Es daudz interesējos par reliģijāš un lasu intervijas ar tiešām wise cilvēkiem. Es negribu tikai nodot informāciju tālāk, bet pateikt to ko dzīvē esmu izjutis/ pieredzējis.
Pasaule tikai iet uz augšu, netikai Jēzus bija un nāks, bet ir neskaitāmi apskaidrotie , kas ceļ pasaules līmeni ( karmu).
Cilvēkiem dzīve ir viegla , ir milzu labklājība, veselība, iespējas, kur ir problēma? cilvēks pats rada sev problēmas. Prāts ir pilns ar lieko, vēlmes ir slimīgas un balstītas uz sabiedrības informācijā saņemto.
Un tās runas, ka par pasaules galu bija patiesas, gāja runa, ka saules rotācijā ap zvaigzni ( citu daudz lielāku zvagzni) ir mainījies cikls un pienāks citas enerģijas.
Runājot par pieredzi, es iesaku meditāciju, cilvēks neskrubina tos mēslus no sevis un jūt tikai to gaismu sevī un visur.
Saprotiet, ja bērns izsit Tev elektrību un Tu viņam paprasi 2 centus, viņš arī var justies it kā pasaule viņam ieriebj. Cilvēks vienkārši dara tik daudz stulbas lietas un uzkrāj tās sevī, ka neapzinās, ka pasaule viņam vienalga tiek dāvināta un kāds cits viņu cenšas pacelt no šī nožēlojamā stāvokļa.
protams, jums tas šķiet nesakarīgi un neticami, bet neticiet, neticiet arī tv un avīzēm, apsēdieties un padomājiet, kas tad īsti pasaulē iet uz galu. Saule mani silda visu dzīvi, sirds man pukst, elpa skrien pa ķermeni, es taču to nedaru.