varu ieteikt bleach wash metodi. Loti laba.youtubee var atrast vairakus video,bet princips taads,ka tu sajauc nedaudz balinataju ar 6 % oksidantu ,(var jau stipraku vai vaajaaaku,bet stipraku nevajag,vairaak sabojaasi matus) un tikpat daudz parasto shampuunu (es vel pieliku paaris pielienus matu ellas,tas arii paliidz. ) un sajaus visu. un tad samitrini matus,un mazgaa to vissu iekshaa ,kaa shampuunu. paturi apmeram 20 min.-30 min. sitaa es no tumshi bruniem gandriz melniem tgd esmu tikusi jau pie gaishi gaishi bruniem,vietaam jau blonda sskipsnas (un lai nonemtu rizhiigo toni,peec katras bleach wash reizes patureju to krievu tonetaju 8.10 .
Matus sanaca apgriezt 2 cm bet peec vairaak nekaa menesha,jo tad tik saaka bojaties gali. proceduru veicu reizi nedeeljaa,loti nobrinijos ka tik maz bojaa. bet nu kopumaa vajadzeja gandriz divus meneshus,lai tiktu pie taadiem kaa tgd. Rizha nebiju ne vienu dienu :) Ieskau to metodi.Normalaas frizeetavaas strapcitu arii sho metodi pieleto,bet metode diezgan jauna,taaka jaiet uz muusdieniigiem saloniem. Tur to vissu izdariis protams aatraak :)