Atkritumus nešķiroju. Gan tāpēc, ka pie mājas ir tikai viens konteiners visiem(un es nenesīšu miskasti pa pusi pilsētas meklējot kkādus šķirošanas konteinerus), gan tāpēc, ka man ir slinkums, neredzu tam jēgu un man virtuvē pašai ir viena miskaste, kurā viss tiek mests. Protams, ja būtu jāšķiro obligāti un būtu stingra sistēma par šķirošanu, tad jau šķirotu...
Kas attiecas uz apģērbiem - man patīk būt pa vidu. Neesmu kritusi uz ''lēti un daudz'' un nav arī tā, ka trīs gadus krāju, lai nopirktu ūberdārgu mēteli un ar to staigātu 10 gadus. Plānoju savus tēriņus, iztērēju man pieņemamas, vidējas summas un valkāju arī...normālu laika posmu, kurš arī mēdz būt vairāki gadi(nav tā, ka 2x uzvelku un izmetu). Kaut kā ir sanācis, ka arī lietas, kuras nav bijušas nenormāli dārgas, ir kalpojušas ilgi un labi. Man šobrīd daudz nozīmē cena. Vienkārši...man neviena ikdienas kleita nebūs tik svarīga, lai es to pirktu pa vairākiem simtiem eiro. Nebūs un viss, jo tā ir tikai kleita.
Izmetu drēbes tikai tad, kad tās tiešām novalkātas. Labā stāvoklī esošas, maz vilktas lietas, kas, piemēram, palikušas par mazu, atdodu kādam.