Sveikas! Ļoti iespējams, kā šāda vai līdzīga tēma bijusi simtiem reižu, bet, tā kā laiks iet uz priekšu un tehnoloģijas nemitīgi attīstās un uzlabojas, man vajag jaunākās atsauksmes no meitenēm, kam bijusi vai ir saskarsme ar abiem šiem tīkliem - Bite un Tele2. Respektīvi - kurš labāks, konkrētāk, tieši zonas un interneta ziņā? Apskatījos abu tīklu interneta pārklājuma kartes, bet tas man neko nedeva, jo abas kartes bija ļoti līdzīgas. Kuram tīklam tieši ārpus Rīgas ir labāka zona? Jau 5 gadus esmu Tele2 kliente, bet nepatīk, ka ārpus Rīgas bieži pazūd zona un internetu neķer tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams. Tāpēc jautājums - vai ir vērts pāriet uz Biti? Bites SIM karti man vakar atveda kurjers, bet pāreja vēl nav notikusi. Tele2 uzreiz atsūtīja izdevīgu piedāvājumu uz 6 mēnešiem, un 2 reizes bija zvanījuši, bet atzvanīt nevarēju. Tad nu domāju, ja palieku pie Tele2 uz tiem 6 mēnešiem, vai pēc tam vakar atvestā Bites kartiņa būs derīga vai būs jātaisa jaunu, un vai vispār Bite mani pēc tam ņems kā savu klientu? Paldies jau iepriekš!