ddelirium
Mums studijās grupu darbs ir gandrīz katrā lekcijā. Ja es iekļūstu grupā kurā varu labi strādāt un cilvēkus pazīstu, tad viss ir Ok. Bet ja ar kaut kādām ar kurām vispār nevar saprasties un ja vēl visas vācietes un es vienīgā ārzemniece.... tad liekas jocīgi. Viņas ar mani arī mazāk runā, a es vispār neesmu grupu darbu tips, ļoti nožēloju to. Bet kad es daru savu darbu tad ļoti kārtīgi, vislabāk strādāju vienatnē. Vienkārši gribas saprati, ka mēs neesam visi vienādi... viens daudz runā, viens atkal var ko citu.
Vienreiz jau bija tā, ka sanāca, ka bija vienlaikus jāstrādā vienā telpā ar 2 grupām, jo viena grupā pārcēla tikšanos uz to laiku kad man jau bija tikšanās ar citu grupu...neko nevarēju mainīt. Tad pēc tā visa tās vienas grupas dalībnieces man pateica ka es rīkojos slikti ka vienā laikā ar 2 grupām stādāju, es teicu ka nevarēju situāciju mainīt, bet es tik un tā strādāju, es neatteicu nevienam. A šitās "nu mēs tev gribam pateikt lai tu nākamreiz zini ka tā nevar darīt un vispar tev ir jabut pateicīgai ka mēs tavu darbu palabojām" (vācu valodā, viņas palaboja manu darbu, jau iepriekš biju ļoti pateikusies par to) Laikam uz ceļiem ir jārāpo pasakoties :(
Tapēc tagad gatavojos uz visu, uz visiem nepatīkamākajiem vārdiem.