Pati pirmā vēlme man bija būt par pārdevēju. Bērnībā likās tik forši - darbojies ar tiem lielajiem svariem, šausmīgi patika koka kastes ar visādiem dārzeņiem. Vienmēr ar draudzenēm spēlējāmies veikalos, arī manas Barbijas bija veikalu pārdevējas. Likās sapņu darbs.
Nākošā bija vēlme kļūt par aktrisi. Sāku apmeklēt teātra studiju, piedalījos dažās izrādēs, līdz pat vidusskolai darbojos teātra pulciņā. Vēl 12. klasē bija parādījusies doma par studijām Kultūras akadēmijā. Bet kaut kā sapratu, ka nevēlos izdzīvot svešas dzīves.
Pēdējais lielais sapnis bija žurnālistika. Vidusskolā biju skolas avīzes redaktore, bakalaura diplomu ieguvu šajā specialitātē, arī pastrādāt paspēju. Tad sapratu, ka tāda žurnālistika, kāda tā ir Latvijā, nav domāta man. Reizēm nožēloju, ka neizmantoju iespēju studēt Anglijā. Kas zina, varbūt tagad strādātu BBC :)
Par savu šī brīža peofesiju sapņojusi nekad neesmu, manā bērnībā tāda pat neeksistēja :D Bet šobrīd tā ir pietiekami aktuāla, normāli atalgota un darbs man patīk.