Pretīgie čigāni!

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Šodien gandrīz kļuvu par viņu upuri!
Viss sākās ar nevainīgu jautājumu, kā var nokūt līdz lidostai, es kā labsirdīga būdama, arī domāju, nekas, ka čigāns, mazums, paskaidrošu cilvēkam, vēl bērns mazs bij līdz... Izskatījās ticami.

Attapos tikai tad, kad man sāka piedāvāt kaut kādas smaržas un ka pieskaros savam makam, ko laikam jau sāku vilkt no somas, nezinu, kas tas bija hipnoze vai kas, bet es nekad nepirktu kaut ko no čigāniem, tad viņa sāka kaut ko nesakarīgi vervelēt, izklausījās ļauni, un tikai tad atjēdzos, ka man makā šoreiz ļoti daudz naudas un kas par cenu uzlīmi tai smaržai virsū (bija šausmīgi liela cena) un tesos ko kājas nes prom.

Pretīgi!!!!! Un bail iedomāties, kas būtu ja nebūtu attapusies un vilktu visas banknotes tik ārā, tur tiešām bija kaut kāda hipnoze!

Vairs nevienam svešam cilvēkam uz ielas neatsaukšos, labāk būšu nepieklājīga, nekā pakļaušu sevi briesmām, nu nē, kopš šīs dienas tiešām! Ārprāts!
03.06.2014 12:21 |

Reitings 307
Reģ: 17.08.2012
Jums vajadzētu aizbraukt uz Sabili,tur cigānu ir vairak nekā Latvieši :D Pa Sabili vispār negribas staigāt,jo viņi pa visiem stūriem ir :D
Pati neesmu no Sabiles,bet nesen kā biju tur iegriezusies.
03.06.2014 13:45 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
kad kāds čigāns iet garām man, es sastingstu, ciešāk saturu somu un ar poker face ātri paeju garām :D savādāk es nevaru, man reāli bail :D
man tā bija Stokholmā, tur parasti sēž ar tādām miglainām bildītēm, visi saka, ka uz viņām skatīties nedrīkst, es paskatijos un es mocijos ļoti ar galvassāpēm, palika slikti.. var jau būt, ka sakrtība, bet viņa tur nomurmulēja kautko.. tāpēc domāju, ka tieši tāpēc tas viss notika.
tākā man no viņiem ir bail, tad es nemaz neiesaist'tos sarunās, un ir jau labi, vismaz šādi gadijumi nav.
nav jau tā, ka viņi visi ir ļauni un slikti, ir izņēmumi, bet tomēr tas to kopējo viedokli diemžēl nemaina.
03.06.2014 13:48 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
sāku tagad iedomāties, kas būtu ja būtu paņēmusi tas manas smaržas un tagad tik piefiksēju, tā ciganka tik ļoti gribēja man seja ielīst, es kkur uz pavisam citu pusi skatījos, nepatīk vispār cilvēkiem acīs skatītites, skatos tikai to acīs, kam uzticos
03.06.2014 13:55 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
tb viņas saržas :D
03.06.2014 13:56 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es gan varu citu gadījumu pastāstīt, jo man pašai tā nekad nav gadījies. Ar mani viņi arī nerunā. Man pašai skatiens iznīcinošs. :D

Mammai ilgu laiku uz acs plakstiņa bija balts izaugums - pat dakteri nezināja, ko ieteikt, izņemot operāciju (nebija parastais miežagrauds). Mēs gājām garām autoostai Daugavpilī (man pašai bija kādi 10-12 gadi). Apstādināja čigāniete, pajautāja, cik pulkstens (autoostā ir pulkstens). Bet nu mamma viņai pieklājīgi atbildēja. Viss, neko vairs neteica, tik tā interesanti noskatījās. Pēc pāris dienām mammai tā izauguma uz acs vairs nebija. Noteikti sakritība, bet atmiņā ir palicis.
03.06.2014 13:57 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Bērnībā manā kāpņu telpā dzīvoja čigānu ģimene...it kā nevienu nehipnotizēja un izturējās kā normāli cilvēki. Viņu dēls nāca ar pārējiem sētas bērniem spēlēties, taču 1x atceros, kad ārā bijām es, tas čigānu dēls un vēl viens puišelis. Un šis 3šais gribēja, lai mēs abi ejam pie viņa ciemos, bet viņa mamma atļāva mani aicināt, bet to čigānu nē.
Bet zinu arī 2vas čigānu dvīņumāsas, kam tgd ir kādi 16 gadi, bet kad vēl mācījos pamatskolā, mācījāmies vienā skolā. Abas gudras, brauc uz olimpiādēm, labi ģērbjas, uzvedās kā parastas tīnes un vispār, ļoti foršas meitenes. Skumji, ka labi, ja 5% no čigāniem ir tādi, pārējie tiešām ar savu zaglīgo, uzbazīgo, negodīgo dzīvesviedu rada lielas negācijas pret šo tautību.
03.06.2014 14:11 |

Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
kreimene, nē, viņs mani nolamaja un izkāpa nākošajā pieturā ārā
03.06.2014 14:24 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Lai cik tas smieklīgi izklausītos, bet manu tēvu gadus 10 atpakaļ šitā apstrādāja divas čigānietes. Attapās vien kad piebrauca pie mājām, ar pilnu bagažnieku visādu sūdu maisos (vecas drēbes, saplēstas maikas un bikses). Un protams tukšu maku . Bet vēl šodien saka, ka neko neatcerās no momenta kā sāka runāt, līdz momentam kad izkāpa no mašīnas pie mājām.

Ar manu tēvu bija līdzīgi, tikai tas bija Zviedrijā, ja nemaldos. Vinš stāstīja, ka čīgāns prasījis ceļu un tētis kaut gan ārzemnieks, tieši zināja un tādeļ gribēja to ceļu pastāstīt. Tā arī īsti neattapies nopirka kkādu dīvainu uzvalku vai ko tādu. Īsti neatceros, tas bija pirms vairākiem gadiem.
03.06.2014 14:28 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Man arī ir labs piemērs. Vidusskolā mācījos kopā ar čigānieti, viņa bija ļoti jauka, izpalīdzīga.
Bet viņas tēvs bija čigānu barons, viņa vienīgā vidusskolā ar BMW X5 brauca uz skolu, šad tad ar S klases mersi. Staigāja visa vienā zeltā, bet kā meitene bija ļoti jauka un gudra :)
03.06.2014 14:29 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Ticu, ka tā bija hipnoze.
Gadījums no dzīves - pirms daudziem gadiem mamma bija tirgus paviljonā. Iepirkās un kaut ko aizrunājās ar pārdēvēju, tad pagriezās pa labi un redzēja, ka blakus paviljona pārdevēja velk no kases ārā naudu un dod čigānietei, kura stāv pie letes. Protams, aizgāja, iejaucās - pajautāja ko viņa dara un viss - šī šokā skatās uz rokām un saprot, ka viņai pilnas rokas ar papīrnaudu, kuru jau taisās dot čigānietei. Lieki piebilst, ka to naudu viņa negribēja dot čigānietei.
03.06.2014 14:35 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man vecajaa maajaa dziivot, dziivoklii dziivoja chigaanu gjimene. Visa kaapnjutelpa bija shokaa un iztureejaas pieklaajiigi, bet uzmaniigi.
Viendien vinja man prasa maajas pagalmaa, lai es aiztaisot vinjai zelta rokasspradzi uz rokas. Es kaados 17 gados arii aiztaisiiju. Nezinu, ko gribeeja panaakt. Ir saukusi manu mammu dziivoklii, nolasiit skaitiitaajus, jo pati neredzot, bet tajaa pashaa laikaa blakus seezh jauns puisis, kam noteikti ar redzi viss kaartiibaa.
Vai arii, kad draugs naaca ciemos, ciganka pa logu sauca vinju ievadiit vinjai O kartes kodu no cheka..
Nezinu kaads bija meerkjis tam visam.tajaa dziivoklii vinji tur chupaam dziivo un viendien pagalmaa ciganka sakaavaas ar citu sievieti. Un beigaas mentiem staastiija, ka latviete speerusi ar kaajaam vinjas beernam un nozagusi kjeediiti. Ne nu speera, ne nu zaga...
03.06.2014 14:35 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Paldies Dievam neviens pie manis ilgi neuzkavējas.Ir kāds kādreiz pienācis un piesējies autoostā,bet es vainu nereaģēju vispār nekā vai pasaku,ka neinteresē.Otrajā gadijumā gan viņi tomēr mēģina uzmanību noturēt,palīdz elementārs-man nav naudas :D
Kaut kad biju maziņa bija gadījums,kad čigāni gandrīz manu vectēvu apčakarēja,kaut kādus nažus gribēja iesmērēt,šis jau bija gatavs maksāt,kad to pamanīja mans tēvs un piedraudēja tiem čigāniem,ka visus kaulus salauzīsa,ja tūlīt neaizvāksies
03.06.2014 15:28 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Vispār esmu dzirdējusi,ka čigāniem nepatīkot tumši brūnas acis.It kā nespējot tādus cilvēkus nohipnotizēt vai bail esot,nespēj noturēt acu kontaktu.
03.06.2014 15:29 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Harmony, jo viņiem pašiem tādas? :D ne velti saka, ka cilvēki ar brūnām acim, arī neesot čigāni, spēj nohipnotizēt un panakt savu ar skatienu vien
03.06.2014 15:35 |

Reitings 2728
Vispār esmu dzirdējusi,ka čigāniem nepatīkot tumši brūnas acis.It kā nespējot tādus cilvēkus nohipnotizēt vai bail esot,nespēj noturēt acu kontaktu.

Mistika atrisināta - man ir tumši brūnas/gandrīz melnas acis - šodien braukšu uz tirgu pēc zemenēm un specom biedēšu Centrāltirgus čigānus!! :D
03.06.2014 15:37 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Starp visiem šiem sliktajiem stāstiem varu padalīties ar savu labo čigānu pieredzi. Ievācās mums kaimiņmājā, protams, dzīvoja tur 3 istabu dzīvoklī kādi padsmit cilvēki, bet jā, vienu reizi čigāns mani izglāba. Tā arī draudzīgi nodzīvojām vairākus gadus viens otram tuvumā, nekādu aizķeršanos tieši ar šo ģimeni nav bijis.
Ar uz ielām sastaptajiem čigāniem nekomunicēju, pat nesaskatos un tāpēc arī problēmu nav bijis.
03.06.2014 15:37 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
skaya - uzblenz tā, ka šie aiz bailēm visas savas falšās ķēdītes atdos par velti :D
03.06.2014 15:38 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Man arī gadījums ģimenē bijs tāds, ka tētis mūs gaidīja tirgus placī mašīnā.Kad atgriezāmies, bagāžniekā bija vesels maiss ar smirdīgām lupatām un 8 ls mīnusā.Tā arī viņš neko nespēja paskaidrot.
03.06.2014 15:41 |

Reitings 2728
Lollipop, sarunājušas! :D Un vēl pateikšu, lai zemeņu grozu līdz autobusam aiznes! :D
03.06.2014 15:47 |

Reitings 664
pirms daudziem gadiem, nu apm 5, stradaju Alfaa sporta veikala. ienaca 2 ciganietes, nu tadas jau gados.abas reize uzdeva visadus jautajumus- cik shitais maksa, kas tas ir? utt. sho vairs neatceros, bet bija taa, ka atveru kasi un saku skitit papira naudu..... labi, ka kolegis laicigi piesledzas. vinjsh man esot jautajis, ko es daru, bet es tik murminajusi, ka vajag izdot naudu.... cits kolegis mani ieveda personala telpas, kamer mans glabejs pateica vechinjam, ka parskaitis kasi, lai redzetu, cik isti liels ir izdodamais atlikums. chiganietes esot noteikushas- ai, tie tak tikai santimi, lai jau paliek. un prom bija. es esot sedejusi apm 5 min truli lurot siena, pec tam saku tricet un raudat. tad ari attapos.

pirms shi gadijuma neticeju tadai hipnozei. sajuta bija maksimali pretiga, ilgu laiku nespeju cilvekiem acis paskatites!
03.06.2014 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits