Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vērtības.

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
I got a girl but she ain't home, you want it huh?
Just come on over, you ain't gotta go, she ain't gotta know.
You want it huh, me too now come on over.
You so scandalous you so you so scandalous
You so scandalous but damn that pussy glamorous

here i come rubbin on your girls clit and under-bum
oops look what i found, a nice litte wonderbra
she must be young caue i can barely get under em
lips between the hips so i just keep on rubbin em
poke a hole in her but while im suckin them titties
yeah its fun, cause i can do all 3 at once
bust a nut let it drip drip from her tongue
slut i just gave you anal and you still licked it up
make-up on, in the club, fucked your mom just for fun
im so wet make you wild, make you wanna pull it out
oh wow on my knees cant breathe suck it down
i want to smear it all around cum queen bitch i wear the crown

But i want your face down, and your ass up.
And your ass up, and your face down.
She comin up, tryna catch breath.
And i grab her weave, like stay down.
Just breath yall...
Breath hoe...

Probably got a lot of other bitches owe you favors
Pussy so good, I had to save that shit for later
Took her to the kitchen, fucked her right there on the table
She repping XO to the death, I'm tryna make these bitches sweat
I'm tryna keep that pussy wet, I'm tryna fuck her and her friends
Is you really 'bout your money or nah?
Can you really take dick or nah?
Can I bring another bitch or nah?
Is you with the shits or nah?

Un tam visam pretī ir visas Nikijas un Mailijas ar twerkošanu uz skatuves un savas pārliecības paušanu par to, ka čalis ir kruts ja dīlo norkotikas, un tu vari justies pagodināta, ja esi viņa mauka. Bet tāda tu vari kļūt tikai, ja tev ir liela pakaļa.

Un pats labākais, (es uzturos līdz 25 gv sabiedrībā, vairāk runāju par šo vecuma grupu, un es neteiktu, ka tas ir maz- tiem būtu jābūt normāliem, nobriedušiem cilvēkiem), ka meitenes reāli klausās šos mūziķus un fano par viņiem. Labi, nerunāsim par vīriešiem kuri uzskata, es nezinu ko viņi uzskata, ka viņi ir kruti, stilīgi mēģinot līdzinātiem šiem te? Vienu dienu man pienāk mana 20gadīgā paziņa ar teikumu: oh yeah, es iemācījos twerkot. 10gadīgā māsa, skatoties vienu no Mailijas pusapģērbtajiem video ar knapi krūtis nosedzošu krekliņu- es arī tādu gribu. Trolejbusā divi padsmitgadīgi puišeļi: pussy so good..
. Vēl viena padsmitgadīgu meiteņu noklausīta saruna: viņš teica, ka gribot mani iz*rāzt- un abas ķiķina.

Nopietni?

Šī pasaule ir reāli sa*ista.
30.12.2014 15:26 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Nekas jauns, ja godīgi..
Bet nu es esmu optimiste tādā ziņā, ka, ja pusaudži domā, ka swag, yolo un twerkošana ir kaut kas baigi foršs, ar laiku jau nāks pie prāta un sapratīs, kā ir patiesībā un kādas ir īstās vērtības, reti kurš pusaudžu vecumā jau ir ar savu mugurkaulu un spēj rīkoties pūlim pretēji, paciešot visas izrietošās sekas.
30.12.2014 15:31 |

Reitings 226
Es nevaru saprast kāpēc meitenes, nevis maziņās swageres, bet normāli, pieauguši cilvēki sevi, manā uztverē, pazemo, izrādot, ka viņām patīk, ka meitenes tiek sauktas par mauk*m un k*cēm, un uztvertas par lietu. Tas pats, kas meitenes viena par otru izsakās- tā ir mana k*ce. Ak jel.
30.12.2014 15:37 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nūūūū nez, ar kādiem ļaudīm tad tu biedrojies. Neuzturos nekādā nedz ūbersmalkajā, nedz nobriedušajā sabiedrībā, bet par šo *nopietni* neviens nedz fano, nedz klausās. Visos laikos ir bijusi arī sūdīga mūzika. Tas pats disco laikā, kad spēlēja arī the rolling stones ... :D To pašu popu, hip - hop un repu var atrast ar saturīgāku vērtību, ja vien ir vēlme.
30.12.2014 16:39 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, vai jāsaka paldies manam vecumam vai draugu lokam, bet nesaskaros ar šitādām šausmām.
30.12.2014 16:40 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Bez tam , led zeppelin un the doors arī gana daudz vārsmojuši par seksu. Viņiem gan, protams, tas izdevies nepārspējami, bet tēmu tas nemaina ;)
30.12.2014 16:40 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kad es biju skolniece tad visi šausminājās par pliko vēderu modi , nu nekas visi dzīvi ...
30.12.2014 16:55 |

Reitings 296
Kas ir twerkošana un kas ir swageres? :D
Nu a kas? Atgriežamies pie saknēm :D
30.12.2014 17:04 |

Reitings 21
Reģ: 16.12.2014
Varu tikai piekrist. Mūsdienu jaunās dziesmas ir trulas - sex, drugs & alcohol.
Vairāk gan acīs krīt 5.klases bērni, kuri smēķē, sabiedriskajā transportā runā par to kā aizlējuši seju brīvdienās un visbiežāk šokējos par stulbumu - apspriestas tiek elementāras tēmas, kāds vienkāršs jautājums, bet atbilde ir nezinu vai po*. + samalējušies skuķi,bet, kad atver muti, tāds...
30.12.2014 17:05 |

Reitings 11162
Tas ir kad smuki krata dupsi ;)
30.12.2014 17:05 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kad dzirdu šāda veida viedokli, rodas vēlme ironiski pasmaidīt.
Ja jau Tu pats/pati esi kaut kas augstāk/vairāk/labāk, nešķiet jocīgi, ka Tavā apkārtnē ir viss šis, par ko Tu tā šausminies?!
Tu tiešām domā, ka nav 25-gadnieku, kas lasa klasiku, apmeklē galerijas, zina, kas ir Miles Davis, piemēram?! Ka nav jauniešu, kas interesējas par normālām lietām?
Manuprāt, katrs pats izvēlas to, kādus cilvēkus redzēt savā apkārtnē.
30.12.2014 17:09 |

Reitings 296
Kad mēs augām...
30.12.2014 17:10 |

10 gadi
Reitings 2449
Reģ: 20.04.2014
Kad dzirdu šāda veida viedokli, rodas vēlme ironiski pasmaidīt.
Ja jau Tu pats/pati esi kaut kas augstāk/vairāk/labāk, nešķiet jocīgi, ka Tavā apkārtnē ir viss šis, par ko Tu tā šausminies?!
Tu tiešām domā, ka nav 25-gadnieku, kas lasa klasiku, apmeklē galerijas, zina, kas ir Miles Davis, piemēram?! Ka nav jauniešu, kas interesējas par normālām lietām?

Daudz plusu.

Sūdīga mūzika, izvirtības, bērni, kas tēlo pieaugušos un idioti ir bijuši vienmēr, visos laikos. Tāpat kā arī sakarīgi, gudri un saprātīgi jaunieši.
30.12.2014 17:13 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, nepiekritīšu, ka plikās nabas būtu īsti salīdzināmas ar to, ka mūsdienu jaunās paaudzes lielākā vērtība ir milzīga pakaļa :D Protams, ka ne visi tam seko un uzskata par kaut ko foršu, bet kaut ko pasaka jau pats fakts, ka ārprātīgi seksualizēta dibena ļurināšana un izteiciena "baddest bitch" uzskatīšana par komplimentu, ir meinstrīms. Es tieši nesen noskatījos 90.gadu tīņu filmu Clueless, kur vērtība bija būt labam cilvēkam (un kur varoņi varēja uzturēt inteliģentu sarunu), nevis iztaisīties par deģenerātu.

Man gan šķiet, ka šis viss ir aktuālāks vecuma grupā līdz 20... Un tur, protams, ir sakarīgi cilvēki, bet klasesbiedri droši vien uzskata viņus par dīvaiņiem :D
30.12.2014 17:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
+
Protams ,ka man sagaadaaja prieku uzzinot ,ka muusu "Sarkanmatiite"(nupat palika 13g) par muusu uzdaavinaato naudu nopirkusi vairaakas graamatas!Vina tam "Milijas"laikam izgaaja cauri loti mieriigi,saliidzinosi .
Tas kaut kaa pagaaja pavisam mieriigi...Laikam ir viens taads traks moments katra cilveeka dziivee,ka gribaas sevi kaut ka "pieraadit" -kaa nu kurs maak,tad kad ir iztrakojusies,tad saakas "otraa seerija"!:D
30.12.2014 18:36 |

Reitings 226
Ir starpība starp pliku nabu un sievietes uztveršanu kā gaļas gabalu, un pašu sieviešu sevis pozicionēšanu kā tādu.

Brīdi domāju, ko atbildēt, līdz sapratu, ka nav jēga. Tikai nesaprotu, kurā brīdī nostādīju sevi augstāk.
31.12.2014 04:52 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
unicorn. , katram savs līmenis. Vecums nav būtisks, galvenais ir tā vēlme dzīvot kā degradētam cilvēkam. Ne visi ir tādi,vienkārši tie trakākie piemēri laikam vairāk "duras' acīs. ;)
31.12.2014 04:58 |

Reitings 11162
Nu nezinu, nekā šausmīga nesaskatu. Un arī skaistuma kults man patīk , ir skaisti būt skaistam un neviena man neiestastis ,ka mūsdienu pasaulē arienei nav nozīmes.
31.12.2014 08:50 |

Reitings 93
Reģ: 09.07.2013
Godīgi, nesaprotu, par ko tiek celta brēka. Katrai paaudzei ir savas problēmas. Vairāk mani uztrauc fakts, ka vecāki par saviem bērniem sāk interesēties mazāk, tāpēc arī izaug tādi "svagerīši, maziņās, kutsītes" un viss pārējais. Tā vietā, lai dāvinātu kādas attīstošās rotaļlietas, pastaigātos ar viņiem, spēlētos, iedod planšeti vai telefonu un "sēdi klusu, netraucē, mammītei citas lietas darāmas". Un tad arī rodas šitie joki par pakaļām un visu pārējo.
Piemēru minot, nesen izdomāju, ka brālēnam, kas ciemojās (5g.) nedošu vakarā, pirms gulētiešanas, skatīties multenes, bet labāk palasīšu priekšā grāmatu. Viņš bija diezgan šokēts, ka kā tas ir, ka kāds lasa priekšā un multenes nebūs.
Viss ir audzināšanā.
31.12.2014 09:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
un neviena man neiestastis ,ka mūsdienu pasaulē arienei nav nozīmes

Skaistumam ir nozīme un vienmēr tāda ir bijusi. Te drīzāk ir sāpe par to, ka skaistuma (un lielās pakaļas) nozīme tiek pārspīlēta. Lai vai kā, lai vai cik labi ir būt skaistam, tomēr ar to vien nepietiek. Un arī - ko nozīmē skaists? Ja skaists ir tas, ko ikdienā var apskatīt stiprais_dzimums avataros, nu tad piedodiet.
31.12.2014 09:03 |

Reitings 11162
Nu skaists katram var būt savs un šo jēdzienu ir diezgan grūti definēt ...
citam patīk dabīgs skaistums citam makslīgs, citam 42 izmēra pakaļa ir katastrofa un iemesls atdot galus , citam norma un skaistuma iemiesojums ;)
31.12.2014 09:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits