Kā tu zini ka nav. Viņš varbūt klusība sapņo par BDSM, bondage vai kko citu, bet jums taču viss kas nav kā grāmatā rakstīts ir pFfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff slimi! Es nezinu vai man tas ir pieņēmami, bla, bla, bla. Tad nu zini, ka tās bildītes internetā ar vecām tantēm ar pātadziņām var izrauisīt daudz lielāku stieni un šāvienu nekā mīcīšanās kaut ar skaistuma karalieni kura par to pat nenojauš un zināt neko negrib
Mans vīrietis klusībā ne par ko nesapņo, mums attiecības ir pilnībā atklātas, visu runājam, JĀ tai skaitā ar BDSM utt. Pietam es pati esmu šo lietu gana liela cienītāja tā kā mums vel jo vairāk vēlmes sakrīt. Un kur tu vispār izrāvi ka man tas liekas slimi? Varbūt daļai jā, nevaru to noliegt, bet attiecībā pret mani, šis neder. Vel pat tiko mans vīrietis man dzimšanas dienā pātagu garo uzdāvināja un es biju stāvā sajūsmā par to :D
Daudziem pāriem attiecībās ar komunikāciju un sapratni klibo, bet paldies dievam man šai ziņā ir pats labākais vīrietis ar kuru tiešām vienmēr varam atrast kopīgu valodu, visu izrunājot.
Man patīk zināt mana vīrieša dziļākās vēlmes un viņam ar patīk zināt manas, tas attiecības ļoti pat pilnveido.