Man arī ir viena draudzene, ar ko es iepazinos tikai 4 gadus atpakaļ bet tāda sajūta itkā e4s pazīstu viņu visu dzīvi un tagad viņa ir viens no tuvākiem cilvēkiem man, bet ar kuru bieži tomēr gadās, kad viņa neatbild uz sms, zvaniem, jo kad viņai kaut kas notiek viņa nevar izrunāties ar mani bet vienkārši kaut kādas n-dienas var būt nesasniedzama. Protams, ir dienas, kad es mazāk pievēršu uzmanību viņai, kaut kādu jauno interešu dēļ. Bet tomēr, kā dzīve iemācīja mani to, ka jaunas intereses ātri pazūd, bet draudzība tomēr paliek. Bet nedomāju pareizi, ļaut mirst draudzībai, ja, piemēram, jūs sākat pavadīt mazāk laika kopā, un vienkārši beigt zvanīt viņai, uzbāzties ..rakstīt. Kā saka, ja kalns neiet pie Muhameda, tad Muhameds iet pie kalna :D Es gribu teikt, kā uzbāzies tālāk, zvani, raksti...atrodiet dienas, kā rituālu, kad un kur satikties :D Pārsteidz ar negaidītām vizītēm ar vīnu :D :D :D Jo draudzība..no vienas puses ir kā sekss :D :D , tajā dažreiz vajag iedegt jaunu dzirksti, kā kopīgs Erasmus piedzīvojums, tematiski vakari, kaut arī chatroulette vakari:D :D