Sveikas, dāmas! Tātad MAC beidzot ir arī pie mums :) Juhū! Kas jums patīk no MAC un kas ir vēlmju sarakstā? Domāju kā izmantot savu 20% atlažu kuponu :)
Es esmu sajūsmā par šim lietiņām:
Man ir divas mac lupu kraasas un varu piekrist,ka,jaa,sausina luupas,neesmu staraa. Tonji skaisti,bet neesmu apmierinaata ar to,kaa manas luupas juutas Peec lietoshanas.
sugar, saki, jau valjaa? Jaaiet chekot! Vai tas Skaistuma dienu kupons arii der shajaa stendaa? Un vai meitenes - paardeveejas zinoshas? Es kaut kaa esmu iedomaajusies ka esmu NW20, bet gribas, lai kaads profesionaalu aci pasaka.
Un apgaismojums tur ir vāaaaaks. Bet nu varbūt tāds iespaids palika, jo bija vakars.
Nē, apgaismojums tiešām dīvains. Mēs mēģinājām sameklēt produktus, kas jau ir mājās un nevarējām atpazīt. Beigās šķirstījam visu pēc kārtas, līdz atradām. Bet, bija sajūta, ka toņi izskatās galīgi savādāki. Nonācām pie secinājuma, ka tas viss dēļ jocīgā vēsā rozīga apgaisojuma.
Pie manis var pasūtīt AVON kosmētiku. Rakstiet uz : [email protected] - nosūtīšu e-katalogu.
Ir iespēja iegūt klienta numuru, noslēdzot līgumu, un ar to pasūtot AVON preces, var saņemt atlaides.
Ja pasūtījuma lielums ir 34-64,99, tad atlaide ir 15%,
Ja pasūtījuma lielums ir 65- 123,99, tad atlaide ir 20%, u.t.t.