kur lai sastop meitenes kurām būtu vismaz 25 un būtu nevainīgas? savādāk apnicis ka visas jau tājā vecumā ir nomaukojušās līdz vēmienam. Varbūt šeit cosmo ir kāda nevainīga meiča?
P.S.Tas irn jaunais seriāls, pec Kuprina darba motīviem. Ļoti smags, pat man biaj smagi. Pārāk jau nu skarbi un nezēlīgi. Bet tadam idiotam ka tev var palidzet.
Ak, nabaga nemīlētais un apbižotais cilvēk!
Var redzēt, ka pats nekad neesi dabūjis, tāpec tagad kladzini, ka svarīgi būt nevainīgai. Būtu pats to visu baudījis, tad tagad dziedātu pavisam citu dziesmiņu - cik svarīgi, ka meitenei ir pieredze utt.
Tādas meitenes ir arī 25 gados, bet viņas tev pirmajā randiņā neteiks hei, zini ko, esmu nevainīga. Vienkārši maini savu sabiedrības loku - ja iepriekš meklēji meitenes klubos, tad tagad meklē normālākās vietās. :)
Kristīna-esmu gan dabūjis. Vnk es domāju ka visiem vīriešiem patiktu ar nevainīgu meiteni labāk, kā nekā visiem man liekas nenormāli patiktu tā sajūta ka esi pirmais un nav neviens cits bijis.
Nekur jau nav teikts, ka tā nevainīgā nebūs vairākiem puišiem sniegusi orālo vai kā senos laikos - anālo :D
Tad viņa joprojām skaitīsies svēta un nebūs mauka? :D
Vnk es domāju ka visiem vīriešiem patiktu ar nevainīgu meiteni labāk
Tu esi runajis ar visiem Latvijas vīriešiem? Veicis baigo datu izpēti un ilgus gadus izdarījis secinājumus, lai saprastu, ka visiem tā patiktu?
Ja jau esi dabūjis, tad Tu arī esi palietota prece. Kāpēc, lai nevainīga meitene ņemtu tevi? Tu esi lietots un netīrs! Pff! Pats grib nevainīgu, bet pretī dod lietotu preci...
Kristīna-tu izklausies pēc cilvēka kuram vienmēr viss ir slikti :D vnk es tādas meitenes cienu daudz vairāk un labi, par 25 varbūt mazliet pārspīlēju, bet arī ļoti labi ja, bet nu vismaz 20 un tā.
Elie, es zinu tādas vairākas meitenes. Viena no viņām iet gan uz klubiem, gan ballējas, bet neko vairāk. Toties cita ir mājās sēdētāja. Tad nu ej un saproti, kur atrast kādu nevainīgo. :D