Runa ir par manu augstskolas izlaidumu. Tā sanācis, ka pabeigšu vēlāk kā paredzēts un nezinu, nepazīstu nevienu no tiem, kas pabeigs ar mani reizē. Pati iet negribu, bet tuvākie spiež iet, lai varot apsveikt. Aptuveni - kā tu tā, neiesi pati uz savu izlaidumu? Ko lai iesāk?
es neietu, es uz savu izlaidumu negaaju, kgan visus pazinu. Es biju dikti prieciga,ka viss beidzies, ka vnk ar draugiem aizbraucaam atpuusties. arii vidusskolaa negaaju uz izlaidumu, nesaskatu tam jeegu. kkaads uzspeeleets pasaakums
Es gan ietu noteikti. Ok, visos izlaidumos jautrākā daļa, protams, ir baļļuks, bet.. es domāju, ka ietu, ja arī nevienu nepazītu, jo tad tomēr pašai tāda svinīgaka sajūta un kāpēc gan neuzrīkot sev par prieku kaut mazus svētkus?
Nu afterparty jau man tāpat izpaliek, jo to jau rīko tas kurss savā starpā un es nezinu, sēdēt tur starp nepazīstamiem cilvēkiem kaut kā nosit to pabeigšanas prieku ;(
mans kurss arī dažādos laikos pabeidza universitāti, kopā ar mani uz izlaidumu bija tikai 2 savējie, nekādas balles nebija, bet uz svinīgo aizgāju. tur jau nemaz nevajag savējos apkārt, sapucējies, noklausies runas, paņem papīru, paņem puķes, safočējies un viss
es nebiju uz savu universitātes izlaidumu un nemaz nenožēloju!man nekad izlaidumi nav patikuši...ar draugiem/radiem vienkārši bija pasēdēšana-ieēdām un iedzērām smuki pa mierīgo!
Man bija līdzīga situācija, es arī uz savu negāju. Izlaidums bija darba dienā dienas vidū, tāpat neviens no manējiem netika.. diplomam aizgāju pēc tam pakaļ un nosvinēju kopā ar savējiem.
Man arī sanāca neaiziet uz savu augstskolas izlaidumu, jo tajā brīdī atrados ārzemēs...ļoti vēlējos tur būt, jo ne jau katru gadu beidzu augstskolu
tomēr foršāk kā vienkārši aiziet pakaļ diplomam.
Hmm- es laika esmu no retajām, kas aizietu! Aizietu dēļ sevis- par to, ka esmu to izdarījusi- nejau dēļ pārējiem- saņem diplomu, puķes un miers! Neviens neliek fotogrāfēties ar nepazīstamiem cilvēkiem un solīt mūžīgu draudzību!
Man bija līdzīgi, biju paņēmusi akadēmisko un pabeidzu augstskolu ar nepazīstamo grupiņu... Noteikti ej! Nevajag baidīties un domāt par pārējiem... Domā par sevi, kā nekā tas ir tavs izlaidums un kāda starpība vai tu tur kādu pazīsti vai nē??
Es aizietu man liekas tikai formalitātes dēļ uz to svinīgo daļu, kad pasniedz diplomu, pēc tam, ja kurss kaut ko atsevišķi rīkotu, to gan neapmeklētu, ja nebūtu kontakta ar kursabiedriem.
Šādi rīkojos ar savu vidusskolas izlaidumu. Un nekāda vaina!