Es jau diskusijas sākumā brīnījos,ka mācība meitenēm nav. Cik daudz bijušas bilžu diskusijas, vienmēr beidzas ar skandāliem. Bet turpina likt bildes, turpina izgāzt negāciju. Neviena puse neizdara secinājumus.
Turklāt pie tādas kvalitātes bildes nevar redzēt cik tās mantas ir vai nav panēsātas. Tieši pretēji bildes kvalitāte var radīt šo veco drebju efektu/defektu.
Neesmu sievišķīga, neko nepadarīsi.Nav labi šādi melot. :D

Vai daļa no jums arī reālajā pasaulē ir tikpat nepatīkamas? Vai jūs cilvēkiem acīs sakat: ''Tu esi saģērbusies kā bomzene?''
Vai daļa no jums arī reālajā pasaulē ir tikpat nepatīkamas? Vai jūs cilvēkiem acīs sakat: ''Tu esi saģērbusies kā bomzene?'' Arī virtuālajā pasaulē reizēm ir forši ievērot jaukās manieres
Pieļauju, ka par katra cilvēka vizuālo ir iespējams pateikt kaut ko pozitīvu un negatīvu. Man, piemēram, patīk Pārslas slaidās kājas!
pat tad, kad neviens no tevis neko negrib zināt?esx komunice4ju tikai ra tiem kam mans viedoklis ir svarīgs. Tieši tik vienkārši.:D
esx komunice4ju tikai ra tiem kam mans viedoklis ir svarīgs. Tieši tik vienkārši.
Diskusijas nosaukums ir kas tev šodien mugurā, nesaprotu kāpēc jāpiemin augums, kājas utt... nav nekādā sakarā...Tādā sakarā, ka uz tā auguma un kājām drēbes arī velk! Un pie dažādām ķermeņa aprisēm ir attiecīgi jāpiemeklē apģērbs!
Tāpat kā šeit arī reālajā dzīvē mēģinu neaizvainot, bet tomēr pateikt ko domāju