Kādas pannas lāpstiņas jūs izmantojat? Koka, plastmasa, metāla?
Es visu laiku it kā ar koka lāpstiņu darbojos. Bet nu tā aizdomājos, koks ir koks un tomēr viņš daudz uzsūc mitrumu un baktērijas, kas izžūstot arī tur paliek, tad tā diezgan pretīgi palika :-D :-O Reizēm arī metāla, bet skrāpē pannu :-/
Izmantoju gan koka, gan plastmasas. Koka izmantoju dārzeņiem, pastai , mērcēm, svaigajiem salātiem un mīklām . Noteikti neizmantoju gatavojot gaļu, zivis, olas.
Koka, bet patīk arī plastmasa. Tik atceros, ka kaut kad pirms daudziem, daudziem gadiem atstāju plastmasa lāpstiņu pannā, kurā nekas vēl nebija ielikts, bet uz uguns, sakusa. Ne jau pavisam, bet tā vieta, kura bija pieskārusies pannai.
Plastmasas. Man jau no bērnības ir kaut kāda nepatika pret koka dēlīšiem, lāpstiņām utt. tieši tā iemesla dēļ, ka uzsūc netīrumus un baktērijas. Neticu, ka iespējams tā patiešām līdz galam izmazgāt.
Dēlīši man ir gan koka, gan arī plastmasa(gaļai, dārzeņiem..regulāri mainu). Maizi tomēr patīk griezt uz koka dēlīša un uz tā reizēm arī uzkodas servēt :)