Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Auxilia prima un OK

Reitings 54
Reģ: 29.10.2014
Sveikas!

Tatad pēc neilga laika esmu izlēmusi atkal atsākt lietot OK, bet dēļ iepriekšējās nepatīkamās pieredzes ar ārstiem ( ārste man nez kapēc nevisai gribēja izrakstīt ok, varbūt dēļ vecuma vai citu man nezināmu iemeslu dēļ, bet tā attieksme bija diezgan nosodoša un jutos neerti) esmu nomainījusi klīniku uz Auxilia prima privātpraksi un drīz vein būs pirmais apmeklējums.

Varbūt kāda arī apmeklē šo privātpraksi un var padalīties ar iespaidiem? Un varbūt ( zinu,ka izklausās bērnišķīgi un smieklīgi) kādai ir bijis tāpat kā man ar to hormonālo tablešu izrakstīšanu? Vai arī kautkā nepareizi par to runāju?:-| Izklausās jau gana stulbi, bet dēļ tās pamatīgi nosodošās attieksmes es pat īsti nezinu kā ar ārsti par to runāt -.-

ceru uz jūsu atsaucību, nelielu palīdzību un padomu!
13.01.2015 19:43 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kāpēc nosodoši? Cik tad tev gadu?
13.01.2015 19:46 |

Reitings 54
Reģ: 29.10.2014
Tobrīd bija 17 un tā jau viss drebēja pie dakteres kabinetā,bet vienīgā viņas atbilde bija,ka domā,ka man tas vispār nav vajadzīgs un man bija teju vai jālūdz divreiz. Beigās jau recepti dabūju, otreiz aiziet sadūšojos, bet attieksme apmeram ar : ko tad atskrēji, vai nedzirdēji ko teicu.. katrā gadijumā diezgan 'tabu' tēma man palikusi, tādēļ arī pārtraucu lietot,jo ārstu tobrīd iespēja mainīt nebija.
13.01.2015 19:50 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Vienkārši dīvaina daktere tev pagadījās. Es sāku lietot OK, kad man bija 14 gadu (tikai dēļ kontraceptīvā efekta, nekādu hormonālu problēmu nebija) un ginekoloģe vispār nebija nosodoša, visu jauki izskaidroja par dažādiem kontracepcijas veidiem.
14.01.2015 12:00 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
tiec tam pāri. un atstāj ārstes vārdu/uzvārdu šeit, lai citas neieberžas ar tādu bezkauņu.
lietoju kopš... neatceros, biju jaunāka par tevi, jauki pastāstīja, iedeva bukletiņus par citu ko vēl. ginekoloģe bija arsā.
14.01.2015 12:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits