Sveikas meitenes,
Man ir 14 gadi
Man ļoti nepatīk iet uz svētkiem pie radiem , jo zinu ,ka ja es iešu, pēc viņiem ļoti pārdzīvošu par savu augumu.Man radi pārsvarā ir apaļi.Viņi ēd ļoti neveselīgi.Ja kādam no viņiem ir dzimšanas diena es ļoti pārdzīvoju ,jo būs jāiet un jāēd viss tas neveselīgais un pārtaukotais. Lētās gaļas lētie cīsiņi, treknās kūkas un.c.c .Es savā ģimenē ēdu tikai labus veselīgus produktus. Zivis sautētas , dārzeņus sautētus ,putras un citus ļoti veselīgus produktus.Kad ejot ciemos ieraugu tos galdus ar neveselīgo pārtiku un kā mani radi kuri ir apaļi tos stūķē iekšā un sūdzās par savu apaļumu man paliek pretīgi.Pilnībā negribās ēst .Man vienkārši iekšā metās slikti no tām letajām desām,gaļām,būlkām un citiem produktiem.Negribu ēst ,bet radi vislaik jautā kapēc neēdu pasaku kad negribu.Viņi tik saka paņem šito ,tak uzliec šito.Un ja neko nelieku tad paši bāž šķīvi.Nekas kas uz galda stāvētu nebūtu man piemērots.Jo viss ir neveselīgs.Un beigās raudu pie svētku galda ,jo bāž šķīvi ko es negribu pat ēst un man slikti no tiem lētajiem produktiem.