Esmu ievērojusi, ka sieviešu dabā ir meklēt zemūdens akmeņus tur, kur to nav, un analizēt situāciju.
Citreiz džeks nezvana. Meitene domā 100 iemeslus, bet patisība ir viena-ja tu viņu interesēsi, meklēs tevi draugos, facebook un kur vēl tik ne! Ja džeks sāk raustīties, no sērijas, tev es neesmu gana labs, sāk spraust batonus ausīs vai gluži pretēji-te uzrodas, te pazūd uz laiku, un nedod par sevi ziņu, tad ticiet man-Jūs visticamāk neesiet tā sieviete, kurai pieder viņa sirds.
Vīrietis, kuram sieviete patīk, mēģinās ar viņu sazināties, tieksies pēc viņas! Sakiet-bet ir tak kautrīgie! Arī tie vismaz kaut nedaudz paspers soli uz priekšu. Es atbalstu, ja sievietes pasper soli pretī vīrietim, nereti pirmās dod mājienu vai izrāda iniciatīvu, bet ar noteikumu, ka tas ir vienreiz, lai vīrieti iekustinātu. Ja pēc mājiena došanas nav viņa pretgājiens, tad jāapdomā vai viņš tevi tiešām grib, un ir tik ļoti kautrīgs.
Jebkurā gadijumā attiecības pēc būtības nav tik sarežģītas kā mums sievietēm gribētos domāt, jo lielākoties ja tu viņu interesēsi, tu nepaliksi nepamanīta.