Man ir gan tādas, gan tādas, bet atkal gribu ko jaunu un arī nezinu kuru no variantiem :D priekš manis abas ir ērtas, bet, manuprāt, smukāk izskatās formīgās somas, vismaz lietišķajam stilam noteikti ;)
Man patīk cietās somas. Galvenais nosacījums īstā āda un glīta aizdare, patīk vintage stils. Krāsas noteikti tumši zaļa, tumši zila vai pat tumši sarkana.
Man ir gan tādas, gan tādas. Nereti nākas sapriecāties par tām stingrajām, jo steigā tajās ir vieglāk kaut ko atrast. Pļurīgājās tomēr viss sakrīt vienā kaudzē :D
Man nekādi maisiņi nav nekad, nu labi ja ir iepirkšanās, bet tas ir citādi. Esmu to sieviešu kategorijā, kurai somā ir minimumu minimums :D Maks, atslēgas, telefons, lūpu spīdums un rokas krēms :)
čau, man sanāca atrast superīgu alternatīvu... two in one - handbag... nesanāca atrast precīzi tādu bildi, bet šī ir kaut kas līdzīgs... ārēja soma ir tāda kā stingra... bet iekšā ir otra soma uz klipsīšiem - tā ir pļurīga.... tā nu ja gribās stingru somu - kas ir arī liela ņemu to, ja gribās pļurīgu - ņemu iekšējo somiņu... Respektīvi var nēsāt abas kopā, vai arī atsevišķi :)