Šķiršanās

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Zinu, ka šī tēma te ir malta cauri 101x (vakar šeit ļoti daudz par to salasījos), bet neatceros, ka kaut kur būtu lasījusi to, ka pamestā puse nožēlotu savu izturēšanos, kas noveda pie šķiršanās.. Būtībā es laikam vienkārši gribētu iztikt bez kaut kādiem indīgiem komentāriem un uzklausīt neitrālu cilvēku viedokļus, varbūt kāda arī kādreiz tā ir jutusies un var dot padomu, kā labāk rīkoties..

Tātad, biju kopā ar savu nu jau bijušo otro pusīti gandrīz 4 gadus. Gāja visādi, bet kopumā varu teikt, ka biju ļoti laimīga, mīlēta un tiku ļoti lutināta pat pēdējā gada laikā, kad viss jau pamazām sāka brukt kopā, tikai atteicos par to domāt.. Nezinu vai tas tā vienmēr notiek, jo varu teikt, ka šīs bija pirmās nopietnās attiecības, vienīgās, kuras man jebkad ir nozīmējušas tik ļoti daudz, bet tagad (pēc 1,5mēn) pēc visas briesmīgās raudāšanas, nekā nevarēšanas ir iestājies nedaudz lielāks miers (raudu joprojām, bet ne tā, ka visu diennakti bez apstājas) un visu pārdomājot, atgriežos pie domas, ka pati vien visu sabojāju. Protams, bija arī otras puses vaina, nesaku, ka viņš bija ideāls, bet pati vien visu sāku bojāt no sākuma līdz beigām.

Iepazināmies pavisam jauni, 16 gados. Pirmā mīlestība, eiforija utt. Bet esmu no cilvēkiem, kas ļoti grūti pieķerās citiem, kas neuzticās citiem uzreiz, bet, kad beidzot tas brīdis pienāk, tad ar visu sirdi un dvēseli, tad esmu gatava otra dēļ darīt visu, kas manos spēkos, lai otrs būtu laimīgs. No otras puses jau no paša sākuma bija ļoti stipra mīlestība, kas tolaik mani smacēja. Tagad domājot, saprotu, ka es vienkārši vēl nebiju gatava nekam tik nopietnam un nespēju puisi novērtēt. Vēl ļoti raksturīga īpašība man ir tā, ka ātri aizsvilstos, pasaku visu, ko patiesībā nedomāju (runāju pirms domāju), saku, ka ''šķiros'' un pēc tam jau tajā pašā dienā visu nožēloju, jo tikpat ātri, cik sadusmojos, tikpat ātri arī nomierinos un visu nožēloju. Līdz ar to, jau pašā sākumā, kad likās, ka visa ir par daudz, sāku puisi ''pamest'', nebiju gatava risināt problēmas, bet viņš man vienmēr skrēja pakaļ, lūdzās. Ap kādu otro gadu, varbūt pat agrāk viss jau sāka mainīties, viņš jau bija mani atkodis un pakaļ neskrēja. Tad arī nedaudz nomierinājos, bet sākās cita problēma - rutīna. Biju tik ļoti pārņemta, tik ļoti dziļi attiecībās, ka līdz tam biju atstūmusi praktiski visus tuvākos draugus, jo man taču bija viņš, mans labākais un mīļākais, lai kā arī neietu. Kad viņš sāka mani ignorēt, izvairīties no manis, sākām tikties aizvien retāk, nespēju vairs uzdrošināties, atvainoties visiem un sazināties.. Jutu, ka sāku viņam apnikt, jo biju vienmēr pieejama, dzīvoju viņam, pametu hobijus, kaut viņš visu laiku man teica, lai eju, tiekos ar draugiem, lai nepametu savas lietas, jo, lai gan esam attiecībās, mums ir arī katram sava dzīve, lai atpūstos vienam no otra un kopā esot būtu vēl labāk. Kamēr viņš atkal atguva savus vecos hobijus (kurus bija pametis, kad iepazinās ar mani, jo es biju vissvarīgākā), kad atkal sāka tikties ar vecajiem draugiem, es tikai gaidīju viņu, vienmēr teicu, ka, ja viņš grib atpūsties kādu laiku no manis, lai tā arī pasaka. Dažreiz teica, bet pēdējā gada, pusgada laikā par normu bija palikušas situācijas, kad varējām kādas 2 nedēļas vispār nekontaktēties (vairāk no viņa puses) un kad jautāju, kas noticis, tikai saņēmu atbildi, ka viņš nesaprot, kāpēc tā darījis.. Un tā vienmēr. Cits cilvēks tur nav iesaistīts, to es zinu 100%. Viņš nekad nav bijis un šaubos vai jebkad būs kā lielākā daļa, kas skrien pakaļ visam, kas kustas, par to man nekad nav bijis jāuztraucas, jo rakstura ziņā viņš ir ļoti stabils.
Šī pēdējā gada laikā, kad viņš tik ļoti atsalis bija, protams, pārdzīvoju, psihoju, atkal nomierinājos, kad uz neilgu laiku viss bija labi, kad jutu, ka atkal sāk slīdēt ārā no rokām, atkal sāku psihot. Pēdējā laikā arī parādījās kritika, ka izskatos tā un šitā, runāju vēl kaut kā utt, respektīvi, vienmēr bija kaut kas, kas viņu manī kaitināja. Protams, arī man bija lietas, ko nevarēju izturēt, bet, lai gan psihoju, kritizēju ļoti maz. Viņam atkal bija otrādāk, nepsihoja, bet kritizēja. Protams jutu, ka nekas nav labi, bet centos mainīties. Jutu, ka arī viņš cenšas, bet tik un tā liekas, ka abiem iekšā kaut kas bija pārdedzis.
Sava veida punkts tika pielikts vienās kāzās, kurās bijām pirms 1,5 mēnešiem. Sastrīdējāmies, gāju prom no viņa, kaut gan viņš centās salabt un vakarā, kad bijām pie viņa, sakravāju mantas un aizgāju, lieki teikt, ka viņš klusējot, neturot mani arī palaida.. Protams, savā galvā kā vienmēr biju iedomājusies, ka tas būs tikai uz laiku, kā vienmēr nevis pavisam. Ka atkal man tiks piedots, ka atkal centīsimies. Pagāja nedēļa, uzrakstīju viņam, ka man viņa ļoti pietrūkst, ka visu nožēloju, mīlu viņu. Pretī saņēmu atbildi, ka būs labāk, ja kādu mēnesi nekontaktēsimies. Uzreiz pieķēros pie vārdiem - tā būs labāk. Tas mēnesis bija drausmīgs, bet padoties pavisam neļāva doma, ka tad, kad mēnesis paies, visam jābūt labi. Kad laiks bija pagājis, uzrakstīju, ka par cik respektēju viņa vēlmi nekontaktēties to laiku, vēlētos ar viņu satikties un izrunāt, kas tālāk notiks. Tiekoties viņš bija ļoti vēss, bija sajūta, ka it kā tas ir tas pats man vismīļākais cilvēks pasaulē, kuru gribu samīļot, sabučot un no otras puses pilnīgs svešinieks, jo no viņa puses bija pilnīgs emociju trūkums.. Tagad domāju, ka tā mēneša laikā bija jau visu pārdzīvojis, izlēmis un tāpēc viņam bija tik viegli. Protams, biju ar to rēķinājusies, bet, kad viņš kā ar nazi nogrieza visu, kategoriski pateica, ka nekādas attiecības vispār ne ar mani, ne ar kādu citu negrib, likās, ka visa pasaule sabrūk vēl vienu reizi. Kad jautāju, kāpēc, protams, ka pie vainas bija mans raksturs, manas scēnas. Sāku psihot, bet nevis tādā ziņā, ka kaut ko pārmetu, bet lūdzos atpakaļ, lūdzos vēl vienu iespēju. Atbildēja, ka iespējas ir devis ļoti daudz (nenoliedzu), arī pats ir centies mainīties, pēdējā gada laikā ļoti daudz ir noklusējis, cerot, ka viss mainīsies uz labo pusi, bet viss ir palicis tikai sliktāk un nav vērts abiem mocīties, labāk, lai sāp tagad nevis pēc gadiem 10. Teica, ka pat tad, ja viņš piekāptos un dotu man to iespēju, pie sevis tāpat domātu, ka nav laimīgs, neatkarīgi no tā, ko es darītu, jo netic, ka cilvēki spēj mainīties.

Tagad ir doma tikai par to, kā viņu atgūt vai vismaz palikt par draugiem. Pašlaik lieku viņu mierā, jo es tik nenormāli psihoju. Gribu pateikt, ka es tiešām no visas sirds to nožēloju, ka uzskatīju viņu par kaut ko pašsaprotamu, nenovērtēju visu, ko viņš darīja manā labā (un tas ir ļoti, ļoti daudz, skatoties uz apkārtējo cilvēku attiecībām, ļoti reti redzu, ka vīrietis savas sievietes labā būtu gatavs tik daudz darīt). Baidos pārāk ātri rakstot panākt tikai to, ka viņš pavisam atsvešināsies, ja nu varbūt vēl kādas jūtas ir palikušas, jo viņš ir ļoti apņēmīgs un ir grūti viņu novērst no mērķa. Vakar lasīju, daudzas rakstīja, ka puiši, kuri paši pametuši un aizbildinājušies ar to, ka meitene apnikusi, pēc kāda laika tomēr atgriežas.. Gribētos ticēt, ka tā būs, jo tikai tas mani pagaidām tur pie veselā saprāta, kaut gan zinu, ka nevaru velti cerēt. Nespēju 4 gadus savas dzīves, sev vienu no pašiem tuvākajiem cilvēkiem izsvītrot no savas dzīves, izlikties, ka viņa nekad nav bijis, jo man ir tik ļoti daudz par ko pateikties viņam.

Gribētos uzklausīt viedokļus no cilvēkiem, kas paši ir bijuši līdzīgās situācijās, kuri otru pusi ir uzskatījuši par pašsaprotamu.. Lūdzu, nekādu ''visi vīrieši ir cūkas'' variantu, jo tam es nekad neesmu ticējusi. Derētu arī kāda vīrieša skatījums.
03.08.2014 07:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Šitādi gājieni nevienam no mums nav raksturīgi, tāpat kā telefona necelšana, numuru bloķēšana utt. Neredzu jēgu tam, izdzēšot cilvēku no sociālajiem tīkliem vai kaut vai izmetot visas bildes utml., to, kas bijis un viņa eksistenci nevar padarīt par nebijušu.
Kopš tās reizes, kad pati aizgāju, neesmu uz viņu dusmojusies un kaut ko pārmetusi, tikai ļoti skumji tagad ir, dusmojos tikai uz sevi.

ZINI! Man ar šādi gājieni nekad nav bijuši raksturīgi! LĪDZ es neizšķīros no savas tā laika uzskatītās "lielās mīlestības" ar kuru kopā biju 3 ar pus gadus... Tā kā saproti, stulbumi tev uznāks visdažādākie, un lai kā tu apzinātos ka tā ir debīli darīt, tomēr var gadīties ka tā izdarīsi jebkurā gadījumā.

Un tās skumjas ir iespējams ka tik sākums vel sliktākam periodam.
03.08.2014 11:45 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man nešķiet, ka ir korekti otru boldā saukt par briesmoni. Vienkārši jauna, emocionāla meitene, kas nezināja, ko īsti attiecības nozīmē.

Baidos, ka tev tomēr nevajadzētu pazemot sevi un censties atgūt to, kas cauri, jo izklausās, ka puisis to nevēlas. Ņem šo par mācību, labi, ka apzinies kļūdas, rakstura īpatnības,kas jālabo-sāpes pāries, un tu spēsi veidot jau daudz veiksmīgākas attiecības.

Esmu bijusi tāda situācijā, tikai puiša lomā, otrs cilvēks nožēloja visu un tml., bet saiet atpakaļ-ir veiksmīgākas izvēles.
03.08.2014 11:51 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nelasīju visu, jo apnika. Nu gandrīz visi kam līdzīgam iziet cauri un izdzīvo
03.08.2014 11:52 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
_paris, un man šķiet nekorketi otram darīt visādas preteklības un pēc tam gaidīt zilus brīnumus!

Vecums nav aizbildinājums, es zinu pietiekoši daudz jaunu un sapratīgu jauniešu!
03.08.2014 11:55 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Maigi sakot tu esi briesmone!

S80 - Esmu ievērojusi tavus komentārus arī citās diskusijās un varu teikt vienu - tu vienmēr izcelies arī negatīvismu. Pirmkārt, tu neko par mani nezini, nekad neesi satikusi un nepazīsti. No kaut kāda maza teksta, tu nevari spriest par cilvēku kopumā. Tāda sajūta, ka tev pašai savas dzīves nav, tāpēc jūties baigā profesionāle, apspriežot citus cilvēkus. Ne tu zini iemeslus, kāpēc es tā rīkojos, ne tu zini kā es tajā brīdī jutos. Es nesaku, ka esmu labs cilvēks, bet netaisos arī uzklausīt nepamatotus komentārus par sevi no NEPAZĪSTAMIEM cilvēkiem. Ja tev nav nekā laba/neitrāla, ko teikt, PAKLUSĒ.
03.08.2014 12:00 |

Reitings 13796
Vai, nu es arī daudz, ko zinu un pazīstu emocionāli nobriedušākus cilvēkus, bet katrs ir citāds, katram sava mācība, acīmredzot, jāpiedzīvo. Autore savu ir saņēmusi diezgan skaidrā formā. Ar emocionalitāti ir jāstrādā, bet nu ne visi 16-18 gadu vecumā par to domā. Un citi visos 30 nedomā. Nemaz.
03.08.2014 12:01 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Es neteiktu, ka Tu te esi briesmone ar drausmīgu raksturu. Pieņemu, ka varbūt pat Tavas tuvākās draudzenes nav saskārušās ar šādu "psihošanu" un pārsvarā no tām cieta puisis. Ikvienā no mums ir maziņš psihopāts, kurš kā izlutināts bērns var kliegt un raudāt par visiem sīkumiem, bet parasti mēs to apslāpējām, jo zinām, ka sabiedrība to uztvers nosodoši.

Kinetic lieliski pateica, ka pati arī tā darīja, līdz brīdim, kad jaunais puisis to nepieņēma. Un šeit es arī saskatu Tavu problēmu- Tavs puisis atļāvās būt kājslauķis, piedeva un pacieta visu. Tad nu Tev arī vajag virieti, kurš ko tādu vnk nepieņemtu un jau no sākuma dotu zināt, ka tā nebūs.

Rakstu no sirds, jo zinu, ka arī mani ir potenciāls šādas emocionālas scēnas taisīt. Par laimi manam bijušajam puisim bija nepieņemami, ka pat balsi paceļam. Tik līdz mēģināju strīdā skaļāk kaut ko teikt, viņš jau gatavojās atstāt istabu un runāt tikai, kad nomierinos. Domāju, ka jau kaut reizi būtu draudējusi vai pat pateikusi viņam kaut vai "stulbenis" tā būtu pēdējā reize- man piedotu, bet ja atkārtotos, tad viss.

No šīm attiecībām iemācījos, kas ir patiesa cieņa un mīlestība. Nekad nevarētu būt kopā ar vīrieti, kurš pieļautu, ka jau n-to reizi viņu apvainoju un pametu. Un Tavs puisis, kā teikt, Tev "izlutināja", jo iemācījies, ka vari darīt un teikt ko gribi. Un tici man, tādu vīrieti Tu negribi sev blakus.
03.08.2014 12:03 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es tev ieteiktu puisi likt mieraa un censties taa teikt move on ar savu dziivi. Taa buus labaak ne tikai vinjam,bet arii tev uz sho briidi. Jums abiem tagad valda emocijas nevis racionaala spriestspeeja. Velti sho laiku sev-atguusti hobijus,draugus,pameegjini kaut ko jaunu,ko vienmeer esi veeleejusies dariit,bet neesi uzdroshinaajusies. Driiz atsaaksies studijas,velti laiku skolai,iespeejams iesaisties kaadaa projektaa tur. Kad paies kaads laiks tu pati sapratiisi,vai puisim shobriid ir vieta tavaa dziivee,vai skjirsanaas tomeer bija pozitiivs notikums tavaa dziivee. Es saprotu,ka tagad var likties,ka vinsh ir vieniigais un iistais cilveeks uz pasaules,jo taa tomeer ir pirmaa miilestiiba,un noteikti jums bija kopiigi naakotnes plaani. Tachu varu tevi nomierinaat,ka taa nav. Man pagaaja 1,5 gads,kameer es tiku paari savai pirmajai miilestiibai. Nekas nav neiespeejams pat ja saakumaa liekas,ka galaa ir tikai tumsa. Pa sho laiku arii sakaarto sevi emocionaali. Maacies no savaam kljuudaam un nepielauj taas naakoshajaas attieciibaas. Uztver shos 4 gadus kaa maaciibu. Tu iepazini kaa ir buut attieciibaas,iepazini ko noziimee miileet,iepazini otru dzimumu kaut nedaudz. Tagad vareesi straadaat ar sevi,riikoties gudraak striidos.
Pats galvenais ir tagad jums tieshaam iet katram savu celju,jo ne tikai tev ir jaasakaarto sava dziive,bet arii vinam ir jaasakaarto saveejaa.
:)
03.08.2014 12:09 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Tavs stāsts man šķiet tik pazīstams.. Gandrīz katrs tavs vārds.. Ja ne no piedzīvotā, tad no redzētā

Iepazināmies pavisam jauni, 16 gados. Pirmā mīlestība, eiforija utt. Bet esmu no cilvēkiem, kas ļoti grūti pieķerās citiem, kas neuzticās citiem uzreiz, bet, kad beidzot tas brīdis pienāk, tad ar visu sirdi un dvēseli, tad esmu gatava otra dēļ darīt visu, kas manos spēkos, lai otrs būtu laimīgs. No otras puses jau no paša sākuma bija ļoti stipra mīlestība, kas tolaik mani smacēja.

Arī es savas nopietnās attiecības uzsāku 16 gados.. Cilvēks mani paņēma ar to, ka iedrošināja mani, ka nepievils. Nevis skaisti runāja, bet paņēma aiz rokas un veda! Jau tad sapratu, ka viss notiek par ātru.. Man, kā cilvēkam, kam uzticēties kādam ir problēmas, bija bail no tā, ko jūtu. Kad sapratu, ka mīlu viņu, es nevis priecājos, bet gan raudāju, jo bija bail tikt pieviltai, lai gan zināju, ka varu uzticēties..

Vēl ļoti raksturīga īpašība man ir tā, ka ātri aizsvilstos, pasaku visu, ko patiesībā nedomāju (runāju pirms domāju), saku, ka ''šķiros'' un pēc tam jau tajā pašā dienā visu nožēloju, jo tikpat ātri, cik sadusmojos, tikpat ātri arī nomierinos un visu nožēloju.

Biju tāda pati. Es gan ne reizi nepametu.. Viss bija mazliet savādāk. Man gan sanāca sevi pāraudzināt, jo sapratu, ka viņš man skrēja pakaļ visu laiku, bet vai cits skries un piekāpsies pēc katra strīda?
Audzini raksturu! Risini problēmas.. Saproti, ka ne katrs būs gatavs pēc mazākā strīda līst pie tevis uz vēdera. Citreiz tev ir jābūt tai, kura pasper soli pretī! :)

Tagad ir doma tikai par to, kā viņu atgūt vai vismaz palikt par draugiem. Pašlaik lieku viņu mierā, jo es tik nenormāli psihoju. Gribu pateikt, ka es tiešām no visas sirds to nožēloju, ka uzskatīju viņu par kaut ko pašsaprotamu, nenovērtēju visu, ko viņš darīja manā labā.

Es gan neteikšu, kā citas- nevajag tev viņu kā draugu. No savas pieredzes varu teikt, ka tad, kad visu izrunāju draudzīgi un, kad abi viens otram pateicāmies par to, kas ir bijis, atceroties visu notikušo ar smaidu- abi jutāmies krietni labāk. Pazuda aizvainojums vienam pret otru. Protams, tagad viņš man nav no tiem draugiem, kuram nakts vidū zvanīt. Abi esam mainījušies. Tādu cilvēku vairs savā dzīvē nevēlētos. Tomēr, viņš man ir bijis sasodītu svarīgs vairākus gadus un paldies viņam par to. Lai man labāk ar viņu ir draudzīgas attiecības un, garāmejot pa ielu, varu apstāties un pāris minūtes parunāties, nevis kā svešiniekam paejot garām, par spīti tam, kas bijis.

Vienu es esmu iemācījusies- attiecības ir viens no smagākajiem darbiem. Pie tām ir jāstrādā katru dienu. Nevar tās palaist brīvplūsmā, nevar otru uztver kā pašsaprotamu. Ja mīli- parādi to!

Pie attiecībām vajadzēja strādāt, kad tādas bija, nevis domāt par to, kad to vairs nav.

+ Galvu augšā, dzīvo tālāk un nedomā, ko varētu būt darījusi savādāk.. Mācies no kļūdām, bet nešausti sevi.
03.08.2014 12:09 |

Reitings 6407
ddelirium,paldies par manas personigās dzīves raksturojumu, Tu trāpīji tieši mērķī. Es esmu nožēlojama bezdarbniece, kurai nav draugu un nekad nav bijis tas. Vienkārši es neesmu pievilcīga. Tāpēc es ta caurām dienām 27/7 sēžu un indi laižu.

Lūk, pati sevi raksturo:
Vēl ļoti raksturīga īpašība man ir tā, ka ātri aizsvilstos, pasaku visu, ko patiesībā nedomāju (runāju pirms domāju)

sāku puisi ''pamest'', nebiju gatava risināt problēmas, bet viņš man vienmēr skrēja pakaļ, lūdzās.

gāju prom no viņa, kaut gan viņš centās salabt un vakarā, kad bijām pie viņa, sakravāju mantas un aizgāju, lieki teikt, ka viņš klusējot, neturot mani arī palaida.. Protams, savā galvā kā vienmēr biju iedomājusies, ka tas būs tikai uz laiku, kā vienmēr nevis pavisam.

Protams, man kā cilvēku nezinātājai un attiecībās nekad nebijušai tas šķiet pretīgi. Pret cilvēku izturēties kā pret mēslu, ne cilvēku ko mīl un pelnījis kārtīgu attieksmi. Un pēc tam pārmet man vēl, ka es neko nezinu, tu pati informāciju pasniedzi...

Paris, ja pieņemam, ka sāka 16, tad viņai tagad ir 20mit!
Cilvēkam ir jāpieaug nevis tikai jāgaida zili brīnumi un jākliedz gribu!
03.08.2014 12:14 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Liec to nabaga puisi mieraa. Tev shis attiecibas janjem kaa maaciba un nakamajas attiecibas nepielauj vecas kludas. Tu esi konkreta egoiste un vispar pretiga riciba no tavas puses. Negribu aizvainot, bet laikam jau saja situacija savadak nevar.
Zel viriesha un vispar cilveku kuri uzraujas uz shadam personam, briesmigi.
03.08.2014 12:15 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un garanteju, ka nekas nemainitos ja jus par brinumu atkal saietu kopa. Tu sajas attiecibas nebusi savaaka jo viss jau ir konstanta, atkartota riciba. Un virietis jau sen, sen tev vairs netic. Jega nekada..
03.08.2014 12:16 |

Reitings 51
Reģ: 05.05.2014
Ir iziets cauri kaut kam ļoti līdzīgam, tikai es biju Tava puiša vietā.
Vesela gada garumā piedevu nu tiešām daudz briesmīgākas lietas par vienkāršām uzkliegšanām un ''pamešanām''. Piedevu, jo domāju, ka šo cilvēku vēlos sev blakus uz visu atlikušo mūžu un nekā citādāk.
Līdz vienai reizei, kad bija nu TIK sāpīgi, ka likās kaut ko briesmīgāku viņš vairs nevarētu izdarīt. Es sēdēju un domāju, ka ir jāpieliek tām ciešanām punkts. Jo cietām mēs abi un attiecības bija visīstākā katastrofa, pēdējo mēnešu laikā vispār vienas vienīgas asaras, runas par šķiršanos, strīdi, tad atkal it kā tomēr vēlme būt kopā, tad atkal nē.
Runājām un abi nolēmām, ka ir jāšķiras. Protams, nebija viegli. Bet, lai cik dīvaini, atvadoties pārdzīvoja tikai puisis, man tas nācās vieglāk, lai gan ļoti sāpēja, likās, kā tas vispār tagad būs - dzīve bez tuvākā un mīļākā cilvēka? Es to pat iedomāties nespēju, likās, ka visa dzīve ir apgriezusies kājām gaisā. Bet, lai arī kādas domas nāca galvā, tomēr pirmo reizi stingri turējos pie lēmuma šķirties.
Ir pagājis īss laiks kopš šķiršanās, tikai nepilnas divas nedēļas. Bet nevienu minūti no šī laika es neesmu domājusi par to, ka vēlētos atjaunot attiecības. Protams, ir skumji bez viņa, gribētos samīļoties un vienkārši just viņu sev blakus, bet tomēr es zinu, ka šādi ir daudz, daudz labāk. Un ar katru dienu paliek arvien vieglāk.

Un arī Tev tā būs, ja vien tu puisi palaidīsi vaļā. Tev vienkārši ir jāpievēršas sev un savai dzīvei, jāsaliek viss pa plauktiņiem.Pamazām sāc ar jauniem mērķiem un vēlmē, sāc dzīvot sev. Dari sevi laimīgu. Neieciklējies uz attiecību atjaunošanu ar puisi vai kaut kādām draugu būšanās. Tas pilnīgi noteikti nav pareizākais, ko Tu varētu darīt. Kā jau šeit tika teikts, tas tikai darīs vairāk sāpes. Centies labāk par viņu nedomāt. Bet tas arī nenozīmē, ka Tev tagad jāizliekas, ka viņš nekad nav bijis vai jāizsvītro viņu no savas dzīves, kā pati rakstīji. Protams, ka nē. Un tas nemaz nekad nebūs iespējams. Kāpēc, lai Tu neatcerētos visu jauko, labo un skaisto, kas jums ir bijis? Kāpēc, lai Tu nebūtu pateicīga viņam par visu, ko viņš Tavā labā ir darījis? Viņš ir un vienmēr paliks Tava pagātne.

Starp citu, kādas ir Tavas attiecības ar viņa radiniekiem?
Man, piemēram, tikai šis sagādā grūtības, jo bijušā radinieki, īpaši daži cilvēki, ir kļuvuši ļoti tuvi, viņi man arī mūsu attiecību beigu posmā vairs nenozīmēja tikai ''ex mamma, ex māsa, ex, māsīca'', bet gan tiešām man tuvi un īpaši cilvēki. Tāpēc šis sagādā problēmas, jo viņus gan es nevēlos izsvītrot no savas dzīves, bet nez, vai nebūtu muļķīgi daudz kontaktēties un tikties.

Gari sanāca. Bet patiesībā, ja ir vēlme parunāties, vari arī privāti uzrakstīt! :)
Turies! :)
03.08.2014 12:16 |

Reitings 13796
S80, nu bet vai tad autorei nav skaidrs, ka viņa ir kļūdijusies? Šķiet, ka ir skaidrs. Tāpat var sist kāju pie zemes arī 26 gadu vecumā vai vienalga.. Bet tas jau neko nemaina vairs, izdarīs secinājumus, strādās pie kā jāstrādā un būs labi. Katrs taču iziet cauri kaut kam, visi nepiedzimst uzreiz viedi. Galvenais saprast to cēloņsakarību.
03.08.2014 12:23 |

Reitings 6407
_paris, es neredzeju nevienu konkrētu tekstu ar rīcības plānu ko viņa tagad pēc šī visa darīs un mainīs. Nu, nevar 20 gados uzvesties kā 16. Meitene grib puisi atpakaļ, bet nekur nav rakstīts, ka audzinās savu raksturu.

Mani teksti ir skarbi, bet tajos ir daudz vairāk noderīgas informācijas kā tajos, kas mierina un saka, būs jau labi....
03.08.2014 12:28 |

Reitings 17203
Kā mans draugs tiko teica "censties pēc pirmajām attiecībām palikt kā draugi ir tā pat ja sunīti pēc nāves paturēt, viņš sāks smirdēt."
03.08.2014 12:34 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Varbūt der mazāk psihot? Tāds infantīlisma kalngals.
03.08.2014 12:35 |

Reitings 17203
Un savu raksturu mainīt vis labāk ir iespējams tikai uzsākot jaunas attiecības, jo tad vecās kļūdas ir piefiksētas un vairs netiek lietotas.
03.08.2014 12:35 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Un savu raksturu mainīt vis labāk ir iespējams tikai uzsākot jaunas attiecības, jo tad vecās kļūdas ir piefiksētas un vairs netiek lietotas.

Nepiekrītu. Vispirms pašam jāsagremo sava rīcība un pieļautās kļūtas. Jātiek galā pašam ar sevi, lai pilnīgā atdotos kādam otram. Nerunāju par plāksteru variantiem.
03.08.2014 12:38 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Pats grūtākais ir atlaist otru cilvēku, pat, ja attiecības ir vienkārši traģiskas. Tu neesi briesmone, mēs visi esam cilvēki un kļūdāmies. Un tikai mācoties no kļūdām mēs varam kļūt labāki. To sauc par pieredzi. Uztver visu šo, kā lielisku mācību, pirmā mīlestība daudziem sāp visvairāk, jo ir daudz atmiņas, sajūtas, kas bijušas pirmo reizi, un kad tam pienāk gals, tad tas ļoti sāp. Bet visas atmiņas jau nekur nepazūd, tās vienmēr būs ar tevi, tikai visam reiz pienāk gals, un mēs dzīvojam tālāk.
03.08.2014 12:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits