Kā motivēt sevi tievēt?

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Es sāku briest un briest, jūtos slikti, drēbes sāk nederēt. Esmu jau 40.izmēra apģērbu īpašniece. Es jūtos patiešam draņķīgi, bet visu laiku māc izsalkums, riju visu, pie kā tieku klāt. Ūdeni dzeru daudz starplaikos. Nekas nelīdz. Kādu motivāciju vēl vajag resnajai govij? Varbūt ir kas tāds, kas nebaro un piepilda kuņģi?
02.12.2014 22:41 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Ar tām sekošanām elkam ir divējāda lieta.. jā ir labi ka ir kāds elks utt.. bet bieži cilvēki nesaprot ka daudzi elki savu formu ieguvuši pilnībā citādāk - bet seko līdzi un vēlas iegūt tādu kā elkam.. bet vienmēr pēcta,m dziļi viļas....
03.12.2014 09:33 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Personīgi domāju ka obligāti ir jāēd brokastis + jāseko līdiz ko tu apēd, jo ja tev kaut kādi vitamīni būs par maz vai kas cits tad arī protams nev gribēsies vairāk ēst, jo nebūsi to labo pārtiku uzņēmusi gana.
Pašlaik izmantoju pati šo mājaslapu lai uzskaitītu pārtiku kuru ēdu, plus šai lapai ir tāds ka viņš ar parāda lielāko daļu ar vielām kuras tu uzņem, vitamīnus, ogļhidrātus, šķiedras utt. Tas ir ļoti noderīgi manā uztverē :) http://caloriecount.com/
03.12.2014 09:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits