te sanāk dabiskāk:
http://allfashionweek.com/highlight-styles-for-long-hair.html/highlight-long-hair-styles-4
Ko vēlos jautāt?
Kur ir iespējams Rīgā (vēlāms Teikas pusē) izveidot kvalitātīvi ko tādu? Un kas īsti tas skaitās- krāsošana vairākos toņos vai šķipsnās, vai kolorēšana vai kas cits,jo no tā arī atkarīga cena? Un ar kādām cenām būtu jārēķinās?
Kādi ir Jūsu ieteikumi?
Iepriekš Tencinu
Tevis izvēlētā frizūra bija modē pirms 100 gadiem. Ja gribi kaut ko tādu, tad ieteiktu tās blondās šķipsnas taisīt tievas, tievas, lai saplūst ar matiem kopā, un matus gaišā medus tonī, un nekādas sarkanas šķipsnas!!!
Nu pievienotajās bildēs jau ir trakoti pārspīlēti, man ir kaaaut kas uz to pusi, bet vienkārši miksētas blondas šķipsnas ar brūnām (kā dabīgā matu krāsa) un man pašai vismaz ļoti patīk, nav vairs katru mēnesi jākrāso ataugušās saknes
Maksāju vidēji apmēram 30 eiro, klāt arī griešana (frizētavā pavadu vismaz trīs stundas, jo baaaigais čakars tomēr), bet tas ir pierīgā, tādēļ Tev diez vai derēs
P.S. Bet ja tiešām gribi tik traki kā bildēs, tad vienkārši izprintē bildi, ej uz frizētavu kādu un konkrēti jautā - cik varētu maksāt un vai varēs tā uzstaisīt
Andas, nu taču liecies mierā, kāda starpība, vecmodīgi vai nē, kādēļ visiem jāseko modei un jāgriež bobi un karē un kas vēl nē, tikai tādēļ, ka tā ir visiem un tas, redz, tagad modē? Es jau teicu, ka, manuprāt, bildē ir pārspīlēti un arī man ne visai, tomēr uzskatu, ka saglabājot ideju, var nokrāsot arī skaisti un gaumīgi