Pat nezinu, ar ko lai sāk. Bija plānots sākt rudenī dzīvot kopā ar draugu Rīgā un turpināt studijas 3. kursā, viņš mani atbalstītu finansiāli, bet visi plāni izjuka, jo mani piekrāpa. Kopā bijām 4 gadus. Tagad pa vasaru strādāju savā pilsētā, doma ir palikt darbā un pāriet uz neklātieni. Braukāt uz Rīgu. Tas būtu finansiāli vislabākais variants. Bet dabūju atkal klausīties pārmetumus no tēva, ka varu jau uzreiz pamest savas mācības, viņš uzskata, ka neklātiene ir nenopietna. Esmu nekam nederīga, pieminēja to, ka jau pametu mācības citā augstskolā. Nomācījos vienu gadu un sapratu, ka tas nav man. Bet es nezinu, ja es studēju klātienē, man no pirmdienas līdz ceturtdienai ir lekcijas, darbs būtu tikai piektdienās, sestdienās un svētdienās. Darbs vēl jāmeklē, un kur es Rīgā dzīvotu? Mājās arī varētu aizbraukt vienu reizi pusgadā, bet man mājās ir mans suns. Vai es varētu pati samaksāt par visiem saviem tēriņiem Rīgā, strādājot uz pusslodzi? Vecāki man naudu nedos, patiesībā vecāki man prasa naudu par elektrību, ūdeni (ne visu summu). Nezinu, jūtos depresīvi. :(