cherr , kāpēc uzreiz augstprātīgs? Daudziem cilvēkiem ir problēmas ar pašapziņu, ar sevis mīlēšanu. Man pašai tādas ir. Un, varbūt ir kāda joma, kur cilvēks jūtas labi, kāpēc viņš to nevar nevienam teikt? Lūk piemērs. Man te pārmet, ka es pārlieku daudz dižojos ar savām attiecībām. Bet vai esat pamanījušas, ka es dižotos ar ko citu - nezinu, ar karjeru? ar ārējo izskatu? Nē, es par to nerunāju. Jo acīmredzot nejūtos tik pārliecināta par sevi šajā ziņā. Bet, ja es pasaku, ka esmu laimīga un man ir lieliskas attiecības, tad tā nav augstprātība, bet vienkārši apziņa, ka šajā ziņā man tiešām ir paveicies. Un kāpēc mēs nevaram dalīties ar labo? Vai tiešām cilvēkiem tikai interesē otra trūkumi un neizdošanās? Kāpēc nespējam priecāties par apkārtējiem, ja viņiem kaut kādā ziņā veicas vairāk? Tā nav augstprātība. Tici man, daudz lielāka problēma mūsdienās ir tā, ka mēs sevi noliekam, kritizējam, neticam saviem spēkiem, tādā veidā iedragājot savu pašapziņu. Tāpēc vajag priecāties par tiem, kas var pateikt: es esmu sasniedzis daudz. Nav jādomā, cik tieši viņš ir sasniedzis, galvenais, ka viņam pietiek un cilvēks jūtas laimīgs :)