Čau, čau! Tā kā šobrīd visi mani iepriekš uzsāktie plāni ir vai nu jau realizēti vai pajukuši, tad pamazām sāk rasties ideja par to ko nu tagad iesākt. Tā nu man radās ideja izmantot Wizzair lētās aviobiļetes un pāris dienas pavadīt kaut kur tu, kur vēl nav gadījies pabūt. Papētīju, ka novembra beigās/decembra sākumā biļete līdz Parīzei un atpakaļ izmaksātu vien 30 eiro, tāpēc šis pagaidām ir reālākais plāns. Sanāk 4 dienas. Nakšņošanai varētu izmantot couchsurfing.org piedāvājumus. Tātad- kāpēc veidoju šo tēmu? Galvenokārt tāpēc, lai, iespējams, atrastu kādu ceļabiedru. Bet varbūt kādam ir vēl kāda laba ideja uz kurieni vēl pirms Ziemassvētkiem "pa lēto" aizceļot (stopēt gan negribētos)? Kādi ieteikumi? Varbūt ir kāds portāls, par kura eksistenci es nezinu, bet tur mani meklējumi veiktos labāk?
Ā, jā, par mani- esmu 21 gadu veca jauniete, kura apbrīno cilvēkus, kas nebaidās dzīvot interesanti, realizē trakas idejas un daudz laika pavada ceļojot, jo tas arī mani iedvesmo uzdrīkstēties darīt ko tādu, kas neietilpst vidējā latvieša dzīves scenārijā.