weee Lidojot ar lidmasiinu tu velc uzreiz arii parashuutu salonaa? Ja nu gadijumaa kaut kas notiek...
Ja Tevi pamestu vīrs, Tev jau uzreiz būtu jauns atrast, kas nodrošīnās Tavu dzīvi, lai vari turpināt sēdēt mājās bez bēdu?
Naivās jau nav grūti atrast. Daudzas dzīvo kopā ar veci, kuram bērns aizmirsts, bet viņas vēl aizstāv to veci, dzīvo svētā pārliecībā, ka ex sieva vainīga, un ir pilnīgi droša,ka viņa ir tā īpašā kuru nepametīs.
.. Jau šim vīrietim bija jāpieliek ļoti daudz pūļu lai mani iekarotuPag tu ko citu stastiji. Ka tu iekaroji vinu, skereji pakal, un atvili toreizejai draudzenei. Vel lielijies pēc kādām pūlēm tomer dabūji vinu:D
Es to tā nedomāju , es domāju ,ka jebkuram ir jābūt rezerves plānam jo mazums kas var notikt ... Un ir tikai loģiski paļauties uz sevi pašu neatkarīgi no dzimuma , lai negaidītas un nepatīkamas situācijas neizsit no sliedēm ...
Vismaz es tā jūtos drošāk ...
Weee, es atceros, kam tas dzīvoklis no Taviem komentāriem, stilīgi tā stāstīt...
ai gan - ja tēvs nemaksā alimentus, vismaz bērns pēc tam nav viņam neko parādā. Kāne vienmer. Zatleram skandals bija. Tevs vinu pameta 7 gadu vecuma, alimentus nemaksaja. Tad kad Zatlers kliva par prezidentu tevs atrada un ieniedza tiesa uz uzturlidzeklu piedzinu jo luk vecs esot. Zatlers vienojās pirms tiesas maksat, lai skandals neplestos plašumā,.
ne vienmer. Zatleram skandals bija. Tevs vinu pameta 7 gadu vecuma, alimentus nemaksaja. Tad kad Zatlers kliva par prezidentu tevs atrada un ieniedza tiesa uz uzturlidzeklu piedzinu jo luk vecs esot. Zatlers vienojās pirms tiesas maksat, lai skandals neplestos plašumā,.
Pag tu ko citu stastiji. Ka tu iekaroji vinu, skereji pakal, un atvili toreizejai draudzenei. Vel lielijies pēc kādām pūlēm tomer dabūji vinu
Protams, ka viegli runāt tām, kam dzīve skaista jau no mazotnes. Tiešām, kas par daļu, ja vecāki pabalstīs
Es viņu neatvīlu , viņš izdarīja savu izvēli ... Tas kas es par to priecājos nenozīmē ,ka skrēju pTu tak pati reiz emā par vīriešiem un vai par viņiemn jācīnās to teici.Ka izcīniji uzvaru, un cīnijies ar zobiem un nagiem, ar visiem iespejamiem lidzekliem.