Labrīt, drīz iešu mājās, jo darbs beigsies, bet kolēģe uzrakstīja, ka kavēsies, tas nozīmē ,ka būšu kādu stundu vēlāk mājās :( stulbums
ļoti nāk miegs, sanāk ,ka visu dienu gulēšu vakarā kaut ko paēdīšu un viss.
Nav tās svētku sajūtas.
Vakar pārvedām mājās nenormāli smuku eglīti, pušķoju 2h un tagad pašai prieks. Dāvanas sasaiņotas, gaida savus saimniekus. Tikai ap sirdi man bēdīgi, jo vīrs šodien strādā un mājās būs tikai rīt no rīta :( Ziemīšus pavadīšu ar radiņiem pie mammas. Pieēšanās garantēta! :D
Tikko noskatījos filmu "Wild Orchid", par gadu vecāka nekā es un tīīīīk ļoti patīk. Sorry tām, kuras man ir FB, atkārtošos - šai filmai ir vajadzīgs rīmeiks ar Lanas Del Rey ierakstītu skaņu celiņu. Dīvaini, bet es kādreiz, agrā bērnībā, šo filmu esmu redzējusi vairākkārt, un skatoties to šodien pabrīnījos, kā mamma man ļāva šito skatīties. Bet, nu, viņa jau bērnībā mani sauca par mazo pieaugušo.Tagad grūti padomāt par kaut kādiem svētkiem vairs. :D
Vajadzētu krāmēt somas, lai brauktu uz Carnikavu. Bet kaut kā dūša nevelk. Nekā personīga, bet meklēju atrunas palikt, tomēr, mājās. Gaidu rītdienu, kad brauksim pie maniem vecākiem, to gan gaidu.
Svētkus šovakar izlaidīšu, jo plānā ir darbs līdz vakaram, īstenībā par to nepārdzīvoju. Noķeršu svētku sajūtu 25.12. BKUS. Bianca, ja Tu šo lasi. Jā, es sestdien biju uz Idu aizgājusi, gaidīšu Tavas atsauksmes. :)
Labrīt, dāmas! :-)
Visu iepriekšējo nedēļu strādāju un nesanāca nopirkt mīļajiem dāvanas, tieši tādēļ šodien būs lielā skriešana pa veikaliem. Jūtu, ka pus dienu stāvēšu pie kases rindās!
Veselība arī ir sākusi streikot, kā jau pirms svētkiem! :-D
Starp citu, kā jūs attiecaties pret alkoholu šajā vakarā? Kaut ko dzersiet vai tomēr nē? Ir ideja uz galda likt karstvīnu vai labāk, ko citu?! Nezinu...
Labrīt. Drīz skriešu uz veikalu pamanīju ka pāris sastāvdaļu trūkst ēdieniem.
Kāposti jau sautējas pa lēnam rauga mīkla vēl tikai jāietaisa. Piparkūku mīkla 5kg jau ietaisīta stāv leduskapī jau no pirmdienas. Uh šodien virtuvē līdz ausīm būšu viss jāpagūst līdz ciemiņiem. Plānots ka viņu būs ap 30
Labrīt! Gribējās vēl nedaudz pagulēt, bet laikam Lielais Svētku Brīnums mani izvilcis no miega. (Hahaha :D) Šovakar svinēsim svētkus ar radiem, taču manējais- pie savējiem. Nepatīk tā ,,dalīšanās" , bet ko nu padarīsi...
Šogad pa ilgiem laikiem noslinkoju ar piparkūku cepšanu.. Ok, kompensēšu to ar pašas ceptiem pīrādziņiem. Sen nav cepti, cerams, ka sanāks.
Vēl jāsarūpē viena dāvaniņa un jāsapako un tad jau būšu vakaram gatava! :)
Klausos Maikla Bublē pleilisti un ceru noķert svētku sajūtu, pagaidām gan vēl nesanāk. :D Bet gan jau pie eglītes ar dāvanām, pantiņiem un karstvīnu būs labi... Ehh, ja vēl būtu sniedziņš...
Labrīt! Pēcpusdienā plānots paēst svētku pusdienas nelielā ģimenes pasēdēšanā, tad pašā vakarā došos pie drauga. Tad jau redzēs, kā būs, bet nekādas lielas svinības nav plānos pagaidām un svētku sajūtas gandrīz vispār nav...
Šogad esmu Grinčs, man nav egles, nav nevienas dāvanas, nekādi Xmas gardumi, jo šogad plānoju svinēšanu izlaist. Atpūtīšos vienkārši no ikdienas, skatoties filmas (ne Ziemassvētku).
Chau!
Vai kaadai ir iesakaams veel kaads Ziemassveetku playlist? Bublee in Enyu jau noklausiijos.
Vispaar mums shogad buus taa jociigi - lielaakaa svineeshana buus tad, kad visi buus jau beigushi svineet. Shodien un/vai riit svineesim tikai trijataa. :) nu, vismaz buus vairaak laika pabeigt daavanas un izdomaat visaadas aktivitaates.
Es no taam laimiigajaam, kam arii shodien veel uz veici, beeeet mani k kaa nespeej tas viss satracinaat, galvenais tajaa trakumaa neaizmirst sunciitim daavanu. :D