..ierosinu jaunu diskusiju, jo tā iepriekšējā, atverot jau pirmo lapu (diemžēl nevar "pārlēkt" uz nākamo) kompī ieslēdzas antivīrusa trauksme, jo kāda ir ielikusi bildi no googles, kurā ir vīruss.
Šinī diskusijā varat likt savus "selfijus" gan no tēmas "Re, kas man šodien mugurā!", gan visu citu, sevis bildēto (savus dibenus, presītes, jaunās cepures vai kleitas, utt.).
Man patika skatīt tās diskusijas "pašbildes" meiteņu izpildījumā, tik dēļ tā stulbā vīrusa negribas to diskusiju vērt vaļā.
Man ļooooooooti patika tava pēdējā kleita! Tiesa, kurpes gan es piemeklētu mazliet citādākas (nu tas tikai mans mietpilsoniskais viedoklis), bet kleitas fasons ir ļoti simpātisks :)
Manas nosauktaas meitenes noteikti nenobiisies!Cheeky-uz prieksu!Netraumee mani!:D
Modo-iists maakslas foto,iipasi ta roka ar pulksteni!!Es tacu teicu-pasniegsanas veids arii daudz ko noziimee!Loti patiik augsinas kraasa!
Sākot no 83./84.lapas viss būs kārtībā :D
Man, piemēram, smuks manikīrs šobrīd, bet nav ar ko nobildēt.. Lieciet arī selfijus ar saviem kaķiem/zaķiem, un tamlīdzīgas mīļbildes.
Man pēc pāris nedēļām būs mani suņkaķi :D (orientāļi) uh, tad tik turies, būs daudz smieklīgu bilžu!
Odrija, es jau neko, bet.. Kur garantija, ka jaunā diskusijā neko nekakās? Tāda cosmo policija diemžēl nepastāv.
Vienkārši jābeidz nepārtraukti vārīties un čīkstēt. Kā jaunībā teicu - "uzmet mīksto!" :D
Odrija, es jau neko, bet.. Kur garantija, ka jaunā diskusijā neko nekakās? Tāda cosmo policija diemžēl nepastāv.
Vienkārši jābeidz nepārtraukti vārīties un čīkstēt. Kā jaunībā teicu - "uzmet mīksto!" :D
Man ļoti patīik šī diskusija, jo meitenes šeit tiešām ir skaistiem augumiem un smuki ģērbjas, bet.....
Nu tak neņemiet galvā tās negācijas, vienkārši ignorējat, nu apniks cilvēkam d****, ja neviens nereaģēs. Savādāk viens uzbrauc, tad bars metas aizstāvēt 5 lapu garumā, tad seko ntie komentāri: "Ieliec pati savu bildi!" .......