu visu lai Tu būtu laimīga un justos labi! Domā par to, ka Tu noteikti satiksi savu īpašo cilvēku kas Tevi darīs laimīgu un kuru Tu darīsi laimīgu- pats galvenais, tas būs abpusēji! :) Varbūt tas nenotiks uzreiz pēc sķiršanās bet noteikti Tev būs tāds cilvēks, tik vajag tam ticēt un pa šo laiku, kamēr esi viena izmanto to savā labā! Iemācies būt laimīga arī neēsot attiecībās! :)

Turies, viss būs labi! Galvenais domā par visu labo kas Tevi sagaida nākotnē! :)
24.01.2015 00:58 |

Reitings 48
Vēl gribēju piebilst, palasot komentārus.. vīrieši māk skaisti runāt, it īpaši - Es Tevi mīlu, gribu bērnus, ģimeni utt. bet tas netiek nekur tālāk par vārdiem. Tev vajag tādu vīrieti, ar kuru esot kopā viņam pat nebūs jāsaka Es Tevi mīlu, Tu to jutīsi pēc ta, kā viņš rūpējās par Tevi, pēc savas attieksmes pret Tevi! :) Ja cilvēks grib ģimeni, bērnus tad viņš arī darīs visu lai to iegūtu nevis, ies iedzert, nepieversīs uzmanību un neliks justies savai sievietei laimīgai! Viņš ar šiem vārdiem cenšas Tevi noturēt pie sevis jo zin, ka Tu vēlies nopietnas attiecības un pēc šādiem vārdiem Tu atmaigsi bet pēc šo vārdu pateikšanas nekas nemainīsies! :(
24.01.2015 01:03 |

10 gadi
Reitings 3289
Reģ: 29.01.2009
Kā dzīvot bez vīrieša " vai arī " Kur nopirkt kaķi" , vai " Vecmeitu beztēma" haha )

Te jau arī tavas bailes.. Neuztver to kā kaut ko briesmīgu, palikt vienai. Nebūsi tu ne vecmeita, ne kaķi tev vajadzēs. Uztver to brīdi bez attiecībām kā iespēju saprast, ko tu gribi un ko ne nākošajās attiecībās, iespēju sevi labāk izprast. Nu kkā tā.
24.01.2015 01:08 |

Reitings 32
MySoul , joselyn - Liels paldies meitenes, par atbalstošajiem vārdiem. Šovakar uzrakstīju viņam, ka mums vajag aprunāties rītdien. Cerams, ka viss būs labi, un viņš neatklās vēl kādu savu ēnas pusi , jusdamies aizvainots! Tik tiešām paldies!
24.01.2015 01:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits