Sveikas!
Esmu meklējumos, lai atrastu labu jogurtu savām auzu pārslām. Bezpiedevu jogurti jau riebj. Ir liktas zaptes, medus, kanēlis, bet sapratu, ka tāpat sevi nevaru mocīt. ja negaršo, tad negaršo.
Gan jau kāda no jums seko savam uzturam, un visus veikala jogurtus ir izpētījusi. Jābūt taču kaut cik veselīgam jogurtam.
Nu un ko veselīgāku par bezpiedevu jogurts + svaigi augļi vai ievārijums (neveselīgi) vai medus vai kas tu tur, tu ceri atrast? Ja tev negaršo jogurts, tad negaršo, un nav jēgas mocīties.
Jau kādu gadu aizvietoju jogurtu ar Anneles 0.5 paniņām ar dzērvenēm un klijām. Esmu sajūsmā - maz cukura, maz kaloriju, bet garša pietiekami laba, lai izbaudītu manā gadījumā musli.
ne vnm sanāk aizvietot, bet jāāāāa, ļoti garšīgs. Man pat kāpaniņu pretiniekam (standartu) , šis ļoooti garšo :)
Vai tad uz auzu pārslām nevar uzliet kefīru? Pieblenderē, nezinu, tur banānu vai ogas no dārza, un būs veselīga ņamma. Bezpiedevu jogurtiem tas skabumiņš ir daudz izteiktāks, nekā kefīriem.
0% tauki noteikti neliktu kā sinonīmu vārdam veselīgs, jo nesen lasīju rakstu, ka no šiem produktiem veidojas vēzis, jo, kā zināms, dabā nav sastopams piens ar 0% tauku, bet tas tiek mākslīgi iegūts. Ja nav problēmas ar lieko svaru, noteikti jāizvēlas piena produkti ar normālu tauku procentu.