Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tikko piedzimis beern un to apluukosana .

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Ko juus domajiet par to, ka uz slimniicu ar pukeem,daavanam naak apluukot tikko dzimusu beernu? Atbalstiet vainnee?
Straadaju dzemdiibu namaa un tadu skatu noveeroju diendienaa. Juusu viedokli.
14.08.2014 21:55 |

10 gadi
Reitings 847
Reģ: 17.10.2013
weee , ceru ka nebūs. :D Nu nekas, nopirkšu pāris grāmatas, telefons, spēlītes, noteikti apciemos mūs diezgan (tie paši radi un tuvākie draugi)
par tēmu - būšu tikai priecīga, ja mani apciemos . :) Es esmu tāda, kurai nepatīk palikt vienai. :D Bet tikai noteikti paši tuvākie radi un draugi.
15.08.2014 11:42 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Es neesmu dzemdējusi, bet lasīju info, ka visiem, kas nonāks saskarsmē ar jaundzimušo, vajag taisīt fluorogrammu, lai nedod Dievs mazais nedabū kādu zarazu!
Pie tā es arī plānoju pieturēties un neaicināt uz slimnīcu nevienu izņemot vīru un labākajā gadījumā mammu.
Man vispār nepatīk cilvēku pūļi un ja pie manis gribēs nākt visādi radinieki, es laikam viņus varētu pasūtīt ļoooti tālu! :D Tādā intīmā momentā noteikti gribētu pabūt ar bērnu un vīru trijatā, bez visādiem draugiem un radiem.
15.08.2014 11:48 |

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
man nebija garlaicīgi, vēroju bērnu, runājos ar citām mammām, daudz daudz gulēju, cēlos tikai kad vajadzēja ēst un vienalga ēdu ar ciet acīm :D bija kautkāda stulba eiforija
15.08.2014 12:35 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
weee, nu man noteikti nebija garlaicīgi, jo es biju vājprātā pārgurusi. Slimnīca tajā naktī bija pārpildīta, kad dzemdēju un nevarēju iegūt privāto palātu. Tā nu mani ielika vienā istabiņā ar citu māmiņu. Ja mana meita jau no pirmās savas dzīves minūtes ieguva režīmu, ka naktī gulēja, pa dienu dzīvojās, tad istabas biedrenes mazulis bija pretstats. Kā bija nomodā, tā raudāja nelabā balsī... tas bija murgs. Tad vēl katru dienu pie istabas biedrenes nāca bari ar cilvēkiem ciemos... vīrs, bērni, vecāki, tantes, draudzenes... nevarēju ne atpūsties, ne kādu privātumu iegūt. Brrrr... biju pārlaimīga, kad nokļuvu mājās.
15.08.2014 13:31 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Meitenes , Jums nebija DzN garlaicīgi?

Tieši tāpēc priecājos par ciemiņiem, jo garlaicība ir vārds, kas visprecīzāk raksturo dzemdību namā pavadītās 3 dienas pēc dzemdībām. Pieļauju, ja nejustos labi, droši vien gulētu, bet fiziski jutos tik labi kā nekad, spēka daudz, sāpju un nepatīkamu sajūtu nekādu, bet darīt nav ko, bērns jau arī tik to vien darīja kā čučēja. Tā kā somā biju salikusi tikai pašu nepieciešamāko, nekas laika kavēšanai līdzi nebija paņemts. Ja vajadzētu vēlreiz to piedzīvot, noteikti padomātu par dažādiem laika kavēkļiem, kurus paņemt līdzi, iepriekš tas nelikās aktuāli.
15.08.2014 13:40 |

Reitings 5
Reģ: 23.02.2012
Pati tagad esmu 8 grūtniecības mēnesī.. palicis jau pavisam maz līdz mazā dzimšanai.. daudzas tā saucamās draudzenes un paziņas ir teikuši lai dodot ziņu kad mazais būs piedzimis...braukšot raudzībās teju uz pašu dzemdību nodaļu... atklāti visiem teicu ka tur nevienu redzēt nevēlos.. tikai pašus tuvākos.. vecākus un savu otro pusīti ( kas nav bērna bioloģiskais tēvs) pārējiem bērnu būs iespēja apraudzīt tikai tad kad mazajam būs apritējis 1. dzīves mēnesītis....
par to vai tas ir pareizi vai nē.. izvēle ir katras māmiņas ziņā... mana nostāja ir tāda.. un to nevēlos mainīt
15.08.2014 15:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti patika ,ka "vecos laikos" slimniicaa nevienu nelaida klaat ,un pareizi bija!
Loti nepatiik tas,ka te skrien visi radi jau pirmaa dienaa ,un "tracina" to jauno maaminu.Esmu redzeejusi to skatu ,un tad veel visi tie paareejie beernini arii tur pa vidu dauzaas... punkaini utt
Neatbalstu arii maajaas to "lielo satiksanos" pirmaa laikaa-vieniigi loti tuvu cilveeku tuvumu,taa buutu noteikti mana mamma arii.
Veel kaa sodien atceros-atvedaam to mazo maajaas ,un es mammai teicu-nekaa nesaprotu,kas jaadara...:D:D
15.08.2014 17:38 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu toreiz tas nebiaj tik viegli ka tagad. Autini, veļasmašīnas automata nebiaj un daudzu citu ekstru. Tagad viss ir un tapat daudziem gŗūti liekas.:)
15.08.2014 17:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nebiju neko tādu iedomājusies, ka kādam uzreiz būtu bijis jāskrien uz slimnīcu mani apciemot. Vīrs bija klāt, mums bija pašiem sava palāta ar vannasistabu. Pienesa man sulu, uzkodas, tur bija 24h atvērtā 'bufete'. Mazais gulēja mums pa vidu. Likās baigā idille. Mierīga fona mūzika:) Atpūtos, uzkrāju spēkus, galīgi neprasījās pēc cilvēkiem. Nemaz negribējās steigties ārpasaulē, mēs smējāmies- pēdējais atvaļinājums pirms sākas īstā dzīve.
15.08.2014 19:14 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nebiju neko tādu iedomājusies, ka kādam uzreiz būtu bijis jāskrien uz slimnīcu mani apciemot. Vīrs bija klāt, mums bija pašiem sava palāta ar vannasistabu. Pienesa man sulu, uzkodas, tur bija 24h atvērtā 'bufete'. Mazais gulēja mums pa vidu. Likās baigā idille. Mierīga fona mūzikaAtpūtos, uzkrāju spēkus, galīgi neprasījās pēc cilvēkiem. Nemaz negribējās steigties ārpasaulē, mēs smējāmies- pēdējais atvaļinājums pirms sākas īstā dzīve.
Vai ku miļi un sirsnīgi.Ka lasu esi te tāda vienīgā. :)
16.08.2014 23:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits