Man ir tik daudz dīvainību. Daudzas jau no šeit pieminētajām:
* Ja esmu sabiedriskā vietā (īpaši transportā) arī pagriezīšu klusāk mūziku, lai neviens nedzird, ko klausos austiņās.
* Naktī obligāti vienmēr blakus gultai jābūt ūdenim. Ja tas nav un par to atceros tad, kad jau esmu ielīdusi gultā, tik un tā celšos un iešu tam pakaļ uz virtuvi.
* TV bieži iet bez skaņas, taču man vajag lai kaut kas fonā darbotos.
* Pirms gulētiešanas izpildu konkrētus rituālus - telefonam jābūt uz galdiņa, cigarešu paciņai uz plaukta utt. Ja kaut kas neatrodas savā vietā, tad pārkārtošu visu tik ilgi, kamēr katra lieta nebūs savā vietā.
* Vienmēr, ja veikalos manīšu, ka kaut kas nokritis, pacelšu un meklēšu tam paredzēto vietu.
* Arī varu nomazgāties tikai tad, ja vannasistabas durvis ir vaļā, jo baidos, ka kāds tikmēr varētu atrasties istabā.
* Arī visu vienmēr ņemu no beigām, nekad neņemu pirmo produktu, kurš atrodas plauktā.
* Ja kādā filmā vai videoklipā redzu kādu smēķējam, uzreiz pati dodos uzsmēķēt.
* Alu spēju dzert tikai no pudeles vai bundžas, no glāzes negaršo.
* Ar kaķi runājos un uķinos tādā balsī kādā parasti runā ar bērniem.
* Nemāku uzvilkt krūšturi, tāpēc jau gadiem ilgi aizmugures daļu pagriežu uz priekšu, aizsprādzēju ciet, tad griežu kā tam pareizi jābūt un tikai tad ievelku rokas lencītēs.
* Pat vasaras tveicē guļu tikai zem segas un varu aizmigt tikai pilnīgā klusumā, tāpēc pirms gulētiešanas no kontakta izrauju datora vadu, jo tas klusi šņāc.
* Kad cenšos aizmigt, prātā sāku iztēloties kādu skaistu stāstu vai notikumu, kuru gribētu piedzīvot. Kad aizmiegu, nākamajā dienā atceros kurā vietā pārtraucu iztēlošanos un naktī atsāku no pārtrauktās vietas.
Noteikti, ka ir vēl, pagaidām tikai prātā nenāk. :D