domaju,ka es daru labako darbu,ko ar savu izglitibu varu,man patik. Bet vispar es gribetu darot kko ar web dizainu saistitu.
Ja darbotos sava nodaba, es gribetu organizet pasakumus, dekoret pasakumus, kazas, ak, ka tas man patiktu!
Es labprāt strādātu par ārstu- traumatologu. Šobrīd arī strādāju medicīnas jomā, ārsts neesmu, bet ļoti gribētu. Būtu ātrāk sapratusi, ka vēlos studēt medicīnu, būtu mācījusies vajadzīgos priekšmetus. :( Kapēc?! Jo medicīna ir vienīgā joma kur es sevi redzu.
Vēl gribētu protams aŗī kko saistītu ar uzņēmējdarbību, reklāmu utt, bet uz to man smadzenes nevilks. Tāpēc tas paliek -"es gribu" līmenī.
Meitenes nekad nav par vēlu kaut ko mainīt! Pati drīz krasi mainīšu savu dzīvi- mācīšos medicīnu! Savulaik esmu mētājusies no vienas jomas uz citu, bet nu, es ceru, esmu atradusi ko nopietnu :) tikai nedaudz biedē, ka mācības notiks zviedru val. Bet nekas, I can do it! :))
man ir mans sapņu darbs, bet gribētu atkal pievērsties hobijam - patīk restaurēt mēbeles :) domāju, ka saņemšos un to izdarīšu. Dēls tieši ies skolā no septembra, kāds foršs plaukts, galds un krēsls nebūs lieki :)