Nu tad beidzot! :D
Tātad. Pabiju (virtuāli) Lush izpārdošanā, cik saprotu tāda ir tikai vienreiz gadā, tā sauktajā Boxing Day. Paspēju paķert 2 dāvanu komplektus, kurus jau izmēģināju. Ja godīgi biju gaidijusi ko vairāk no Lush Snow Fairy, nesaprotu kas tur tāāāāds. Smaržo pēc košlenēm, jauki un patīkami, bet tas arī viss. Jauniešiem.Savukārt Hot Toddy smaržo pēc..skujām :D Pamēģināju arī vannas bumbas, man patika, nebija eļļaina vai sintētiska.
Ā, un Lush vannas plastalīns (?) tas gan ir dikti foršs, tiešām oriģināls! Visiem mājiniekiem arī patika.
No TBS izmēģināju dzērveņu kasti. Smaržas ir tādas paprastas, atsevišķi nepirktu. Ķermeņa sviests ir labs, viss kā parasti - smaržo stipri, biezs. Skrubis ir diezgan maigs..nekas īpašs. Lūpu balzams man ļoti patīk. Kad atvēru bundžu domāju, ka būs parastais vazelīns ar dzērveņu smaržu, bet nē, tiešām ir balzāms, jauki kūst un smaržo, bez toņa.
Brazilian nut sviests - praktiski bez smaržas, biju mazliet vīlusies, jo tās pašas sērijas eļļa un dušas želeja smaržoja ļoti labi, mazliet pēc karameles.
Šīs te būs tualetes atsvaidzinātājs labākajā gadījumā. Kaut kas šuasmīgi sintētisks.
Phytojoba matu maska - nevaru būt objektīva, jo man vienmēr patīk viss no Phyto. Arī šī.
Vēl vesela krava nāk pa pastu. Gaidu, lai var sākt testēt.