Strādāju divos darbos, no kuriem vienā ir vienmēr strikti jābūt birojā un tiek skaitītas nostrādātās darba stundas (vairāk uzsvars tieši uz stundām, nevis paveikto), otrā darbā varu strādāt no jebkuras vietas (izņemot komandējumus, jo, tā kā starptautisks projekts, tad regulāri notiek projekta dalībnieku tikšanās kādā no Eiropas valstīm) un uzsvars ir tikai un vienīgi uz padarīto, nevis nostrādāto laiku.
Plusi un mīnusi ir abiem darba stiliem. Tā, ka 100% no mājām - tā nespētu strādāt nekad, jo man tiešām ir vajadzīga socializēšanās, jo īpaši tādēļ, ka nedzīvoju pilsētā un apkārt tomēr nav daudz mana vecuma un izglītības/gudrības līmeņa cilvēku.
Diemžēl, ja strādāju no mājām, tad vīram, radiem un draugiem ir priekšstats, ka - ja esmu mājās, tad jau neko nopietnu nedaru un viņi droši var man palūgt izdarīt citus darbus (vīrs), braukt ciemos (radi) vai aicināt ballēties (draugi) - un viņiem ir grūti saprast atteikumu. Laikam jau tādēļ, ka tiešām Latvijā šāds darba stils nav populārs, attiecīgi cilvēki uzskata, ka, ja esi birojā - Tu strādā, ja esi mājās - nestrādā. Kaut reizēm ir tieši otrādi :)