Man šķiet, ka kopīga ikdiena ir tā, kas lielāku vai mazāku rutīnu gandrīz vai garantē, no tā neizbēgt. Dažreiz šķiet, ka foršāk būtu visu laiku palikt tādā randiņu periodā, bez kopdzīves.
Es arī nevaru teikt, ka mums ar vīru katra diena ir nenormāli aizraujoša un romantiska. Jā, lutina viņš mani, rūpējas, apdāvina, bet, protams, ir reizes, kad ikdiena ņem virsroku, brīvdienas arī ne visas sanāk pavadīt kopā.
Tāda dīvaina lieta varbūt, bet esmu ievērojusi, ka mūsu attiecības reizē gan posta, gan ceļ strīdi. Kad sanāk kāds asāks strīds, kas diemžēl notiek diezgan regulāri, tad pēc tam, kad salīgstam, atkal esam kā tikko iemīlējušies, kļūstam dubultā kaislīgi, varam rociņās sadevušies dūdot, visu ko daram kopā, viņš man katru vēlmi no acīm nolasa. Tas, protams, viss uz kādu laiku, tad atkal ieejam parastajās sliedēs. :D Izklausās varbūt kaut kā slimi, bet es pat nezinu, kādas būtu mūsu attiecības, ja mēs būtu tādi mierīgi cilvēki un attiecībās viss ietu gludi. Tāda mums tā dinamika-rutīna, skandāls, rozā brilles un tā atkal uz riņķi. :D
Jums droši vien jāatrod savs veids. Varbūt jāplāno kopīgas brīvdienas, tradīcijas divatā, nu kaut kas, kas sagādā prieku, romantiku, aizrautību abiem.