Es zinu, ka šadas diskusijas jau ir bijušas, un varbut jau apnikušas vai bezjēdzīgas nedaudz, bet nu tomēr. Izdomāju uztaisīt ko jaunu, neticu īsti ka šadā veidā var kko atrast, bet nu meģināts nav zaudēts. Tā tad vēlos atrast kādu jautru, jauku, saprotošu draudzeni, ar kuru labi pavadīt laiku,parunāties,atpūsties. tā nu sanācis, ka šeit- Rīgā, dzivoju tikkai nesen un nevienas meitenes-draudzenes pagaidām nav, un tā isti sanacis iepazities ar kādu ari nav, tapec gribu izmēģināt kko šadu, un varbūt kāda atsauksies. pārsvarā šada veida diskusijās redzēju meitenes, kurām ir 20+, vecumam īsti nav nozīmes lielas , bet nu es veletos atrast no 16-18 gadiem jaunu draudzeni, jo manuprāt mums butu vairāk kopīga, jo pašai vel nav 18+.
Īsumā par mani- Man ir 16gadi, tagad dzīvoju pārdaugavā, mācos skolā. intereses daudz un dažādas, patik ļoti nodarboties ar sportu, ceļot, atpūsties ar draugiem, apmeklēt dažne dažādos pasākumus,utt. esmu draudzīga, tapēc varu atrast kopīgu valodu ar gandriz jebkuru cilvēku, un patīk iepazit jaunus cilvekus.
tas ir varbut viss nedaudz stulbi.bet nu bušu priecīga, ja kāda atsauksies, varat droši rakstit man vēstules vai arī rakstit komentāros-vecumu, no kurienes , intereses , nu tas tā. :)