Pat nevajag būt ķirurgam vai prezidentam, lai tētiņš atrastos.
Tu tak pati reiz emā par vīriešiem un vai par viņiemn jācīnās to teici.Ka izcīniji uzvaru, un cīnijies ar zobiem un nagiem, ar visiem iespejamiem lidzekliem.
Nu un tās, kuras ir ļoti par, paskatītos es uz jums, ja pieņemtu likumu, ka jāpublisko tos, kuri nemaksā savus kredītus.
Nu un tās, kuras ir ļoti par, paskatītos es uz jums, ja pieņemtu likumu, ka jāpublisko tos, kuri nemaksā savus kredītus.puse LV ir parādā kaut kam, ta ka to garo uzvardu penteri toč nestudetu.:D
Jā. Bet ja bioloģiskais tēvs, nav maksājis alimentus, tad ir iespēja apstrīdēt alimentus tiesā.
Kurš var apstrīdēt? Nu es saku - ja tēvs nav par bērnu maksājis alimentus, tad arī vēlāk no bērna tas tēvs neko nevar piedzīt.
Ļaunprātīgi nemaksāt kredītu tomēr ir kaut kas cits un daudz neatšķiras no šeit pat apspriestās alimentu nemaksāšanas.Dau8dzi nevar samaksat, un pusei LV ir kads parads nenomaksats. Sen atapakal tas bija jau noskaidrots. Ta ka lai vien publice to garo penteri uzvardu, es paradnieku uzvardus nelasītu. Pilnigi vienalga. Un pirmie buitu tadi ka Paludess k-dze kas parad 5 miljonus, bet menesi tiesa lika mskat 50 ls...kad bankrota procedura bija. A cilvim parstam desim adas nem nost. Vinai uz roaks 600 ls. iztikai atstaja. tapec man tie paradnieki pie kajas.