Oij, es taču neteicu, ka esmu veģetāriete, es esmu cilvēks, kas pāriet uz veselīgu uzturu. Gaļu ēdu pāris reizes gadā, tad kad laukos tieku pie pazīstama mednieka medījuma gaļas. Nedomāju, ka izslēdzot no uztura rimi nopērkamo gaļu kāds var sabeigt veselību, tas nav nopietni :D
Pēdējā laikā esmu izjutusi kopsakarības - nav gaļas, nav maizes manā kungī - man ir vairāk enerģijas un labāka āda. Pie tā arī pieturos, iespējams, ka vēl pēc kāda laika nekārosies arī meža gaļa. Piena produkti vispār tikai uzpūš manu vēderu. Izaicinājums varētu būt atteikties no zivīm. Bet nu negrasos forumā nevienam skaidrot un pierādīt, ka bez gaļas un vispar bez ļoti daudz kā cilvēks var iztikt, jo visu pasauli nepārliecināšu. Pasaulē ir ļoooti daudz cilvēku, kas ne tikai gadu, bet pat 6 un 9 gadus ir svaigēdāji un vegāni un viņi ir ieguvusi tikai labāku veselību, nekāds vitamīnu trūkums viņiem nedraud, sievietes svaigēdājas pat iznēsā veselīgus bērnus, bet LV līdz tam vēl augt un augt. Protams, ir viegli būt svaigēdājam, ja tu dzīvo vieta, kur mango un banāni aug tev dārzā tā pat kā mums gurķi un burkāni, tikai mums gurķi ir dažus mēnesus, bet viņiem banāni visu gadu :)