Liekam bildes no savām ikdienas somām vai arī sava top eksemplāra foto. Atceros, ka diskusijā ar aicinājumu likt foto "what is in my bag" nebija liela atsaucība, bet tikai somu nofotogrāfēt jau ir daudz vieglāk. Varbūt man vienai patīk skatīties tādas bildes, bet ja tā nav, tad liekam!
ai, nu vienīgā bilde, kas man bija, vispār būtu izlasīju citus komentārus, pirms rakstīt savu (nevis otrādi :D) būtu uzrakstījusi, ka tāda pati kā jau viena no ieliktajām tikai citā krāsā. ahh :D
Jā ... pēc komentāriem tā vien šķiet :D Vispār noteikti arī es būtu ņēmusi melno, bet tā kā šai krāsai bija atlaide un maksāja vien 15 eirikus, tad nevarēju neņemt :D :D
Tad jau laikam esi kaut ko sajaukusi. Stokmanā nekad nav bijusi Prada un nebūs. Ja tu nopirki, piemēram, Turcijā feiku, tad jau tas ir pavisam cits stāsts, jo liekas, ka nesaproti vispār, par ko runā. This made my day! :D
To minēju kā piemēru, nevēlējos apgalvot ka tā arī ir. Diemžēl rakstot izlaidu komatu,tāpēc mans teikums nepareizi noformulējās. Bet meitenes jau paspēja pateikt visu ko domā, tāpēc laikam labāk atvainošos par kļūdu, tomēr atļaušos piebilst ,ka soma nav feiks no Turcijas.