Sveikas dāmas.
Tā vien šķiet, ka visas manas tēmas tikai par attiecību līkločiem. :)
Iepriekš jau par šo puisi rakstīju, bet šoreiz kas pavisam cits.
Tēma-klišejas.
Atkāpe pagātnē: satikos ar puisi, neko ilgi gan nekas nebija, bet biju 'aukstā sieviete' pret 'sieviešu mīlulīti ar paaugstinātu ego' . beigās viss no viņa puses jūtu līmenī manāmi progresēja, bet tad viņš pēkšņi nozuda. Kad nejauši satikāmies un izrunājāmies, teica, ka tiku pārāk tuvu viņam. es esot redzējusi 'pārāk cauri viņa maskai' . Citējot 'es kļuvu pārāk vulnerable tavā priekšā'.
Tur bija diezgan gara saruna, bet viss beidzās draudzīgi. pats mani apķēra un teica, ka esmu ļoti, ļoti forša. Teicu,ka viss jau forši, nemeklēju vīru un lai nepazaudē savu 'es' , lai cik bannāli ta skanētu.
TAGADNE: biju pasākumā, kur bija arī viņš. visu laiku meklēja ar mani kontaktu, gribēja runāties.vēlējās kopā ar maniem draugiem iet uz atsevišķu vietu/istabu ballēt. kad atteicām, pievienojās ārā runāt. deju placī ,protams, pievērsa uzmanību un dejoja arī ar citām (kā jau 'brunču mednieks, līdz šim nesēdēja jau plinti krūmos iemetis), bet tad gan pievērsās man. ļoti nāca virsū.es gan biju ļoti distancēta no viņa. lai gan iekšā man griezies emociju virpulis par viņu ir bijis vienmēr, esmu pratusi to veiksmīgi maskēt.
tās, kas garo tekstu iepriekš nelasīja-šeit sākas mans jautājums:
visu laiku uz deju grīdas komplimentēja mani, teica un 32465x atkārtoja, cik es esmu patiesi forša meitene. bet tad ik pa brīdim pats konfliktēja ar sevi. meta paralēli arī frāzes 'mēs abi to nožēlosim' (ja kkas notiks, lai gan nereaģēju uz viņa kantes sišanu). tad atkal bira komplimenti un tad atkal kkādas atrunas pašam sev. bomba bija teksts 'tev nevajag tādu kretīnu kā mani'.
Ok, nevelkam gumiju-es saprotu, ka tie ir klišejiski ,kas dzirdami teju no katra puiša, BET, tad ja es pati bāztos virsū un kko mēģinātu. viņš kā puisis lenc mani un reizē pats ar sevi skaļi konfliktē.šī ir lieta, kas man nav skaidra.
varbūt kāda ir saskārusies ar šo? vēl labāk būtu, ja būtu kāds vīriešu kārtas pārstāvis ar savu redzējumu un viedokli.
paldies, jaizlasījāt līdz galam, meitenes! :)