Milijons lai nokrāptu

Reitings 257
Reģ: 11.10.2010
Ja jums piedāvātu milijonu, jūs būtu gatavs nokrāpt savu otru pusīti?
26.05.2014 13:43 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Autors A. Sokolovs
Par prostitūtām, nedaudz no manas pieredzes......

Cilvēki, it īpaši sievietes, zina par prostitūtām tikai no filmām, vai nu gūst priekšstatu no redzētā, braucot ar auto pa Pērnavas ielu. Lielākajai daļai cilvēku attieksme pret prostitūtām viennozīmīgi izveidojusies kā pret kaut ko zemāku, mazvērtīgāku nekā viņi paši. Man šķiet, ka cilvēki tik noliedzoši izturas pret prostitūtām, jo tādā veidā grib pierādīt, ka viņi paši ir labāki, godīgāki un tml.

Šajā sakarā gribētu padalīties ar savu pieredzi. Priekš manis sievietes, kuras saņem naudu sniedzot seksuāla rakstura pakalpojumus, nav nekāda eksotika. Daudzas meitenes, kuras „guļ” par naudu, ir manas klientes, un man ir nācies ar viņām ļoti daudz komunicēt.

Prostitūtas ir visādas, bet es regulāri sastopu tikai divas kategorijas. Vienā grupā – meitenes, kuras strādā ārzemēs kaut kāda bordelī vai viesnīcā un apkalpo vidēji 6 cilvēkus dienā. Un otrā grupā ir sievietes, kuras „specializējas” uz individuāliem klientiem, ar kuriem viņas pavada dažas dienas. Dažreiz tie cilvēki pat nezin, ka tā meitene ir ļoti profesionāla un kādi viņai ir mērķi.

Esmu daudz komunicējis ar dāmām gan no vienas, gan no otras grupas. Un es pamanīju vairākas kopīgas īpašības. Ļoti bieži viņām ir bijusi smaga bērnība un jaunība, un gandrīz katra ir "sieviete ar pagātni". Gandrīz katrai ir sava dzelžaina leģenda - par ko viņa strādā, jo daudzām draugi un radi nezin kā sieviete pelna naudu. Tiem, kuri strādā vairākus gadus, tā leģenda ir ļoti noslīpēta un izklausās pilnīgi īsta un reāla.

Esmu ievērojis, ka meitenes, kuras bērnībā vai agrā jaunībā piedzīvojušas seksuālu vardarbību, ļoti bieži kļūst par prostitūtām. Man grūti spriest par šīs likumsakarības dabu. Iespējams, sieviete vairs neuztver seksu kā kaut ko dārgu savai dvēselei.

Katrai prostitūtai ir kaut kāda sava motivācija to darīt. Daudzas meitenes attiecas pret to kā pret īslaicīgi darbu – piemēram, lai nomaksātu kredītu vai samaksātu par studijām. Bet saknē ir slinkums un vēlme nopelnīt vieglu, lielu naudu. Es nezinu nevienu prostitūtu, kura kļuvusi par tādu, jo viņai nav, piemēram, pietikuši līdzekļi, lai iegādātos pārtiku. Ir redzēts pat variants, kad sieviete pievērsusies prostitūcijai, jo viņai vajadzēja naudu, lai viņas fatāli slimais bērns padzīvotu mazliet ilgāk.

Tās prostitūtas, kuras strādā ar vairākiem klientiem dienā, viņām nepatīkot sekss ar šiem vīriešiem. Viņas uztver tos kā gaļas gabalus, kuriem vajag ātrāk beigt un lai ātrāk saņemtu atlīdzību. Viņas dala klientus uz mazāk pretīgiem un vairāk pretīgiem. Protams, ir arī reti izņēmumi un trāpās arī kāds foršs čalis, bet tas ir izņēmums.

Meitenes man stāstīja, ka ar klientiem nevarot veidot attiecības, jo agri vai vēlu vīrietis sāks pārmest viņai, lai sieviete neaizmirst, no kurienes viņš viņu „izvilcis”, kas protams sievietei ir sāpīgi.

Prostitūtas, kuras specializējas uz VIP klientiem, vienmēr ir diezgan smukas un gudras. Viņas runā vairākās valodās, dārgi un gaumīgi ģērbjas, brauc ar dārgām mašīnām un nekad, no malas skatoties, nepateiksi, ka viņas ir prostitūtas. Tikai baumas klīst...

Laikam ir interesanti zināt, cik viņas pelna? Meitenes, kuras ārzemēs apkalpo vairākus klientus, dienā saņem 100-250EUR par katru. Bet tās, kuras velta klientam dienas, nevis stundas – saņem aptuveni 500-2000EUR par katru dienu.

Tomēr tāds dzīvesveids ir liela psiholoģiska slodze. Sievietes meklē visādus veidus kā aizmirsties un aizbēgt no realitātes. Tāpēc bieži viņām ir problēmas ar alkoholu un/vai narkotikām. Bet ir arī tādas, kuras piekopj jogu, meditācijas un vispār veselīgu dzīvesveidu. Dažas stāstīja, ka viņām ar laiku parādās tāds “iekšējais tukšums”...

Kāpēc es to rakstu? Es gribēju tikai teikt, ka tas ir tikai darbs, kurš nav ne labāks, ne sliktāks par citu darbu. Manā skatījumā prostitūtas ne ar ko neatšķiras no citu profesiju pārstāvjiem. Pagaidām sabiedrība ir pārāk aizspriedumaina, lai liktu vienādības zīmi starp prostitūtu un, piemēram, grāmatvedi. Kaut arī pa lielam starpības nav, ja sieviete to dara apzināti un brīvprātīgi.

Man ir vairākas labas draudzenes prostitūtas. Kaut kā viegli ar viņām. Varbūt tāpēc, ka šīm meitenēm ir liela dzīves pieredze un nav ilūziju, kurās parasti dzīvo citi?

Bet, ja man pajautātu, vai es gribētu veidot attiecības ar sievieti, kura tā strādā? Es teiktu, ka nē.
28.05.2014 01:19 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Man grūti uztvert Sokolovu par normālu cilvēku, kad ir redzētas viņa bildes.
28.05.2014 01:25 |

Reitings 3031
Sokolova bildes? Ha ha! Vīriešiem vēl ne tādas fantāzijas ir. :D
28.05.2014 01:27 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Tiešām kāds normāls (!) cilvēks sapņo par astoņkājiem sievietes intīmajās zonās? :D
28.05.2014 01:30 |

Reitings 3031
Man liekas viņš ar dažam foto sesijām pārbauda robežas lidz kuram latviešu zoses ir gatavas iet. Minētajā foto sesija meitenes viņa acu priekša bāza sev iekšā vibratorus. :D :D :D
28.05.2014 01:39 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Ir tads labs uzskats par to, ka nekad nevajag runat 100% parlieciba par situaciju, kura nekad nav buts. Dzive biezi vien viss ir otradi.

Pilnīgi piekrītu šim, tāpēc man nelielu smīnu izraisa šie- es nekad mūžā, mans vīrs nekad mūžā utt... Savā dzīvē esmu pārliecinājusies, ka no vārdu savienojuma "nekad mūžā" vajadzētu izvairīties.
Tāpēc man liekas, ka šo diskusiju bija vairāk jāuztver kā spēli, nevis kā kaut kādu morāles, pašcieņas un vēl nez kā mērīšanas veidu

Miljards plusu!
28.05.2014 08:41 |

Reitings 2248
Kā tad saukt sievieti, kas pārdod sevi un guļ ar nepazīstamu vīrieti par naudu?

Vai tad te kāda guļ un ir gulējusi????
Ja cilvēks pateiktu, ka VARBŪT varētu nozagt veikalā maizi, viņš uzreiz ir zaglis?
28.05.2014 08:46 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Tā kā slimību, kas saucas mīlestība esmu vairākas reizes izslimojusi, tad droši saku, ka nokrāptu, pat neuzskatot to par krāpšanu. Visu savu dzīvi esmu domājusi tikai , lai citiem labi- vīram(vīriem), bērniem. Pienācis laiks domāt par sevi.
28.05.2014 08:47 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
]
Ir tads labs uzskats par to, ka nekad nevajag runat 100% parlieciba par situaciju, kura nekad nav buts. Dzive biezi vien viss ir otradi.

Pilnīgi piekrītu šim, tāpēc man nelielu smīnu izraisa šie- es nekad mūžā, mans vīrs nekad mūžā utt... Savā dzīvē esmu pārliecinājusies, ka no vārdu savienojuma "nekad mūžā" vajadzētu izvairīties.

1) Tad spried par sevi. Cik var spriest par citām? Tu visas atbildētājas personīgi pazīsti un vari viņu galvās ielīst, lai apgalvotu, ka viņas reālā situācijā savus principus nodotou aci nemirkšķinot un nepieturētos pie sava teiktā? Ja meitene X, kuru es nepazīstu, saka, ka to nemūžam nedarītu,...es, piemēram, nevarētu sist kulaku galdā un apgalvot, ka viņa reālā situācijā nepieturētos pie saviem principiem, jo ''dzīvē viss esot otrādi'' un mana visaptverošā pieredze rāda, ka to vai šo nevajag teikt. Kādai varbūt ir otrādi, bet kāda cita, neskatoties uz apkārtejo smīnēšanu, pieturētos pie sava teiktā.

Tāpēc man liekas, ka šo diskusiju bija vairāk jāuztver kā spēli, nevis kā kaut kādu morāles, pašcieņas un vēl nez kā mērīšanas veidu

Miljards plusu!

Un kā tad vajadzēja atbildēt? Izlikties, ka pašcieņas nav un teikt, ka skrietu seksot nedomājot, jo jautajums uzdots kā spēle? Man likās, ka jāatbild kā uz parastu jautājumu. Ja nekrāptu par naudu, tad tā arī atbild un paskaidro kāpēc, protams, zinot ka pēc tam uzreiz tiks nosaukta par svēto, jo var redzēt, ka masveidā par pieņemamu tiek atzīta tikai viena atbilde.
28.05.2014 09:24 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
A. Sokolovs lubrikantu ēdājs :D
28.05.2014 09:27 |

Reitings 2248
Cik var spriest par citām? Tu visas atbildētājas personīgi pazīsti un vari viņu galvās ielīst, lai apgalvotu, ka viņas reālā situācijā savus principus nodotou aci nemirkšķinot un nepieturētos pie sava teiktā?

Tā...Kur Tu redzi, ka es spriežu par citām? Ja man atmiņa neviļ, tad rakstīju, ka izraisa smīnu. Un tā ir pilnīgi mana darīšana un manas tiesības neticēt vai ticēt. Nekur tak neesmu izteikusi apgalvojumus, ka tiešām tā ir.
28.05.2014 09:30 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
no shiis diskusijas sapratu vienu-zaptesburka ir taada pati vieglas uzvediibas meitene,kaa nazis.
28.05.2014 09:51 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
Vienu gan es šitajā nesaprotu - kā dažas ir iedomājušās ar to miljonu nodrošināt sev visu dzīvi, kā te izskanēja? Nu, varbūt vienīgi tad, ja mēnesī tērēsiet Latvijas pašreizējo vidējo algu
parēķinot, ja tev ir gadi 20 un dzīvo līdz 100, tad mēnesī varēsi iztērēt virs 1000, un tā nav gluži vidējā alga. vidējā alga ir kaut kur 500 - 700 eiro
28.05.2014 10:44 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Palasot šo diskusiju, ir skaidrs, kāpēc nemeklēju sev draudzenes.

Gluži automātiski aizveru ciet tās diskusijas, kur ntajās lapās vaukšķ Kubiete. No tādiem cilvēkiem reālajā dzīvē pa gabalu!!! Atgādina riebīgu, klačainu, ar dzīvi neapmierinātu kaimiņu tantuku:D
28.05.2014 11:04 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Redz, nevajag nevienu saukt par "duru", lai tas būtu apvainojums. Ir cilvēki, kas apvaino gudri, nesaucot nevienu pa tiešo par muļķi, bet darot to caur puķēm. Tas viņiem ir pluss, bet vai to var neuzskatīt par apvainojumu uzreiz?
++++++++
Redzu- skolā dažas labas ir slinkojušas, kad literatūrā trenēja lasīt starp rindiņām!
28.05.2014 11:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Aj, Trīne, come on. No Tevis vien diendienā augstprātība sit augstāku vilni, nekā no DIO viena komentāra dēļ. Pietiek mož?

Nu nav viņa nekāds bubulis un gandrīz vienmēr korekti un pieklājīgi izsakās pret citiem, atšķirībā no Tevis, Kubietes & Co, kurām svešs viedoklis kā skabarga pak***. Un nevajag te tagad taisīt lielās acis un ķerties rīklē. Nu taču atzīsties, ka DIO Tev nepatīk.. ko un kā viņa neteiktu. Tāpēc arī iemeslus naidam atrast ļoti viegli, jo vnk saknē ir antipātija.
28.05.2014 11:19 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Meksi +

Kadam tomer ir gruti pienemt, ka cilveki dzivo savadak, izsakas savadak. Okskeret telo cilveks vai ne= da kada jums dala?!
Par tam zekem vsp stulbums, nevar vistu kuts nomierinaties. Esmu redzejusi augstako slani vel trakak gerbjamies, ta ka tas nav raditajs.
28.05.2014 11:26 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Nu taču atzīsties, ka DIO Tev nepatīk.. ko un kā viņa neteiktu.

Ja nebūtu tik augstprātīgi un iedomīgi teksti - pat patiktu! OK - esi iedomīgs, bet netaisi no sevis dāmu, jo šīs īpašības nav ne inteliģentas, ne smalkas! Ja korektie ieraksti ir tik korekti, tad kāpēc 34 lapās vairums šo cacu noliek?
28.05.2014 11:31 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Trine, paskaties, kas to cacu 34 lapu garuma noliek, cik komentarus te vien atstaj vienas un tas pasas lietotajas ar saviem specigajiem argumentiem- kapzekes, vins, sofera meita.
28.05.2014 11:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits