Man vnk jocīgi paliek, ja iedomājos, ka kāds ieraudzītu manu neizmazgāto drēbju grozu vai bardaku. Kaut kā tā.
+++
Varbūt jocīgi, bet tieši šī iemesla dēļ pirms braucu kaut kur kaut vai uz pāris dienām cenšos visu daudz maz sakārtot, savest tādā kārtībā, lai nebūtu nekas briesmīgs, ja nākamā, kas aiztiktu manas lietas, nebūtu vairs es pati. Es saprotu, ka izklausās slimīgi, bet tā man ir.
Tāpēc arī cenšos neglabāt nekādas personiskas vēstules, lietas, nerakstu nekādas dienasgrāmatas, jo vienkārši negribu, lai pēc manis kāds to visu redzētu.
Kā mana vecmāmiņa teica: "Vienmēr jābūt labai, tīrai apakšveļai un zeķēm, jo, ja nu uz ielas notriec mašīna, lai pēc tam slimnīcā nav kauns." :D
Testamentu netaisos rakstīt, viss tāpat nonāk neatraidāmajiem mantiniekiem. Bēres, cik esmu uz tādām bijusi, vismaz manas konfesijas pārstāvjiem visas ir stipri līdzīgas, tā kā pieņemu, ka tādas būtu arī manējās. Vēstules arī nevienam rakstīt netaisos, jo nav jau zināms, vai tajā brīdī, kad viņi tiktu pie lasīšanas, manas domas un jūtas būtu bijušas tādas pašas kā rakstīšanas brīdī.