Ļoti daudz saku "paldies". Esamu tā audzināta. Bet viens no foršākajiem pēdējā laika "paldies" tika pateikt vakar kaimiņienei. Te būs garais stāsts :D :
Vasarā savā piemājas krogā futbola spēles laikā pamanījām tēvu ar foršu nepilnu gadu vecu bēbi. Likās tiešām forši, ka viņi tur abi ir kopā. Krogs jauks, nav dzērāju vieta. Īstenībā ļoti iesaku pasēdēšanai ar draugiem - "Trīs vīri laivā", Avotu 35.
Pēc dažād dienām pamanīju, ka šis vīrietis ievācās manā mājā, 1.stāvā. Tik foršs KIWI apzīmēts busiņš ar platformu uz jumta pie viņiem brauca. Tāda stilīgā gimenīte. Sieviņa jauna un skaista :)
Vakar iebraucu pagalmā, skatos, visur sakarināti baloni ar ciparu "1". Uzreiz iedomājos, ka viņu bēbim dzimšanas diena. Dēls palika pagalmā šūpoties uz šūpolēm, es aizgāju mājās. Pec brīža bērns ienāk un saka, ka kaimiņi mūs uzaicināja uz ballīti pagalmā. Tas bija tiiiiik jauki, mūsdienās Rīgas centrā tādus nepazīstamu kaimiņu aicinājums reti var saņemt. Aizgājām nopirkt viņiem foršu saldumu kasti un pa pirmā stāva logu saimniecei, kas rosījās pa virtuvi uzdāvinājām. Viņa mūs tā azicināja pivienoties, bet es tomēr samulsu un atteicu. Bet pateicu to "PALDIES" un ka tik ļoti mīļi un patīkami no viņu puses ir šādi kaimiņus aicināt. Tā sirsnīgā situācija man joprojām paceļ garastāvokli :)