Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

'tev nevajag tādu kretīnu kā mani'

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Sveikas dāmas.

Tā vien šķiet, ka visas manas tēmas tikai par attiecību līkločiem. :)

Iepriekš jau par šo puisi rakstīju, bet šoreiz kas pavisam cits.
Tēma-klišejas.
Atkāpe pagātnē: satikos ar puisi, neko ilgi gan nekas nebija, bet biju 'aukstā sieviete' pret 'sieviešu mīlulīti ar paaugstinātu ego' . beigās viss no viņa puses jūtu līmenī manāmi progresēja, bet tad viņš pēkšņi nozuda. Kad nejauši satikāmies un izrunājāmies, teica, ka tiku pārāk tuvu viņam. es esot redzējusi 'pārāk cauri viņa maskai' . Citējot 'es kļuvu pārāk vulnerable tavā priekšā'.
Tur bija diezgan gara saruna, bet viss beidzās draudzīgi. pats mani apķēra un teica, ka esmu ļoti, ļoti forša. Teicu,ka viss jau forši, nemeklēju vīru un lai nepazaudē savu 'es' , lai cik bannāli ta skanētu.
TAGADNE: biju pasākumā, kur bija arī viņš. visu laiku meklēja ar mani kontaktu, gribēja runāties.vēlējās kopā ar maniem draugiem iet uz atsevišķu vietu/istabu ballēt. kad atteicām, pievienojās ārā runāt. deju placī ,protams, pievērsa uzmanību un dejoja arī ar citām (kā jau 'brunču mednieks, līdz šim nesēdēja jau plinti krūmos iemetis), bet tad gan pievērsās man. ļoti nāca virsū.es gan biju ļoti distancēta no viņa. lai gan iekšā man griezies emociju virpulis par viņu ir bijis vienmēr, esmu pratusi to veiksmīgi maskēt.

tās, kas garo tekstu iepriekš nelasīja-šeit sākas mans jautājums:
visu laiku uz deju grīdas komplimentēja mani, teica un 32465x atkārtoja, cik es esmu patiesi forša meitene. bet tad ik pa brīdim pats konfliktēja ar sevi. meta paralēli arī frāzes 'mēs abi to nožēlosim' (ja kkas notiks, lai gan nereaģēju uz viņa kantes sišanu). tad atkal bira komplimenti un tad atkal kkādas atrunas pašam sev. bomba bija teksts 'tev nevajag tādu kretīnu kā mani'.
Ok, nevelkam gumiju-es saprotu, ka tie ir klišejiski ,kas dzirdami teju no katra puiša, BET, tad ja es pati bāztos virsū un kko mēģinātu. viņš kā puisis lenc mani un reizē pats ar sevi skaļi konfliktē.šī ir lieta, kas man nav skaidra.
varbūt kāda ir saskārusies ar šo? vēl labāk būtu, ja būtu kāds vīriešu kārtas pārstāvis ar savu redzējumu un viedokli.

paldies, jaizlasījāt līdz galam, meitenes! :)
03.06.2014 22:00 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Kad vinjsh konfliktee ar sevi un saka-tev taadu kaa mani nevajag, vinjsh ganjau gaida, kad teiksi-nee, vajag, vajag. Tu neesi tik slikts, utt.:D
Man ir bijis pazinja, kas gribeeja ko vairaak sabiidiit un ik pa laikam teica kaut ko no shiis seerijas-es tik slikts un tik laba, tev nevajag taadu, kaa es..un ko es vienreiz atbildeeju-tev taisniiba, nevajag. Un tas bija viss.:D
03.06.2014 22:06 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Sava veida spēle.. tik jauks, bet uzreiz dod pretī- ka Tev, jau tādu nevajag.. Sava veida flirts ar ko pievilina, uzprasās uz kompilmentiem, ka noteikti nav jau tik slikts, kā viņš sevi raxturo un ja nu kas tomēr starp jums notiktu- lai velāk varētu Tev iemest acīs, ka viņš tač teica, ka tādu kretīnu Tev nevajag.... ;) Šitādu arī labāk tiešām nevajag :D
03.06.2014 22:08 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Jāā prezīci kā man!!
Precīzi aprakstīji mani un manu bijušo, vai nu tas ir viens un tas pats cilvēks vai arī mēs abas atkodām netīšām babņiku vājo vietu :D
Un pati esmu rīkojusies kā viņš. Tur pat īsti manuprāt nav ko piebilst, viņš laikam tevi baifās pazaudēt un būt sāpināts līdz ar to pirmais aizlaidās. Tava vienaldzība dara viņu traku drošvien, viņš grib tevi atpakaļ, bet kā jau teicu baidās, Tpc konfliktē ar sevi

Reitings 124
bet šoreiz tas īsit nebija tā (esmu saskārusies ar šo jau iepriekš). mēs ,kopš viss 'pajuka' esam diezgan draudzīgi.speciāli netiekamies, nedraudzējamies, bet , tā kā nākās redzēties, esam draudzīgi.
šoreiz pats lenca, bet konfliktēja tā konkrēti. vienā brīdī aizejot pats prom, tad atkal atnākot atpakaļ.tādas kā hormonu vētras un neizlēmība, ko grib.
piebildīšu-abiem 20 gadi.

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Piekrītu ice, ka pēc tam varēs to acīs iemest " es taču teicu"
03.06.2014 22:10 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Nezinu, bet izklausaas peec tada kas nezin ko grib
..saudaas turpu shurpu.
Kapeec tu vispaar vinju te piemini, paardomaa..kko fantazee..? Gan jau pasai patiik vins, ja jautavasuzmaniibas, domu cieniigs
03.06.2014 22:12 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
anna, nu zini, kaut kāds frīkains čalis. Iedod kurvīti, ja vien negribi vienas nakts sakarus.
03.06.2014 22:16 |

Reitings 202
Reģ: 30.03.2014
'tev nevajag tādu kretīnu kā mani "- uz so vareji atbildet "tiesi ta , nevajag" un viss.

Spela ar tadam pasam kartim, ka vins.!
03.06.2014 22:16 |

Reitings 124
nu, kā jau minēju-emociju ziņā nekad neesmu bijusi pret viņu vienaldzīga, bet vienmēr biju vēsa un auksta pret viņu, jo reputācija puisim gāja pa priekšu. cenšos saprast vai šis ir kāds kārtējais mačo gājiens vai arī tiešām teica patiesību, kad minēja, ka es esmu tikusi 'pārāk tuvu' šim babņikam.
03.06.2014 22:17 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Izklausās pēc puišeļa, kas pats iedomājies, ka baigi sliktais puika un tagad tev ar to lielās. :D
Bet nu tādā vecumā jau šādas tīņu spēlītes ir saprotamas. :)
03.06.2014 22:17 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Nav svarīgi, cik viņam gadu. Tā ir noteiktu vīrieša tipāžu pievilināšanas stratēģija. Tāda bad boy tēlošana, paturot iespēju atkāpties. Un tā ir veca kā pasaule. To var salīdzināt ar emociju tango -solis uz priekšu "tu man patīc", solis atpakaļ "tev nevajag tādu kretīnu kā mani", te tu pasper soli viņa vizienā "tu neesi tik slikts kā iztēlojies", atlieciens "ņem mani, esmu tava". Klasika...
03.06.2014 22:21 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Manipulatoru gājiiens. Ehh..
Bija man puisis, kurš tieši šādi panāca visu, ko grib un es itkā sapratu to, bet negribēju sev atzīt, ka viņš manipulē.
Nebija perfekts, nebija ideāli skaists utt.. bet visu laiku teica- kādēļ Tev tādai foršai, skaistai meitenei vajag mani? Ka es varētu dabūt foršāku puisi utt.. protams, ka tas tikai pabaroja viņa ego. Bet nu uzreiz negribēju sev atzit, ka viņš tāds ir.
03.06.2014 22:23 |

Reitings 696
Tāda bad boy tēlošana, paturot iespēju atkāpties. Un tā ir veca kā pasaule. To var salīdzināt ar emociju tango -solis uz priekšu "tu man patīc", solis atpakaļ "tev nevajag tādu kretīnu kā mani", te tu pasper soli viņa vizienā "tu neesi tik slikts kā iztēlojies", atlieciens "ņem mani, esmu tava". Klasika...
mhm, nafig šito visu, ja vien nepatīk visu laiku šitās spēlītes... mierīgi ar tādu nepadzīvot :D
03.06.2014 22:23 |

Reitings 124
viņš vienmēr ir zinājis, ka uz mani tas nestrādā.pie katra līdzīga teksta iepriekš, es esmu vienmēr atcirtusi ko spēcīgu pretī. es nekad neesmu barojusi viņa ego, drīzāk grāvusi to. vienmēr ir centies izdabūt no manis kādu komplimentu,kas nekad navsanācis.es arī viņam pēdējā sarunā minēju, ka paŗāk labi redzu viņam cauri. hmm. dīvaini.
03.06.2014 22:26 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
ja puisis saka, ka meitene ir forsa, tad vins vinu neuztver ka potencialo sievieti ar kuru varetu veidot attiecibas.
ja tu patiktu, tad visu uzmanibu pieverstu tev, nefliretu ar citam. bet redz-citas neiedeva un nepavilkas, tad gaja pie vieglaka medijuma, respektivi, tevis! un ieksejs konflikts, jo vinam tevi nevajag. varbut grib, lai pati atsujies no vina, jo tas standartfrazes par es jau tads, tev vajag labaku, ir parasti pie pamesanas.
ta ir mana situacijas analize. varbut kludos.
03.06.2014 22:33 |

Reitings 124
marta
peikristu, ja nebūtu tā, ka viņam jūtas bija vairāk jau iepriekš un arī šoreiz es biju draudzīga, bet distancēta-tas, kas plijās virsū bija viņš. 'viegls medījums' būtu pēdējais kā es varētu sevi nosaukt viņa acīs pēc visa. :)
03.06.2014 22:34 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man trakajos gados arī šitādi bija. Nu, man šķiet, tas ir tāds kā atkāpšanās ceļš. Tulkojums: "Mazliet paseksot jau var, bet neesmu boyfriend material. Pēc tam nevarēsi teikt, ka netiki brīdināta!" :D
03.06.2014 22:40 |

Reitings 696
anna, viegls nē, bet saistošs, kas joprojām mistisku apsvērum dēļ nav viņa, jo viņš ir tač tāāāāāds bad boy, gan :D
03.06.2014 22:44 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
piekritu elzabetei.
bet jebkura gadijuma, virietis, kas grib sievieti, daris visu, lai ar vinu butu kopa, komunicetu. tada raustisanas un neizlemiba neiet kopa ar baigo lovi. vai ne ta/

un tu esi viegls medijums, jo tev ir simpatijas pret vinu. bet citas meicas ir grutak dabut, jo vinam nav vel simpatiju.
03.06.2014 22:46 |

Reitings 124
nu laikam jau visur meklēju deeper meaning. vienkārši iedomājos, ka čalis, kas visai pasaulei mēģina parādīt, ka ir baigais lops, international man-whore utt. varbūt beidzot saprata, ka ir kāds, kas redz tam visam cauri.
love nav ,protams,jo piekrītu marta ,ka tad puisis dara jebko, bet sapists prāts, kad esi pieradis būt citāds, bet pēkšņi kāds pastrinkšķināja patiesās 'stīgas' gan. šķita, ka varbūt tagad pats tamdēļ ir apmulsis, ko darīt, jo patīku, bet ir pārāk pieradis un sadzīvojis arsavu dzīvesstilu. laikam jau kļūdos un esmu pārāk cilvēkus analizējoša un ziloņa pūšoša.
03.06.2014 22:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits