Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sapņi

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Diezgan bieži man rādās sapņi, kuros es no kāda slēpjos vai bēgu prom, jo mani grib nogalināt. Sapņi ir dažādi - vieta, cilvēki atšķirīgi... bet doma viena un tā pati - kāds grib mani novākt. Protams, dzīva es vienmēr palieku. :D Jautājums - kādai ir bijuši līdzīgi sapņi? Ko tas varētu nozīmēt?
25.12.2014 22:49 |

Reitings 26
Reģ: 16.12.2014
Man ir bijuši šāda veida sapņi, bet ,manuprātm Tev vienkārši "blakus" ir kāds cilvēks ,kurš par Tevi ir sliktās domās, varbūt kaut ko veido aiz muguras..;)
25.12.2014 22:54 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Man ir līdzīgi kaut vispār par citiem un citu dzīvi nedomāju, jo esmu ļoti noslēgta, vientuļa. Nevienam neesmu neko sliktu nodarījusi, bet sapņi baisi reizēm, ka mani piekauj, nogalina, atņem pēdējo kas man ir. Sapņi, ka manam suņukam pāri nodara :( šādi sapņi gan reti - 1-2 reizes mēnesī.
25.12.2014 23:21 |

10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
man bija tāds periods, kad man katru vakaru bija sapņi, kā no filmām - trillerveidīgie :D bet es uz sapņiem neiespringstu un nemeklēju skaidrojumus!
vienīgais sapnis, kurš man nesen bija, un lika baaigi aizdomāties, bija tāds, ka no debesīm nokrita stārķis tieši man pie kājām, un pēc divām dienām, saslima man tuvs cilvēks, kurš dzīvo netālu tur, kur tas stārķis nokrita! Sapratu, ka ir sapņi, kuros ir vērts ieklausīties, tikai saprast tieši, ko tas sapnis nozīmē, ir grūti!
25.12.2014 23:35 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man ir bijuši sapņi, ka es skūpstos ar Džoniju Depu. :D Ko tas varētu nozīmēt? :D
25.12.2014 23:39 |

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
Es vispār redzu ļoti bieži sliktus sapņus. Tas ir zemapziņas atspoguļojums...lietas, par kurām es nedomāju ikdienā, bet viņas sēž manā zemapziņā, attēlojas sapņos dažādos veidos.
25.12.2014 23:46 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Vai tad tie nav tie sapņi, kas ir pilnīgi visiem cilvēkiem? Es regulāri bēgu no karavīriem, briesmoņiem un raganām, un galvenais, ka izbēgu, spēju izvairīties un paslēpties. Man pat neliekas, ka tie ir slikti sapņi, jo man nav īpaši bail un es nekad netieku noķerta - vienmēr izsprūku. Vai tad tas nav kā dzīvē - visādas sliktas lietas notiek un lielākā daļa no mums izdzīvo? Dzīve ir viena liela bēgšana no bērnības traumām, sliktiem cilvēkiem, parādiem, zaudējumiem, utt.
Man izklausās, ka tam nav nekāda īpašā nozīme, ja vien tas nav pārāk nepatīkami. Vienkārši ikdiena tiek izspēlēta sapnī.
26.12.2014 01:25 |

Reitings 350
Reģ: 09.08.2011
Es nezinu, mani biezi nomoka divu veidu - vai nu es slikstu, tad ir varianti, ka es pati izpeldu vai ka mani izglabj, un otrs variants ir tas sausanas. Ir reizes, kad man ir realas bailes un es vnk beegu un slepjos, ir reizes kad arii man ir automati un es sauju preti un nogalinu. Kad draugam no rita atstastu, tad vins brinas par mani, jo savus sapnus neatceras vispar un saka, ka nemaz neredz.
Vispar man sis loti nomoka, jo ir reizes, kad piecelos un tiesam ir ljoti nelaba sajuta, jo tas viss ir tik nenormali reali. Taa begsana un stress, bailes, ka nenogalina. Ljoti divaini ir tas, ka vieta pat citreiz nemainaas, kad pamostos, tad zinu, ka taadu jau esmu redzejusi sapni.
Nekad neesmu iedzilinajusies un nelasu sapnju skaidrojumus.
26.12.2014 01:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits