Heijaaa, saulītes! Ārā tik silts, bet ne pa karstu, tāpēc dieniņa jauka un garastāvoklis arī.
Tā kā savā priekā vēlos dalīties, nolēmu mājiniekiem pagatavot ko gardu.. Bet apstājos pie tā, ka nemaz nemāku pamatlietas :D
Tātad tā, dāmas- tirgū nopirku zemenes, veikalā divas paciņas saldo krējumu, mājās ir auzu pārslas. Gribu no šiem trim uztaisīt kišmiš, aizdoma, ka ir garšīgi. Tāpēc man ir pāris jautājumi, lūdzu nesmejieties, esiet jaukas
1)Kā sakult putukrējumu? Man ir šāds saldais krējums:
Cik daudz cukura likt klāt un vai man ir jāizmanto viss saldais krējums, lai sanāktu pilna bļoda putukrējuma?
2)Kā apgrauzdēt auzu pārslas? Ieberu pannā... cik daudz cukura? Eļļu jau nevajag, vai ne?
Mīļš paldies, meitenes, par atbildēm!